Gamestop: Συνεργασία με το ανταλλακτήριο crypto FTX - Ζημιές χαμηλότερες των εκτιμήσεων

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Gamestop: Συνεργασία με το ανταλλακτήριο crypto FTX - Ζημιές χαμηλότερες των εκτιμήσεων
Η εταιρεία εμφάνισε ζημιές 109 εκατ. δολαρίων, ή 36 σεντς ανά μετοχή, το δεύτερο τρίμηνο, σε σύγκριση με τις εκτιμήσεις των αναλυτών για ζημιές 38 σεντς.

Η μετοχή της GameStop Corp. κατέγραψε ράλι σχεδόν 12% την Τετάρτη, καθώς οι τριμηνιαίες ζημιές της ήταν μικρότερες των εκτιμήσεων αφενός ενώ αφετέρου ανακοίνωσε συνεργασία με το ανταλλακτήριο crypto FTX.

Η εταιρεία εμφάνισε ζημιές 109 εκατ. δολαρίων, ή 36 σεντς ανά μετοχή, το δεύτερο τρίμηνο, σε σύγκριση με τις εκτιμήσεις των αναλυτών για ζημιές 38 σεντς, σύμφωνα με τα στοιχεία της Refinitiv IBES. Το αντίστοιχο περυσινό τρίμηνο είχε εμφανίσει ζημιές 62 εκατ. δολ. ή 21 σεντς ανά μετοχή.

Παράλληλα, οι πωλήσεις της υποχώρησαν στα 1,136 δισ. δολάρια, σε σύγκριση με 1,183 δισ. δολάρια πριν από ένα χρόνο.

Την ίδια στιγμή, η εταιρεία ανακοίνωσε πως θα ξεκινήσει να πουλά κάρτες FTX σε ορισμένα από τα καταστήματά της, ωστόσο οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί, σύμφωνα με το Reuters.

«Η συνεργασία με το FTX είναι απίθανο να αποφέρει ουσιαστικά έσοδα ή κέρδη, αλλά ακούγεται καλό, οπότε αυτό είναι θετικό», δήλωσε από την πλευρά του, ο αναλυτής της Wedbush, Michael Pachter.

Νωρίτερα φέτος, η GameStop κυκλοφόρησε ένα ψηφιακό πορτοφόλι, το οποίο είπε ότι θα επέτρεπε τις συναλλαγές για όσους επιθυμούν να αγοράζουν και να πωλούν NFTs.

Πέρυσι, η GameStop βρέθηκε στο επίκεντρο μιας φρενίτιδας συναλλαγών που τροφοδοτήθηκε από τα social media και εκτόξευσε τις μετοχές της στα ύψη, όμως, έκτοτε, έχει αναθεωρήσει τις πρακτικές της ώστε να αντιστρέψει τις φθίνουσες πωλήσεις ετών και ενισχύει τις online υπηρεσίες της καθώς οι διαδικτυακές αγορές επιταχύνθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Premia Properties - Leroy Merlin: Συμφωνία μίσθωσης κέντρου αποθήκευσης, Dark Store, στη Θεσσαλονίκη

Dimand: Πώς προχωρούν projects 1 δισ. ευρώ – Τα εσωτερικά «stress test» και τα χρονοδιαγράμματα αναπλάσεων

Στην κυπριακή αγορά επεκτείνεται το Skroutz.gr - Τα επόμενα βήματα

gazzetta
gazzetta reader insider insider