Πόσα λεφτά βγάζουν οι πρωταγωνιστές της Marvel

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Πόσα λεφτά βγάζουν οι πρωταγωνιστές της Marvel
Ας δούμε τα χρήματα που πήραν πέντε ηθοποιοί για τη συμμετοχή τους στις ταινίες του Marvel Cinematic Universe

Στις 8 Μαρτίου η Captain Marvel θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους των Ηνωμένων Πολιτειών με πρωταγωνίστρια την Μπρι Λάρσον. Η οποία με τη σειρά της θα γίνει πλουσιότερη κατά 5 εκατομμύρια δολάρια, κάνοντας το ντεμπούτο της στο Marvel Cinematic Universe. Με βάση τις προηγούμενες αμοιβές, ο ατζέντης της έκανε πολύ καλή δουλειά, μια και για τους πρωτοεμφανιζόμενους ηθοποιούς, τα κασέ είναι πολύ χαμηλότερα.

Ας δούμε τα χρήματα που πήραν πέντε άλλοι ηθοποιοί για τη συμμετοχή τους στις ταινίες του Marvel Cinematic Universe:

Μπορεί το όνομα της ταινίας αλλά και ο χρόνος προβολής να μην έχουν γίνει γνωστά, ξέρουμε όμως ότι η Σκάρλετ Γιόχανσον θα εισπράξει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 15 εκατ. δολαρίων για την πρώτη ταινία της Black Widow. Από την άλλη, είναι λογικό η αμοιβή της να είναι σαφώς υψηλότερη σε σχέση με τους άλλους πρωταγωνιστές καθώς ήδη έχει συμμετάσχει σε άλλες επτά ταινίες της Marvel.

Με βάση τα δεδομένα της Disney, η αρχική αμοιβή των 2 εκατ. δολαρίων για ένα πρωτοεμφανιζόμενο ηθοποιό δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητη. Με δεδομένη δε την εμπορική επιτυχία του Black Panther, είναι σίγουρο ότι ο ηθοποιός εισέπραξε ένα πολύ καλό μπόνους. Και βέβαια, έπεται και συνέχεια, καθώς οι αποδοχές του στα σίκουελ αναμένονται πολλαπλάσιες. 

Ο Κρις Έβανς ήταν πιο γνωστός από τον Κρις Χέμγουορθ όταν πήρε το ρόλο του Captain America, ενώ στο αυξημένο του κασέ συνέβαλε το γεγονός ότι είχε παίξει και στο παρελθόν το ρόλο ενός σουπερ-ήρωα. Ήταν ο Johnny Stοrm στην ταινία Fantastic Four του 2000, ρόλος που του επέτρεψε να μπει «με το δεξί» στον κόσμο της Marvel. Και στη δική του περίπτωση βέβαια το κασέ ανέβηκε στη συνέχεια, φτάνοντας τα 15 εκατ. δολάρια για το Captain America:Civil War.

Ακόμη μία περίπτωση που η αμοιβή ξεκίνησε από τα χαμηλά και εκτινάχθηκε στην πορεία, λόγω της επιτυχίας των ταινιών. Το κασέ του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ ήταν μόλις 500.000 δολάρια για το πρώτο Iron Man, αν και τελικά έβαλε στην τσέπη του 2,5 εκατ. δολάρια για τη συγκεκριμένη ταινία, μια που πήγε πάρα πολύ καλά στο box office. Από εκεί και πέρα βέβαια, οι αμοιβές του απογειώθηκαν, φτάνοντας τα 50 εκατ. για τους πρώτους Avengers, τα 80 εκατ. για το Avengers:Age of Ultron και τα 10 εκατ. για τις λίγες σκηνές που εμφανίστηκε στο Spider-Man:Homecoming.

Μπορεί το ποσό να φαντάζει πολύ χαμηλό, αλλά δεν ήταν αδικαιολόγητο. Ο ηθοποιός δεν είχε συμμετάσχει σε άλλες μεγάλου βεληνεκούς ταινίες ούτε είχε αντίστοιχα πλούσιο βιογραφικό, όταν επιλέχθηκε για να ενσαρκώσει τον γιο του Όντιν στη μεγάλη οθόνη. Τα πράγματα βέβαια άλλαξαν στην πορεία και πλέον το κασέ του για το Thor:Ragnarok εκτινάχθηκε στα 15 εκατομμύρια δολάρια!

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

18:37

Ίλυδα: Αύξηση 26,41% στον κύκλο εργασιών το 2025

18:36

Η Ελλάδα πρωτοστατεί στην ενημέρωση για τις ουρολογικές παθήσεις στην Ευρώπη - Έρχονται δράσεις σε σχολεία, Δήμους

18:25

ΗΠΑ: Η Μελάνια Τραμπ καλεί το ABC να «πάρει θέση» για αστείο που έκανε ο Τζίμι Κίμελ

18:20

Στο στόχαστρο το «bonus abuse» στο online betting - Σφίγγει ο έλεγχος στην Ελλάδα

18:17

Βρετανία: Αύριο η ψηφοφορία στη Βουλή για την υπόθεση Μάντελσον

18:15

Ευ. Μυτιληναίος: Το δεύτερο κύμα της επανάστασης των ΑΠΕ αφορά περισσότερο την ασφάλεια

18:10

Πιερρακάκης: «Πυρήνας της στρατηγικής μας είναι να κάνουμε όσα δεν είχαν γίνει για δεκαετίες»

18:06

Loulis Food Ingredients: Στα 199,6 εκατ. ευρώ ο κύκλος εργασιών το 2025

18:05

Ισχνή άνοδος στο Χρηματιστήριο της Αθήνας - Στη ΔΕΗ το 1/3 του ημερήσιου τζίρου

18:03

Συνάντηση Πούτιν - Αράγκτσι: «Η Ρωσία θα κάνει το παν για την ειρήνη στη Μ. Ανατολή»

17:59

Αφγανιστάν: Τέσσερις νεκροί και 70 τραυματίες σε νέες συγκρούσεις με το Πακιστάν

17:58

Intracom: Σημαντική ενίσχυση της λειτουργικής κερδοφορίας το 2025

17:52

Σε Τρίπολη και Ναύπλιο την Τρίτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης

17:52

Alpha Trust: Ιστορική αύξηση κερδοφορίας το 2025

17:51

Σίδμα Μεταλλουργική: Αύξηση 43,7% στα EBITDA το 2025

17:50

Logismos: Αύξηση για τα EBITDA το 2025 - Στα 3,4 εκατ. ευρώ ο τζίρος

17:45

ΕΥΠ: Διαγωνισμός καινοτομίας για την Εθνική Ασφάλεια - Τα χρηματικά έπαθλα

17:32

Τέσσερις λίμνες κοντά στην Αθήνα για ανοιξιάτικες αποδράσεις

17:29

Ποιοι δεν γλιτώνουν με τίποτα τον στρατό; Οι χώρες που είναι υποχρεωτική η θητεία

17:23

Ευρωπαϊκή πρόβλεψη με εθνικό κόφτη στα καταναλωτικά δάνεια

17:15

Γερμανία: Αύξηση του περιθωρίου κέρδους των εταιριών καυσίμων έφερε αμφιλεγόμενο μέτρο για τις τιμές στα πρατήρια

17:02

Ήπιες διακυμάνσεις στη Wall Street

17:00

Μάλι: Η Κιντάλ ελέγχεται από αντάρτες Τουαρέγκ και τζιχαντιστές - Αποχώρησαν οι Ρώσοι

16:52

ΑΔΜΗΕ: Στην τελική ευθεία η ΑΜΚ - Αντίστροφη μέτρηση για την έγκριση της Κομισιόν

16:49

Βρετανία: Ο πρωθυπουργός Στάρμερ ενώπιον πιθανής κοινοβουλευτικής έρευνας για την υπόθεση Μάντελσον

16:42

Ιρανός αξιωματούχος: Ο ιρανικός στρατός θα πρέπει να έχει τον έλεγχο των Στενών του Ορμούζ

16:40

Ο ΔΕΗ Tour of Hellas 2026 μετατρέπεται στη μεγαλύτερη αθλητική και μουσική γιορτή της Ελλάδας

16:38

Ελεγκτικό Συνέδριο: Δεν υπάρχει αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας για τις στεγαστικές ανάγκες δημοσίων υπηρεσιών

16:34

Eurobank: Η δημοσιονομική υπεραπόδοση του 2025 και ο χώρος παρεμβάσεων για το 2026

16:25

Το Σικάγο υποδέχεται την μουσειοσκευή του μουσείου Καποδίστρια με πρωτοβουλία του Greek Lessons 4 All

gazzetta
gazzetta reader insider insider