Βραζιλία: Binance και Mastercard εκδίδουν προπληρωμένη κάρτα για την ενίσχυση των κρυπτονομισμάτων

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Βραζιλία: Binance και Mastercard εκδίδουν προπληρωμένη κάρτα για την ενίσχυση των κρυπτονομισμάτων
Η Binance Card για την αγορά της Βραζιλίας είναι ακόμα σε δοκιμαστικό επίπεδο λειτουργίας και η χρήσης της αναμένεται να είναι ευρέως διαθέσιμη μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Η Mastercard και η Binance ανακοίνωσαν τη σύμπραξη τους για την έκδοση μιας προπληρωμένης κάρτας στη Βραζιλία, τη μεγαλύτερη οικονομία της Λατινικής Αμερικής.

Η κίνηση έρχεται καθώς το ανταλλακτήριο crypto προσπαθεί να «ενισχύσει τη σύνδεση μεταξύ της παραδοσιακών χρηματοπιστωτικών και των κρυπτονομισμάτων», όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της Bincace.

Σημειώνεται πως η Binance Card για την αγορά της Βραζιλίας είναι ακόμα σε δοκιμαστικό επίπεδο λειτουργίας και η χρήσης της αναμένεται να είναι ευρέως διαθέσιμη μέσα στις επόμενες εβδομάδες, ενώ η χώρα είναι η δεύτερη της Λατινικής Αμερικής που θα λανσαριστεί η Binance Card μετά από την Αργεντινή.

Η Βραζιλία είναι στο top 10 των χωρών όπου δραστηριοποιείται η Binance.

H Binance Card θα επιτρέψει σε παλιούς και νέους πελάτες της εταιρείες στη Βραζιλία να κάνουν τις συναλλαγές με κρυπτονομίσματα στους εμπόρους που συνεργάζονται με την Mastercard, μετέδωσε το Reuters.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ψήφος εμπιστοσύνης της Premier League στα κρυπτονομίσματα - Πώληση NFT με κάρτες ποδοσφαιριστών

Bitcoin: «Ιστορικός Ιανουάριος» με crypto-ράλι 280 δισ. δολαρίων - Είναι παρελθόν η κρίση;

gazzetta
gazzetta reader insider insider