Κάτω από τα 20.000 δολάρια έπεσε το bitcoin με απώλειες σχεδόν 3%

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κάτω από τα 20.000 δολάρια έπεσε το bitcoin με απώλειες σχεδόν 3%
Από τις αρχές της εβδομάδες το bitcoin σημειώνει απώλειες άνω του 12%, επίδοση που συνιστά την χειρότερη επίδοση του κρυπτονομίσματος από τον περασμένο Νοέμβριο

Κάτω από τα επίπεδα των 20.000 δολαρίων για πρώτη φορά από τον Ιανουάριου βρίσκεται το bitcoin, με το δημοφιλέστερο κρυπτονόμισμα να πλήττεται σημαντικά τόσο από την αβεβαιότητα σχετικά με τις προοπτικές της παγκόσμιας οικονομίας όσο και από τις ανησυχίες σχετικά με την πρόθεση των ρυθμιστικών αρχών των ΗΠΑ να ασχοληθούν με την αγορά των crypto.

Αναλυτικότερα, το bitcoin την Παρασκευή υποχωρεί κατά 3,04% και διαπραγματεύεται στα 19.843 δολάρια, συνεχίζοντας τις χαμηλές πτήσεις της Πέμπτης όταν και βρέθηκε περίπου 8% χαμηλότερα.

Παράλληλα, σημειώνεται πως από τις αρχές της εβδομάδες το bitcoin σημειώνει απώλειες άνω του 12%, επίδοση που συνιστά την χειρότερη επίδοση του κρυπτονομίσματος από τον περασμένο Νοέμβριο, όταν η κατάρρευση του ανταλλακτηρίου FTX προκαλούσε αλυσιδωτές αντιδράσεις στην αγορά.

Ισχυρές απώλειες σημειώνει την Παρασκευή και το ethereum, το οποίο χάνει άνω του 3,5%% και διαπραγματεύεται στα 1.397 δολάρια

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Γερμανία: Στο 9,3% «κλείδωσε» ο πληθωρισμός του Φεβρουαρίου - Αύξηση 19,1% στις τιμές ενέργειας

gazzetta
gazzetta reader insider insider