Vauld: Ακόμα ένα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων σταματά τις συναλλαγές για τους επενδυτές

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Vauld: Ακόμα ένα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων σταματά τις συναλλαγές για τους επενδυτές
Το δημοφιλέστερο crypto παγκοσμίως, το bitcoin, έκλεισε το β' τρίμηνο του 2021 με τη χειρότερη επίδοση τριμήνου από το 2011.

Το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων, Vauld, με έδρα στη Σιγκαπούρη, ανακοίνωσε τη Δευτέρα την παύση δυνατότητας των βασικών συναλλαγών για τους πελάτες τους, σε ένα ακόμα σημάδια των πιέσεων που δέχεται η αγορά των crypto παγκοσμίως το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Όπως μετέδωσε το CNBC, το Vauld γνωστοποίησε πως «παγώνει» κάθε ανάληψη, συναλλαγή και κατάθεση στην πλατφόρμα του για όλους τους πελάτες τους, επικαλούμενο «χρηματοπιστωτικές δυσκολίες» και «τη μεταβλητότητα στς αγορές, το τρέχον επενδυτικό κλίμα και τις δυσκολίες χρηματοδότησης που αντιμετωπίζουν πολλοί συνεργάτες μας».

Η εταιρεία προσθέτει πως «εξερευνούμε όλες τις δυνατές επιλογές, μαζί με το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης της εταιρείας ώστε να προστατευτούν τα συμφέροντα των μετόχων του Vauld».

Το «πάγωμα» του Vauld έρχεται να προστεθεί σε παρόμοιες αναστολές που έχουν κάνει άλλα μεγάλα ανταλλακτήρια crypto τις τελευταίες εβδομάδες, την ώα που το δημοφιλέστερο crypto παγκοσμίως, το bitcoin, έκλεισε το β' τρίμηνο του 2021 με τη χειρότερη επίδοση τριμήνου από το 2011.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (ώρα Ελλάδας), το bitcoin ενισχύεται αλλά παραμένει κάτω από τα 20.000 δολάρια, με κέρδη 3,20% στα 19.724 δολάρια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Κρυπτονομίσματα: Η Voyager Digital ανέστειλε αναλήψεις, συναλλαγές, καταθέσεις

Crypto-δισεκατομμυριούχος: Τα περισσότερα ανταλλακτήρια θα χρεοκοπήσουν

gazzetta
gazzetta reader insider insider