Ξαφνική ώθηση στο dogecoin από νέα tweets του Έλον Μασκ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ξαφνική ώθηση στο dogecoin από νέα tweets του Έλον Μασκ
«Release the doge» έγκραψε στο Twitter ο Έλον Μασκ συνοδεύοντας το μήνυμα με ένα meme από την ταινία «Godfather».

Σε σταθερά επίπεδα κινούνται οι τιμές του bitcoin και άλλων κρυπτονομισμάτων αυτή την εβδομάδα, μετά από την ανοδική πορεία που σημείωσαν στα τέλη του Ιουνίου.

Όμως, το dogecoin φαίνεται να διαχωρίζει τη πορεία του καταγράφοντας άλμα, μετά από δύο νέα tweets του πιο φανατικού του θαυμαστή, τον δισεκατομμυριούχου Έλον Μασκ. Η τιμή του doge σημειώνει άνοδο 4% μετά το Post.

«Release the doge» έγκραψε στο Twitter ο Έλον Μασκ συνοδεύοντας το μήνυμα με ένα meme από την ταινία «Godfather», μία πλάγια αναφορά στον τίτλο του «Dogefather» που έχει απονείμει στον εαυτό του ο ιδρυτής της Tesla.

Ενώ αμέσως μετά την άνοδο της τιμής έκανε και ακόμα ένα tweet που παραπέμπει στο παιδικό τραγούδι baby shark, το βίντεο του οποίου έχει κατραγράψει ρεκόρ προβολών στο YouTube με 8,882 δισεκαρομμύρια προβολές:

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, ο Έλον Μασκ είχε δηλώσει πως είναι «σημαντικό να υποστηρίξουμε» την πρόταση αναβάθμισης του dogecoin, ώστε να μειωθούν τα κόστη συναλλαγών με doge. Κάτι για το οποίο ο Μασκ είχε αναφέρει πως πρέπει να συμβεί ούτως ώστε να γίνει το dogecoin «το νόμισμα της Γης».

Θα πρέπει να σημειωθεί, ωστόσο, πως η τιμή του dogecoin έχει υποχωρήσει κατά περισσότερο από 50% από το υψηλό του στις αρχές Μαΐου. Το bitcoin, το ethereum και άλλα κρυπτονομίσματα έχουν επίσης καταγράψει ραγδαία πτώση τις τελευταίες εβδομάδες καθώς η φούσκα της αγοράς κρυπτονομισμάτων από τις αρχές του έτους έχει αρχίσει να ξεφουσκώνει.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Η GetYourGuide εγκαινιάζει την επιλογή «πληρωμή με dogecoin»

Dogecoin: Η Coinbase ξεκινά τις συναλλαγές και η τιμή του εκτοξεύεται 30%

Το fund του Τζορτζ Σόρος ξεκινά συναλλαγές με Bitcoin

gazzetta
gazzetta reader insider insider