Αυτοί είναι 10 αγαπημένοι προορισμοί διακοπών για τους Αμερικανούς

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Αυτοί είναι 10 αγαπημένοι προορισμοί διακοπών για τους Αμερικανούς
Οι μαγικοί κόσμοι της Ντίσνεϋ και του Χάρι Πότερ είναι στην κορυφή της λίστας και το 2019, σύμφωνα με την έκθεση της AAA.

Το Ορλάντο στη Φλόριντα και το Λονδίνο στην Αγγλία θα αναδειχθούν ως οι δύο κορυφαίοι προορισμοί για τους Αμερικανούς τουρίστες το καλοκαίρι το 2019, με τους περισσότερους να έχουν κλείσει ήδη τα εισιτήρια και τη διαμονή τους, σύμφωνα με την αμερικανική μη κυβερνητική οργάνωση ΑΑΑ.

Με βάση τα στοιχεία πρόσφατης έκθεσης για τον τουρισμό, σχεδόν 100 εκατ. Αμερικανοί πολίτες (1 στους 4), σχεδιάζουν να κάνουν οικογενειακές διακοπές το καλοκαίρι του 2019, κάτι που δείχνει ελαφρά άνοδο σε σχέση με τα στοιχεία του 2018.

Δείτε εδώ ποιοι είναι οι δέκα αγαπημένοι προορισμοί που επέλεξαν για τις διακοπές τους μεταξύ της 1ης Ιουνίου και της 15ης Αυγούστου οι Αμερικανοί, σύμφωνα με την AAA:

Το Ορλάντο είναι το «σπίτι» της αμερικανικής Disneyland, εκεί όπου ξετυλίγεται ο μαγικός κόσμος του Γουόλτ Ντίσνεϋ αλλά και του εντυπωσιακού resort της Comcast’ Universal. 

Το 2019 είναι η δεύτερη χρονιά στη σειρά που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας!

Η «πατρίδα» του Χάρι Πότερ ανέβηκε τέσσερις θέσεις από το 2018 για να βρεθεί στη 2η θέση φέτος.

Τα θεματικά πάρκα, τα αξιοθέατα αλλά και η προοπτική του Brexit κάνουν τους Αμερικανούς να δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση στο Λονδίνο.

Δεν χρειάζονται εξηγήσεις γιατί η Ρώμη καταλαμβάνει την τρίτη θέση στη λίστα με τους πιο αγαπημένους προορισμούς για τις καλοκαιρινές διακοπές των Αμερικανών. Είναι ένας προορισμός για όλους και για όλες τις εποχές!

Το Βανκούβερ προσφέρει επιλογές για όλους. Με όπλα του τη γαστρονομία και τη μουσική, προσελκύει πολύ κόσμο στα διάφορα φεστιβάλ που διοργανώνονται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. 

Το Δουβλίνο μπορεί να προκαλεί εντύπωση (που βρίσκεται στην πέμπτη θέση της λίστας), αλλά αν σκεφτεί κανείς το ποσοστό των Αμερικανών πολιτών με ιρλανδική καταγωγή, είναι ίσως λογική η εμφάνιση του στον εν λόγω κατάλογο!

Είτε χειμώνα, είτε καλοκαίρι, το Παρίσι βρίσκεται σχεδόν πάντα σε όλες τις λίστες ταξιδιωτικών προορισμών!

Στην έβδομη θέση βρίσκεται το Σιάτλ, με την έντονη νυχτερινή ζωή και το πλούσιο αγωνιστικό πρόγραμμα για τους φανς των σπορ.

Μπορεί τα χιόνια να μην θυμίζουν «καλοκαίρι» σε εμάς εδώ στην Ελλάδα, αλλά για τους κατοίκους των ΗΠΑ, οι καλοκαιρινοί μήνες είναι η ιδανική περίοδος για να επισκεφτούν την Αλάσκα. 

Στην ένατη θέση της λίστας με τους αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς του 2019 για τους Αμερικανούς βρίσκεται η Χαβάη. Ένας κλασικός προορισμός διακοπών με οικονομικά πακέτα διακοπών. 

Μπορεί στην Ελλάδα η Δομινικανή Δημοκρατία και συγκεκριμένα ο Άγιος Δομίνικος να έγινε must τα τελευταία χρόνια, μέσα από τις εικόνες που πρόβαλαν τα διάφορα reality shows, όμως για τις ΗΠΑ, είναι ένας από τους πιο συχνούς και σχετικά κοντινούς προορισμούς. 

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

08:35

Ακρίβεια: «Στενάζουν» οι καταναλωτές από τις τιμές στο ράφι – Δεν τους πείθουν τα νέα μέτρα

08:19

«Αλλάζουν όψη» τα Προσφυγικά στους Αμπελόκηπους - Προς χρήση κοινωνικής κατοικίας

08:14

Ιράν: Οι ΗΠΑ χτύπησαν το νησί Χαργκ, τον πετρελαϊκό κόμβο της Τεχεράνης

08:00

Φορολογικές δηλώσεις 2026: Ξεκινά η «κούρσα» υποβολής για 6,8 εκατομμύρια φορολογουμένους

23:54

Τι αναφέρει η Περ. Αττικής για τις βλάβες στον υποθαλάσσιο αγωγό υδροδότησης της Αίγινας

23:40

Ισραήλ: Εκρήξεις στο Τελ Αβίβ - Συντρίμμια έπεσαν κοντά στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν

23:38

Moody’s: Αμετάβλητη η αξιολόγηση Baa3 για Ελλάδα, σταθερό outlook

23:37

Λουκασένκο: «H Λευκορωσία πλήρωσε και αγόρασε από τη Ρωσία τον πύραυλο Oreshnik»

23:23

Κομβόι θα μεταφέρει στην Κούβα 20 τόνους τροφίμων, φαρμάκων και ενεργειακού εξοπλισμού

23:14

Ανοίγει η ψηφιακή εφαρμογή για υπεύθυνη δήλωση κατοχής αγροτεμαχίων για την ΕΑΕ 2025

22:56

Λίβανος: Στους 773 οι νεκροί από την έναρξη των ισραηλινών αεροπορικών επιδρομών

22:45

Η Χεζμπολάχ δηλώνει «έτοιμη για μια μακρά σύγκρουση με το Ισραήλ»

22:30

Δικαστής ακύρωσε την έρευνα σε βάρος του προέδρου της Fed Τζ. Πάουελ ως «προσχηματική»

22:17

Τσιάρας: «Μέχρι τέλος Μαΐου η οριστική πρόσκληση για τα σχέδια βελτίωσης»

22:09

Τεχνολογικές πιέσεις στην Wall Street με φόντο ανάπτυξη και πληθωρισμό

21:48

Πάνω από τα 100 δολάρια το πετρέλαιο - Ράλι σχεδόν 50% από την αρχή του πολέμου

21:29

Οι ΗΠΑ επικήρυξαν με 10 εκατ. δολάρια την ιρανική ηγεσία - Ποιοι είναι στο στόχαστρο

21:20

Γροιλανδία: Παραιτήθηκε η ΥΠΕΞ, το κόμμα της αποχώρησε από τον κυβερνητικό συνασπισμό

21:06

Ιράν: Νέες εκτοξεύσεις πυραύλων και drones προς το Ισραήλ - Εκρήξεις στην Τεχεράνη

20:57

Back to back εβδομαδιαίες απώλειες για τον χρυσό

20:50

Πλαφόν στα καύσιμα: Τι προβλέπεται για τα νησιά

20:43

WSJ: Οι ΗΠΑ στέλνουν επιπλέον 5.000 πεζοναύτες και πολεμικά πλοία στη Μέση Ανατολή

20:38

«Η Κύπρος θα μπορούσε να παράγει φυσικό αέριο για εξαγωγή από το 2028» λέει ο ΥΠΕΝ

20:22

Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης έχουν καταρρίψει 111 drones - Οι ΗΠΑ επικήρυξαν την ιρανική ηγεσία

20:13

Πετρέλαιο, γεωπολιτική ένταση και ευρωπαϊκή εταιρική πίστη: Πόσο ανθεκτικές είναι οι επιχειρήσεις

20:09

Πόση λάμψη έχει η οικονομία της Μέσης Ανατολής - Τα κράτη που εμπλέκονται

20:08

Κωνσταντινίδης: «Ο ΟΤΕ εξασφαλίζει τις υποδομές που χρειάζονται για να εξελιχθεί η Ελλάδα σε ψηφιακό κόμβο»

20:01

Η Ρωσία χαρακτήρισε τη δισέγγονη του Σοβιετικού ηγέτη Χρουστσόφ «ξένο πράκτορα»

19:56

Το Πεντάγωνο και ο Λευκός Οίκος καταφέρονται κατά του CNN

19:47

Το Ιράν επέτρεψε σε δύο τάνκερ που μεταφέρουν αέριο να περάσουν τα Στενά του Ορμούζ

gazzetta
gazzetta reader insider insider