Aυτά τα 5 «μυστικά» έκαναν δισεκατομμυριούχο την Κάιλι Τζένερ

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Aυτά τα 5 «μυστικά» έκαναν δισεκατομμυριούχο την Κάιλι Τζένερ
Η Κάιλι Τζένερ είναι η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχους για το 2019.

Η Κάιλι Τζένερ έγινε η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος για το 2019, σύμφωνα με τη διάσημη λίστα του Forbes και πολλοί ήταν αυτοί που αμφισβήτησαν την πρωτιά της, εξαιτίας της οικογένειας της.

Και ακόμα και αν έχουν δίκιο όσοι την κατηγορούν πως δεν ήταν αυτοδημιούργητη, κανείς δεν μπορεί να την κατηγορήσει ότι δεν έχει βγάλει τα δικά της χρήματα. Και μάλιστα πολλά!

Η νεότερη κόρη της οικογένειας Καρντάσιαν - Τζένερ, ξεκίνησε νωρίς, άνοιξε τη δική της εταιρεία καλλυντικών, αγόρασε το πρώτο της σπίτι όταν ήταν έφηβη, έμεινε μόνη της, και έβγαλε πολλά λεφτά, πριν αποφασίσει να ξεκινήσει τη δική της οικογένεια, επίσης, σε ηλικία 21 ετών.

Όμως πως τα κατάφερε; Σύμφωνα με το thericest.com, υπάρχουν 5 «μυστικά» που έφεραν την Κάιλι Τζένερ στην κορυφή. Δείτε ποια είναι αυτά:

Ο νούμερο 1 λόγος που πολλοί κατηγόρησαν την Τζένερ πως δεν ήταν αυτοδημιούργητη ήταν αυτός.

Το ριάλιτι πλέον βρίσκεται στη 16η τηλεοπτική του σεζόν και είναι άκρως επιτυχημένο, προσφέροντας της «δωρεάν διαφήμιση» με κάθε της εμφάνιση.

Η επιχείρηση που εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο διάσημα brands καλλυντικών, ξεκίνησε από την προσωπική (και εφηβική) της ανασφάλεια για τα μικρά της χείλη.

Η Κάιλι Τζένερ στην αρχή δεν παραδεχόταν ότι είχε «επέμβει» στα χείλη της γιατι ένιωθε άσχημα, όμως τελικά αποφάσισε να το χρησιμοποιήσει υπέρ της και τα κατάφερε.

Η νεαρή δισεκατομμυριούχος πήρε κάτι αρνητικό και το μετέτρεψε σε κάτι εξαιρετικά προσοδοφόρο.

Είτε την αντιπαθείς, είτε τη λατρεύεις, είναι γενογός πως είναι η νεότερη δισεκατομμυριούχος του κόσμου και παρόλα αυτά κρατά ένα προσιτό προφίλ.

Ίσως όχι όταν αγοράζει πανάκριβα αυτοκίνητα, αλλά σίγουρα τα καταφέρνει όταν ποστάρει φωτογραφίες με τις κότες της και όταν μιλάει συγκινημένη για την κορούλα της.

Ένα από τα βασικά σημεία που την διαφοροποιούν από την οικογένεια της, αλλά και από πολλούς άλλους επιχειρηματίες ανά τον κόσμο είναι πως η Κάιλι επέλεξε να ανοίξει μόνη της την εταιρεία και αρνήθηκε να μοιραστεί τις ευθύνες και τα κέρδη της με τον οποιονδήποτε άλλο.

Για το ξεκίνημα της, χρησιμοποίησε 250.000 δολάρια τα οποία είχε κερδίσει μέσα από το ριάλιτι της οικογένειας Keeping Up With The Kardashians, με τα οποία προσέλαβε 9 εργαζομένους. Πέντε άτομα που εργαζονται με πλήρες ωράριο και τέσσερα με μερική απασχόληση. Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως οι αριθμοί δεν έχουν αλλάξει. Όλα περνούν από αυτά τα 9 (συν 1 η ίδια) άτομα.

Instagram, snapchat, vine. Η Κάιλι Τζένερ ξέρει όλα τα μυστικά για να κάνεις επιτυχημένες αναρτήσεις και δεν διστάζει να μοιραστεί σχεδόν τα πάντα από τη ζωή της με τους θαυμαστές της.

Ξέρει όμως και πως να προωθεί τα προϊόντα της δημιουργώντας τάσεις σε διεθνές επίπεδο.

Δεν είναι τυχαίο ότι σπάνια κάνει διαφημίσεις και αναλαμβάνει η ίδια προσωπικά την προώθηση των νέων project της, είτε είναι καλλυντικά, είτε οτιδήποτε άλλο.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

22:01

Παιδιά online, αλλά με όρια: Το νέο πλαίσιο προστασίας στον ψηφιακό κόσμο

21:49

Ντέγιαν Μποντιρόγκα: «Πάνω από 400.000 αιτήσεις για τα εισιτήρια του Final 4»

21:43

Παπασταύρου: Πρώτη σε όλη την Ευρώπη η Ελλάδα στην προστασία των θαλασσών

21:35

Παπαγαρυφάλλου (Alpha Bank): Οι 6 πυλώνες ανάπτυξης του νέου παραγωγικού μοντέλου

21:26

Τεχνητή Νοημοσύνη: Το μεγάλο στοίχημα του επιχειρηματικού μετασχηματισμού

21:03

Σκέρτσος: Τις επόμενες εβδομάδες η πρόταση για το νέο ενιαίο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Καινοτομίας

20:57

Chips και quantum στο επίκεντρο: Η Ελλάδα διεκδικεί ρόλο στον νέο τεχνολογικό χάρτη της Ευρώπης

20:55

Stanton Chase Athens: Η ηγεσία ως καταλύτης ανθεκτικότητας σε μια εποχή συνεχούς αβεβαιότητας

20:42

Επιπλέον 37.000 νοικοκυριά εντάσσονται στο «Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα»

20:22

Μακρόν: Αν η Τουρκία απειλήσει την Ελλάδα, θα είμαστε εδώ - Μητσοτάκης: Είναι η ώρα της Ευρώπης

20:21

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες αποκλείουν την ταχεία ένταξη της Ουκρανίας στην Ένωση

20:18

Υπερταμείο, CVC και JP Morgan «βλέπουν» ενέργεια και υποδομές για νέες επενδύσεις

20:09

Ευρωαγορές: Ισχυρές εβδομαδιαίες απώλειες 2,5% περιμένοντας τις συνομιλίες

19:46

Αποκαλύψεις Βουρλιώτη για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεσμεύσεις ως 500 εκατ.» - Το φαινόμενο της «λευκής κόλλας»

19:45

Σχέδιο ΕΕ για ενεργοποίηση της ρήτρας αμοιβαίας άμυνας

19:21

Ο Τραμπ στέλνει Γουίτκοφ και Κούσνερ στο Πακιστάν για συνομιλίες με το Ιράν

19:13

Υπερταμείο: Χαρτοφυλάκιο άνω των 12 δισ. ευρώ σε 11 βασικούς τομείς της ελληνικής οικονομίας

19:05

Χέγκσεθ προς Ευρώπη: «Κάντε λιγότερες διασκέψεις και δράστε»

18:58

Έφτασε στην Αθήνα ο Εμανουέλ Μακρόν - LIVE η συζήτηση στη Ρωμαϊκή Αγορά

18:50

ΗΠΑ: Στο αρχείο η έρευνα της ομοσπονδιακής εισαγγελίας σε βάρος του Τζερόμ Πάουελ

18:46

Y/KNOT Invest: Πλήρης κάλυψη της ΑΜΚ - Άντλησε 22,78 εκατ. ευρώ

18:42

Η P&G προειδοποιεί για πλήγμα 1 δισ. δολαρίων στα κέρδη της

18:34

Κικίλιας: «Kανείς δεν μπορεί να προβλέψει ούτε πότε θα τελειώσει αυτή η ιστορία ούτε τι απόνερα θα αφήσει»

18:32

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση για την εισαγωγή στα Πειραματικά σχολεία

18:24

ΑΑΔΕ: Νέα ψηφιακή εφαρμογή για ενημέρωση οφειλετών με αλληλέγγυα ευθύνη

18:24

Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 30 Απριλίου

18:19

Το 11th HAEE Energy Transition Symposium χαράσσει την πορεία της Ενεργειακής Μετάβασης σε ένα αβέβαιο γεωπολιτικό περιβάλλον

18:04

Ιωσηφίδης (EY‑Parthenon): «Άμυνα, ενέργεια και AI οι τομείς επενδύσεων για την επόμενη μέρα, μετά το RRF»

17:58

Εβδομαδιαίες απώλειες 3,86% στο Χρηματιστήριο της Αθήνας

17:55

Ταχιάος: Δέσμευση της Κυβέρνησης να δοθεί λύση στην ύδρευση του Ηρακλείου

gazzetta
gazzetta reader insider insider