Αυτοί είναι 10 αγαπημένοι προορισμοί διακοπών για τους Αμερικανούς

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Αυτοί είναι 10 αγαπημένοι προορισμοί διακοπών για τους Αμερικανούς
Οι μαγικοί κόσμοι της Ντίσνεϋ και του Χάρι Πότερ είναι στην κορυφή της λίστας και το 2019, σύμφωνα με την έκθεση της AAA.

Το Ορλάντο στη Φλόριντα και το Λονδίνο στην Αγγλία θα αναδειχθούν ως οι δύο κορυφαίοι προορισμοί για τους Αμερικανούς τουρίστες το καλοκαίρι το 2019, με τους περισσότερους να έχουν κλείσει ήδη τα εισιτήρια και τη διαμονή τους, σύμφωνα με την αμερικανική μη κυβερνητική οργάνωση ΑΑΑ.

Με βάση τα στοιχεία πρόσφατης έκθεσης για τον τουρισμό, σχεδόν 100 εκατ. Αμερικανοί πολίτες (1 στους 4), σχεδιάζουν να κάνουν οικογενειακές διακοπές το καλοκαίρι του 2019, κάτι που δείχνει ελαφρά άνοδο σε σχέση με τα στοιχεία του 2018.

Δείτε εδώ ποιοι είναι οι δέκα αγαπημένοι προορισμοί που επέλεξαν για τις διακοπές τους μεταξύ της 1ης Ιουνίου και της 15ης Αυγούστου οι Αμερικανοί, σύμφωνα με την AAA:

Το Ορλάντο είναι το «σπίτι» της αμερικανικής Disneyland, εκεί όπου ξετυλίγεται ο μαγικός κόσμος του Γουόλτ Ντίσνεϋ αλλά και του εντυπωσιακού resort της Comcast’ Universal. 

Το 2019 είναι η δεύτερη χρονιά στη σειρά που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας!

Η «πατρίδα» του Χάρι Πότερ ανέβηκε τέσσερις θέσεις από το 2018 για να βρεθεί στη 2η θέση φέτος.

Τα θεματικά πάρκα, τα αξιοθέατα αλλά και η προοπτική του Brexit κάνουν τους Αμερικανούς να δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση στο Λονδίνο.

Δεν χρειάζονται εξηγήσεις γιατί η Ρώμη καταλαμβάνει την τρίτη θέση στη λίστα με τους πιο αγαπημένους προορισμούς για τις καλοκαιρινές διακοπές των Αμερικανών. Είναι ένας προορισμός για όλους και για όλες τις εποχές!

Το Βανκούβερ προσφέρει επιλογές για όλους. Με όπλα του τη γαστρονομία και τη μουσική, προσελκύει πολύ κόσμο στα διάφορα φεστιβάλ που διοργανώνονται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. 

Το Δουβλίνο μπορεί να προκαλεί εντύπωση (που βρίσκεται στην πέμπτη θέση της λίστας), αλλά αν σκεφτεί κανείς το ποσοστό των Αμερικανών πολιτών με ιρλανδική καταγωγή, είναι ίσως λογική η εμφάνιση του στον εν λόγω κατάλογο!

Είτε χειμώνα, είτε καλοκαίρι, το Παρίσι βρίσκεται σχεδόν πάντα σε όλες τις λίστες ταξιδιωτικών προορισμών!

Στην έβδομη θέση βρίσκεται το Σιάτλ, με την έντονη νυχτερινή ζωή και το πλούσιο αγωνιστικό πρόγραμμα για τους φανς των σπορ.

Μπορεί τα χιόνια να μην θυμίζουν «καλοκαίρι» σε εμάς εδώ στην Ελλάδα, αλλά για τους κατοίκους των ΗΠΑ, οι καλοκαιρινοί μήνες είναι η ιδανική περίοδος για να επισκεφτούν την Αλάσκα. 

Στην ένατη θέση της λίστας με τους αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς του 2019 για τους Αμερικανούς βρίσκεται η Χαβάη. Ένας κλασικός προορισμός διακοπών με οικονομικά πακέτα διακοπών. 

Μπορεί στην Ελλάδα η Δομινικανή Δημοκρατία και συγκεκριμένα ο Άγιος Δομίνικος να έγινε must τα τελευταία χρόνια, μέσα από τις εικόνες που πρόβαλαν τα διάφορα reality shows, όμως για τις ΗΠΑ, είναι ένας από τους πιο συχνούς και σχετικά κοντινούς προορισμούς. 

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

15:28

Τραμπ: Μετά από έναν μήνα πολέμου αντιμετωπίζει σκληρές επιλογές

15:06

Ιράν: Διακοπή της παραγωγής χάλυβα της Khuzestan Steel Company μετά από ισραηλινοαμερικανικά πλήγματα

14:58

Πεζεσκιάν: Θα απαντήσουμε με σθένος αν στοχοθετηθούν υποδομές και οικονομικά κέντρα

14:44

Ζελένσκι: Ουκρανία και ΗΑΕ συμφώνησαν να συνεργαστούν στον τομέα της ασφάλειας και της άμυνας

14:36

Ιράν: Ανακοίνωσε ότι στοχοθέτησε αμερικανικό πλοίο επιμελητείας στα ανοιχτά του Ομάν

14:29

Συνεχές ισραηλινό σφυροκόπημα στο Λίβανο

14:15

Κώτσηρας: Στηρίζουμε όσους έχουν πραγματική ανάγκη χωρίς να υποθηκεύουμε το μέλλον της οικονομίας

13:55

Τραμπ και πετρέλαιο: Όταν οι αγορές «χορεύουν» στα λόγια του

13:28

Είκοσι Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία θα λειτουργήσουν από τον Σεπτέμβριο

13:21

4ο Συνέδριο ΠΑΣΟΚ: Σε εξέλιξη η δεύτερη ημέρα εργασιών

13:17

Θεσσαλονίκη: Συμπλοκή σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος

13:14

Φάμελλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τις ανάγκες των Κοινοτήτων της Ελλάδας στο εξωτερικό

13:00

Έρχονται εξελίξεις για τα 22+1 (Καλαμάτα) Περιφερειακά Αεροδρόμια

12:53

Bloomberg: Ο πόλεμος αναγκάζει την παγκόσμια ελίτ να αντιμετωπίζει διαρκή σοκ

12:35

ΒοfΑ: Συμφωνία καταβολής 72,5 εκατομμύρια δολάρια για να διευθετήσει αγωγή θυμάτων του Έπστιν

12:18

ΚΥΣΕΑ: Νέος αρχηγός του Λιμενικού Σώματος ο αντιναύαρχος Λ.Σ. Χρήστος Κοντορουχάς

12:10

Βουλή: Κατατέθηκε το νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΟ για το Κοινωνικό Κλιματικό Ταμείο

12:06

Ποιοι σκοτώνουν την πανίδα στον Γράμμο και την Δαδιά του Έβρου;

11:56

Ο Επίτροπος Εμπορίου της ΕΕ συζήτησε με τις ΗΠΑ για κρίσιμα ορυκτά και δασμούς

11:40

Ουκρανία: Τρεις νεκροί από ρωσικά πλήγματα

11:33

Μαρινάκης: Οι εκλογές θα γίνουν το 2027

11:09

Reuters: Οι ΗΠΑ έχουν καταστρέψει περίπου το 1/3 του ιρανικού πυραυλικού οπλοστασίου

10:45

Σκέρτσος: Η Ελλάδα καταγράφει τη 2η μεγαλύτερη βελτίωση στον ΟΟΣΑ στη δημόσια ακεραιότητα

10:38

Η μηνιγγίτιδα σκοτώνει πάνω από 250.000 ανθρώπους παγκοσμίως κάθε χρόνο

10:30

Ταϊλάνδη: Ανακοίνωσε συμφωνία με το Ιράν για ασφαλή διέλευση απ' το στενό του Ορμούζ

10:25

Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση της ΝΔ και ο Κ. Μητσοτάκης έχουν κολλήσει τη βελόνα της χώρας και αυτό σύντομα θα αλλάξει

10:20

Στο Άγιο Όρος ο Βασίλης Κικίλιας για αυτοψίες σε λιμένες

09:53

IAEA: Πλήγμα στον ιρανικό πυρηνικό σταθμό του Μπουσέρ

09:39

ΕΚΠΑ «Asclepius»: Ψηφιακή χαρτογράφηση για πρόβλεψη καρκίνου παχέος εντέρου, μαστού και θυρεοειδούς

09:34

Στο επίκεντρο η επόμενη μέρα του ελληνικού βαμβακιού

gazzetta
gazzetta reader insider insider