Aυτά τα 5 «μυστικά» έκαναν δισεκατομμυριούχο την Κάιλι Τζένερ

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Aυτά τα 5 «μυστικά» έκαναν δισεκατομμυριούχο την Κάιλι Τζένερ
Η Κάιλι Τζένερ είναι η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχους για το 2019.

Η Κάιλι Τζένερ έγινε η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος για το 2019, σύμφωνα με τη διάσημη λίστα του Forbes και πολλοί ήταν αυτοί που αμφισβήτησαν την πρωτιά της, εξαιτίας της οικογένειας της.

Και ακόμα και αν έχουν δίκιο όσοι την κατηγορούν πως δεν ήταν αυτοδημιούργητη, κανείς δεν μπορεί να την κατηγορήσει ότι δεν έχει βγάλει τα δικά της χρήματα. Και μάλιστα πολλά!

Η νεότερη κόρη της οικογένειας Καρντάσιαν - Τζένερ, ξεκίνησε νωρίς, άνοιξε τη δική της εταιρεία καλλυντικών, αγόρασε το πρώτο της σπίτι όταν ήταν έφηβη, έμεινε μόνη της, και έβγαλε πολλά λεφτά, πριν αποφασίσει να ξεκινήσει τη δική της οικογένεια, επίσης, σε ηλικία 21 ετών.

Όμως πως τα κατάφερε; Σύμφωνα με το thericest.com, υπάρχουν 5 «μυστικά» που έφεραν την Κάιλι Τζένερ στην κορυφή. Δείτε ποια είναι αυτά:

Ο νούμερο 1 λόγος που πολλοί κατηγόρησαν την Τζένερ πως δεν ήταν αυτοδημιούργητη ήταν αυτός.

Το ριάλιτι πλέον βρίσκεται στη 16η τηλεοπτική του σεζόν και είναι άκρως επιτυχημένο, προσφέροντας της «δωρεάν διαφήμιση» με κάθε της εμφάνιση.

Η επιχείρηση που εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο διάσημα brands καλλυντικών, ξεκίνησε από την προσωπική (και εφηβική) της ανασφάλεια για τα μικρά της χείλη.

Η Κάιλι Τζένερ στην αρχή δεν παραδεχόταν ότι είχε «επέμβει» στα χείλη της γιατι ένιωθε άσχημα, όμως τελικά αποφάσισε να το χρησιμοποιήσει υπέρ της και τα κατάφερε.

Η νεαρή δισεκατομμυριούχος πήρε κάτι αρνητικό και το μετέτρεψε σε κάτι εξαιρετικά προσοδοφόρο.

Είτε την αντιπαθείς, είτε τη λατρεύεις, είναι γενογός πως είναι η νεότερη δισεκατομμυριούχος του κόσμου και παρόλα αυτά κρατά ένα προσιτό προφίλ.

Ίσως όχι όταν αγοράζει πανάκριβα αυτοκίνητα, αλλά σίγουρα τα καταφέρνει όταν ποστάρει φωτογραφίες με τις κότες της και όταν μιλάει συγκινημένη για την κορούλα της.

Ένα από τα βασικά σημεία που την διαφοροποιούν από την οικογένεια της, αλλά και από πολλούς άλλους επιχειρηματίες ανά τον κόσμο είναι πως η Κάιλι επέλεξε να ανοίξει μόνη της την εταιρεία και αρνήθηκε να μοιραστεί τις ευθύνες και τα κέρδη της με τον οποιονδήποτε άλλο.

Για το ξεκίνημα της, χρησιμοποίησε 250.000 δολάρια τα οποία είχε κερδίσει μέσα από το ριάλιτι της οικογένειας Keeping Up With The Kardashians, με τα οποία προσέλαβε 9 εργαζομένους. Πέντε άτομα που εργαζονται με πλήρες ωράριο και τέσσερα με μερική απασχόληση. Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως οι αριθμοί δεν έχουν αλλάξει. Όλα περνούν από αυτά τα 9 (συν 1 η ίδια) άτομα.

Instagram, snapchat, vine. Η Κάιλι Τζένερ ξέρει όλα τα μυστικά για να κάνεις επιτυχημένες αναρτήσεις και δεν διστάζει να μοιραστεί σχεδόν τα πάντα από τη ζωή της με τους θαυμαστές της.

Ξέρει όμως και πως να προωθεί τα προϊόντα της δημιουργώντας τάσεις σε διεθνές επίπεδο.

Δεν είναι τυχαίο ότι σπάνια κάνει διαφημίσεις και αναλαμβάνει η ίδια προσωπικά την προώθηση των νέων project της, είτε είναι καλλυντικά, είτε οτιδήποτε άλλο.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

23:58

Πανελλαδικές: Συνέχεια την Τρίτη στα ΓΕΛ με Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική

23:44

Politico: Το Πεντάγωνο σκοπεύει να ακυρώσει την αποστολή Tomahawk στη Γερμανία

23:35

Το Ιράν «βλέπει αμφισημίες που πρέπει να διευκρινιστούν» στο προσχέδιο συμφωνίας με τις ΗΠΑ

23:29

ONEX: Συμφωνία με Λιμένα Αμβέρσας-Μπριζ για ανάπτυξη λιμενικών και logistics υποδομών

23:15

Wall Street: Νέο ρεκόρ για τον Dow Jones με «καύσιμα» από Μέση Ανατολή

23:10

THEON: Μέρισμα 0,31 ευρώ ανά μετοχή ενέκρινε η ετήσια γενική συνέλευση

22:56

Νέα βέλη της Ryanair κατά της Fraport Greece για το αεροδρόμιο της Καλαμάτας

22:52

Πετρέλαιο: Φρένο στο τριήμερο ανοδικό σερί με «βουτιά» 3%

22:44

ΑΙΓΙΣ: Η Πυροσβεστική παρέλαβε 10 νέους τράκτορες με επικαθήμενα ημιρυμουλκούμενα

22:36

Ανδρουλάκης: «Είναι αρκετά δώδεκα χρόνια πισωγυρίσματος»

22:22

Άνοδος 1% για τον χρυσό, ξανά πάνω από τα 4.500 δολάρια

22:10

Το Ισραήλ ανακοίνωσε πως ανοίγει την πρώτη του πρεσβεία στη Σλοβενία

21:58

Επιστολή Ζελένσκι σε Πούτιν: Τον καλεί σε συνάντηση ζητώντας «κατάπαυση πυρός»

21:43

Σένγκεν, φύλαξη συνόρων και εσωτερική ασφάλεια στην ατζέντα του Συμβουλίου Υπουργών Εσωτερικών Υποθέσεων

21:37

Ισραήλ: Το Ανώτατο Δικαστήριο ακύρωσε την απαγόρευση επισκέψεων της ΔΕΕΣ στις φυλακές

21:25

ΔΟΑΕ: Η έλλειψη πρόσβασης στις ιρανικές εγκαταστάσεις προκαλεί «ανησυχία»

21:16

Ειδική αστυνομική επιχείρηση στις Αχαρνές: 7 συλλήψεις για ρευματοκλοπές

21:10

Μεσόγειος: Δηλητηριώδες ψάρι που «καμουφλάρεται» στην άμμο απειλεί και την Ελλάδα

21:03

Πούτιν για Ουκρανία: «Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε συμβιβασμούς» - Στο τραπέζι η υπογραφή συμφωνίας με Ζελένσκι

20:57

Κυρανάκης προς δήμαρχο Καλαβρύτων: «Σταματήστε να κρύβεστε και υπογράψτε για να ανοίξει ξανά ο Οδοντωτός»

20:43

Σύμμαχος των ογκολογικών ασθενών το «stopKapnisma.gr» - Ποιο σύνδρομο απειλεί τους εφήβους

20:37

Metron Analysis: Σταθερά 2η η ΕΛΑΣ, ντέρμπι ΠΑΣΟΚ - Καρυστιανού για την τρίτη θέση

20:32

Επίσκεψη Γεωργιάδη στα «ΑΧΕΠΑ», «Ιπποκράτειο» και Γ.Ν. Καβάλας

20:18

Συνάντηση Μητσοτάκη - Βούτσιτς: Στην ατζέντα η ενταξιακή πορεία της Σερβίας

20:03

AI, Τραμπ και γεωπολιτικό χάος: Γιατί οι αγορές αγνοούν τους κινδύνους

20:03

Βιομηχανία - Εφοδιαστική Αλυσίδα: Σε διαβούλευση το Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο

19:53

Λαβρόφ: «Ο πόλεμος του Μπάιντεν στην Ουκρανία έχει γίνει πλέον πόλεμος του Τραμπ»

19:49

Δημοσκόπηση στη Γαλλία: Τα επεισόδια μετά τη νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν τονώνουν την ακροδεξιά

19:36

Ισχυρό διεθνές ενδιαφέρον για την MTIS στα Ποσειδώνια 2026

19:22

ΗΠΑ: Ο πρώην σύμβουλος του Τραμπ, Τζον Μπόλτον, θα δηλώσει ένοχος για «κακό χειρισμό απόρρητων εγγράφων»


reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider