Νέο «λουκέτο» στη Disneyland - Σε ισχύ το νέο lockdown στο Παρίσι

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέο «λουκέτο» στη Disneyland - Σε ισχύ το νέο lockdown στο Παρίσι
Η Disney ανέφερε πως ελπίζει ότι θα ξανανοίξει την Disneyland για την περίοδο των εορτών, από τη 19η Δεκεμβρίου έως την 3η Ιανουαρίου.

Το θεματικό πάρκο Disneyland της Walt Disney Co, στο Παρίσι, θα κλείσει ξανά, καθώς η Γαλλία μπαίνει σε lockdown σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει το δεύτερο κύμα του νέου κορονοϊού, όπως έγινε σήμερα γνωστό από την εταιρεία.

Η Disneyland στο Παρίσι έκλεισε τον Μάρτιο, όταν ο ιός κάλπαζε στην Ευρώπη και άνοιξε εκ νέου τον Ιούλιο.

Το πάρκο θα κλείσει απόψε το βράδυ

Όπως προβλέπεται από τα μέτρα που θα τεθούν σε ισχύ από αύριο στη Γαλλία, οι πολίτες θα πρέπει να μένουν στα σπίτια τους με εξαίρεση την έξοδό τους για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης, για να πάνε στον γιατρό και ή να ασκηθούν για μία ώρα την ημέρα. Θα τους επιτρέπεται να πάνε στη δουλειά τους εφόσον ο εργοδότης τους κρίνει ότι δεν μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους μέσω τηλεργασίας. Τα σχολεία θα παραμείνουν ανοικτά.

Η Disney ανέφερε πως ελπίζει ότι θα ξανανοίξει την Disneyland για την περίοδο των εορτών, από τη 19η Δεκεμβρίου έως την 3η Ιανουαρίου. Η απόφαση θα ληφθεί «βάσει των συνθηκών που θα επικρατούν και των κυβερνητικών οδηγιών εκείνη την εποχή», επισημαίνεται σε μια ανακοίνωση.

Το πάρκο θα παραμείνει κλειστό από την 4η Ιανουαρίου έως τη 12η Φεβρουαρίου, όπως, άλλωστε, συνηθίζεται το συγκεκριμένο διάστημα.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.