Καθησυχαστικός ο CEO της Crypto.com μετά την χρεοκοπία της FTX: «Εξαιρετικά ισχυρός ο ισολογισμός μας»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Καθησυχαστικός ο CEO της Crypto.com μετά την χρεοκοπία της FTX: «Εξαιρετικά ισχυρός ο ισολογισμός μας»
Ο Marszalek ανέφερε ότι η Crypto.com διαθέτει 70 εκατ. χρήστες.

Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις επιχείρησε ο CΕΟ του ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων Crypto.com, Kris Marszalek στον απόηχο της κατάρρευσης της FTX.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της πλατφόρμας, επεσήμανε ότι η εταιρεία του έχει έναν «εξαιρετικά ισχυρό ισολογισμό» και μπορεί να καλύψει όλα τα περιουσιακά στοιχεία των πελατών του.

«Άνθρωποι καταθέτουν πόρους, άλλοι τους αποσύρουν, άνθρωποι επιδίδονται σε trading. Έχουμε να κάνουμε με γενικά φυσιολογική δραστηριότητα, απλώς σε κάπως πιο έντονο επίπεδο» υπογράμμισε.

«Ποτέ δεν συμμετέχουμε ως εταιρεία σε οποιεσδήποτε ανεύθυνες πρακτικές δανεισμού, δεν αναλάβαμε ποτέ κανέναν κίνδυνο με τα assets τρίτων. Δεν διαχειριζόμαστε hedge fund, δεν εμπορευόμαστε περιουσιακά στοιχεία πελατών. Είχαμε πάντα ρεζέρβες», πρόσθεσε.

Πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι τον Οκτώβριο το ανταλλακτήριο μετέφερε κατά λάθος και στη συνέχεια ανέκτησε περίπου 400 εκατ. δολ. σε μορφή κρυπτονομίσματος Ether.

«Θα συνεχίσουμε τις δουλειές μας όπως πάντα και θα αποδείξουμε σε όλους ότι έκαναν λάθος για τις ενέργειές μας. Θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε όπως λειτουργούσαμε πάντα για να συνεχίσουμε να είμαστε ένα ασφαλές μέρος όπου όλοι μπορούν να έχουν πρόσβαση σε κρυπτογράφηση» συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

H Binance θέλει ξεκάθαρους κανόνες για τα crypto, μετά από το ναυάγιο της FTX - Προσπάθεια ανάκαμψης για το bitcoin

Χρεοκοπία FTX: Τομ Μπρέιντι, Ζιζέλ και Στεφ Κάρι ανάμεσα σε αυτούς που μπορεί να χάσουν πολλά

Reuters: Τουλάχιστον 1 δισ. δολάρια από κεφάλαια πελατών λείπουν από το FTX

gazzetta
gazzetta reader insider insider