Aυτά τα 5 «μυστικά» έκαναν δισεκατομμυριούχο την Κάιλι Τζένερ

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Aυτά τα 5 «μυστικά» έκαναν δισεκατομμυριούχο την Κάιλι Τζένερ
Η Κάιλι Τζένερ είναι η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχους για το 2019.

Η Κάιλι Τζένερ έγινε η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος για το 2019, σύμφωνα με τη διάσημη λίστα του Forbes και πολλοί ήταν αυτοί που αμφισβήτησαν την πρωτιά της, εξαιτίας της οικογένειας της.

Και ακόμα και αν έχουν δίκιο όσοι την κατηγορούν πως δεν ήταν αυτοδημιούργητη, κανείς δεν μπορεί να την κατηγορήσει ότι δεν έχει βγάλει τα δικά της χρήματα. Και μάλιστα πολλά!

Η νεότερη κόρη της οικογένειας Καρντάσιαν - Τζένερ, ξεκίνησε νωρίς, άνοιξε τη δική της εταιρεία καλλυντικών, αγόρασε το πρώτο της σπίτι όταν ήταν έφηβη, έμεινε μόνη της, και έβγαλε πολλά λεφτά, πριν αποφασίσει να ξεκινήσει τη δική της οικογένεια, επίσης, σε ηλικία 21 ετών.

Όμως πως τα κατάφερε; Σύμφωνα με το thericest.com, υπάρχουν 5 «μυστικά» που έφεραν την Κάιλι Τζένερ στην κορυφή. Δείτε ποια είναι αυτά:

Ο νούμερο 1 λόγος που πολλοί κατηγόρησαν την Τζένερ πως δεν ήταν αυτοδημιούργητη ήταν αυτός.

Το ριάλιτι πλέον βρίσκεται στη 16η τηλεοπτική του σεζόν και είναι άκρως επιτυχημένο, προσφέροντας της «δωρεάν διαφήμιση» με κάθε της εμφάνιση.

Η επιχείρηση που εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο διάσημα brands καλλυντικών, ξεκίνησε από την προσωπική (και εφηβική) της ανασφάλεια για τα μικρά της χείλη.

Η Κάιλι Τζένερ στην αρχή δεν παραδεχόταν ότι είχε «επέμβει» στα χείλη της γιατι ένιωθε άσχημα, όμως τελικά αποφάσισε να το χρησιμοποιήσει υπέρ της και τα κατάφερε.

Η νεαρή δισεκατομμυριούχος πήρε κάτι αρνητικό και το μετέτρεψε σε κάτι εξαιρετικά προσοδοφόρο.

Είτε την αντιπαθείς, είτε τη λατρεύεις, είναι γενογός πως είναι η νεότερη δισεκατομμυριούχος του κόσμου και παρόλα αυτά κρατά ένα προσιτό προφίλ.

Ίσως όχι όταν αγοράζει πανάκριβα αυτοκίνητα, αλλά σίγουρα τα καταφέρνει όταν ποστάρει φωτογραφίες με τις κότες της και όταν μιλάει συγκινημένη για την κορούλα της.

Ένα από τα βασικά σημεία που την διαφοροποιούν από την οικογένεια της, αλλά και από πολλούς άλλους επιχειρηματίες ανά τον κόσμο είναι πως η Κάιλι επέλεξε να ανοίξει μόνη της την εταιρεία και αρνήθηκε να μοιραστεί τις ευθύνες και τα κέρδη της με τον οποιονδήποτε άλλο.

Για το ξεκίνημα της, χρησιμοποίησε 250.000 δολάρια τα οποία είχε κερδίσει μέσα από το ριάλιτι της οικογένειας Keeping Up With The Kardashians, με τα οποία προσέλαβε 9 εργαζομένους. Πέντε άτομα που εργαζονται με πλήρες ωράριο και τέσσερα με μερική απασχόληση. Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως οι αριθμοί δεν έχουν αλλάξει. Όλα περνούν από αυτά τα 9 (συν 1 η ίδια) άτομα.

Instagram, snapchat, vine. Η Κάιλι Τζένερ ξέρει όλα τα μυστικά για να κάνεις επιτυχημένες αναρτήσεις και δεν διστάζει να μοιραστεί σχεδόν τα πάντα από τη ζωή της με τους θαυμαστές της.

Ξέρει όμως και πως να προωθεί τα προϊόντα της δημιουργώντας τάσεις σε διεθνές επίπεδο.

Δεν είναι τυχαίο ότι σπάνια κάνει διαφημίσεις και αναλαμβάνει η ίδια προσωπικά την προώθηση των νέων project της, είτε είναι καλλυντικά, είτε οτιδήποτε άλλο.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

23:56

Τραμπ για συμφωνία: «Έχει σε μεγάλο βαθμό ολοκληρωθεί - Θα ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ»

23:32

Σερβία: Επεισόδια μετά την μαζική αντικυβερνητική συγκέντρωση των φοιτητών στο Βελιγράδι

22:54

Συνομιλίες Μακρόν με Τραμπ και ηγέτες του Κόλπου: Πρώτη προτεραιότητα το άνοιγμα του Ορμούζ

22:48

ΟΗΕ: Έκκληση για προστασία των παιδιών στην Ουκρανία μετά την επίθεση σε εστία στο Λουχάνσκ

22:04

Τεντόγλου: Νίκη στο Diamond League με την κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο

21:55

Iράν και Πακιστάν έστειλαν στις ΗΠΑ αναθεωρημένη πρόταση

21:45

Άρση απαγόρευσης απόπλου για το «Tera Jet 2» μετά τη βλάβη στην Τήνο

21:32

Αμερικανικός όμιλος προσφέρει περίπου 2 δισ. ευρώ για την εξαγορά της Νάπολι

20:54

Ζελένσκι: Η Μόσχα ετοιμάζει πλήγμα με τον πύραυλο «Ορέσνικ»

20:22

Γερμανία: Δεκάδες τραυματίες από μετωπική σύγκρουση δύο τραμ στο Ντίσελντορφ

20:01

Πολλά τα δισ. για αγροτικά προϊόντα στη συνάντηση Τραμπ - Σι στο Πεκίνο

19:47

Γάζα: Πέντε αστυνομικοί και ένας έφηβος σκοτώθηκαν από ισραηλινό πλήγμα

19:25

Δημοσκοπήσεις: Παγιώνεται η πρωτιά της AfD

19:20

Στην εντατική μετά από σοβαρό τροχαίο ο πρώην ποδοσφαιριστής Μάριος Οικονόμου

19:17

Έμπολα: 10 αφρικανικές χώρες σε κίνδυνο να πληγούν από την επιδημία

18:59

Τραμπ: «Βρισκόμαστε πολύ πιο κοντά σε συμφωνία» - Ιράν και Πακιστάν έστειλαν αναθεωρημένη πρόταση

18:29

Ισπανία: Χιλιάδες διαδηλωτές ζητούν την παραίτηση Σάντσεθ

18:18

Χεζμπολάχ: Το Ιράν δεν θα μας εγκαταλείψει

17:56

FT: ΗΠΑ και Ιράν κοντά σε παράταση της εκεχειρίας κατά 60 ημέρες

17:41

Τσάφος: Λογιστικό σφάλμα στη σύγκριση τιμών της ηλεκτρικής ενέργειας Ελλάδας- ΕΕ

17:30

Λίβανος: Νέες προειδοποιήσεις του ισραηλινού στρατού για εκκένωση χωριών

17:15

Αυτοψία Ταχιάου στην κατασκήνωση της ΧΑΝΘ στο Πήλιο

16:54

Τουρκία: «Ασέβεια» η απελευθέρωση Γιωτόπουλου

16:46

Σερβία: Αντικυβερνητική διαδήλωση διοργανώνουν οι φοιτητές στο Βελιγράδι

16:29

Απαγόρευση εισόδου σε γαλλικό έδαφος στον Ισραηλινό υπουργό Μπεν-Γκβίρ

16:21

Σαντορίνη: Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ σε 17 οικίες - Ελέγχθηκαν 68 άτομα και κατασχέθηκαν 4,7 κιλά κάνναβης

16:11

Ακαθάριστα οικόπεδα: Τι πρέπει να κάνουν οι ιδιοκτήτες μέχρι 15 Ιουνίου - Οι τιμές, οι δηλώσεις και τα πρόστιμα

15:53

ΔΥΠΑ: Σε εξέλιξη η 56η «Ημέρα Καριέρας» για τη Γαλάζια Οικονομία στον Πειραιά

15:33

National Geographic: Ένα ελληνικό νησί στους 15 κορυφαίους γαστρονομικούς προορισμούς του κόσμου

15:25

Τσουκαλάς: «Η κυβέρνηση οφείλει να ζητήσει συγγνώμη από τον Ν. Ανδρουλάκη, για την προπαγάνδα και το ψευδοαφήγημα»

reader insider