Διαβόητος crypto απατεώνας ο συνιδρυτής της DeFi «Wonderland»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Διαβόητος crypto απατεώνας ο συνιδρυτής της DeFi «Wonderland»
Πρόκειται για τον συνιδρυτή του DeFi πρωτοκόλλου Wonderland, ο οποίος αποκαλύφθηκε πως είναι ένας καταδικασμένος για απάτες.

Κατηγορούμενος για μια σειρά από περιστατικά απάτης βρίσκεται ο συνιδρυτής ενός πρωτοκόλλου κρυπτονομισμάτων αξίας πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Πρόκειται για τον συνιδρυτή του DeFi πρωτοκόλλου Wonderland, ο οποίος αποκαλύφθηκε πως είναι ένας καταδικασμένος για απάτες, ο οποίος προηγουμένος είχε συνιδρύσει το διαβόητο crypto συναλλακτήριο QuadrigaCX.

Σύμφωνα με το CoinDesk, ένας χρήστης του Twitter με το όνομα «zachxbt.eth», με ιστορικό να αποκαλύπτει τις ταυτότητες απατεώνων στον χώρο των κρυπτονομισμάτων, έγραψε στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης πως ο «Sifu» ένα από τα βασικά μέλη της ιδρυτικής ομάδας πρίσω από την DeFi «Wonderland» και το τόκεν «TIME» είναι ο Michael Patryn.

Όπως αναφέρεται, ο Patryn, ο οποίος έχει αλλάξει δύο φορές το νόμιμο όνομα του, ήταν ο συνιδρυτής της QuadrigaCX, μία καναδική πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων η οποία λειτουργούσε με ως «Σχήμα Πόντσι».

Ο Patrynέχει καταδικαστεί για πληθώρα εγκλημάτων, μεταξύ των οποίων για ηλεκτρονικές και τραπεζικές απάτες.

Αυτή τη στιγμή, η Wonderland DAO βρίσκεται σε στάδιο προετοιμασίας για μία ψηφοφορία που θα καθορίσει αν ο Patryn θα έχει τη συνατότητα να παραμένει στο project.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider