«Αγγελία» από την Tesla - Ψάχνει διευθυντή σχεδιασμού για γραφείο σχεδιασμού

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Αγγελία» από την Tesla - Ψάχνει διευθυντή σχεδιασμού για γραφείο σχεδιασμού
Η Tesla αναζητεί υποψηφίους που θα συνδυάζουν την κουλτούρα των ΗΠΑ και της Κίνας και που διαθέτουν εμπειρία 20 και πλέον ετών.

Η αμερικανική βιομηχανία παραγωγής ηλεκτρικών αυτοκινήτων Tesla Inc αναζητεί διευθυντή σχεδίασης στην Κίνα, στο πλαίσιο των προσπαθειών για την ίδρυση ενός «πλήρως λειτουργικού» γραφείου σχεδιασμού στη Σανγκάη ή στο Πεκίνο για το σχεδιασμό ηλεκτρικών αυτοκινήτων, σύμφωνα με τις επιθυμίες των Κινέζων καταναλωτών, όπως δήλωσαν τρεις πηγές που έχουν λάβει γνώση για το ζήτημα αυτό.

Οι υπεύθυνοι διαχείρισης ανθρώπινων πόρων της αμερικανικής εταιρίας, όπως επίσης και αρκετοί από τους κυνηγούς ταλέντων, ψάχνουν εξονυχιστικά στη βιομηχανία παραγωγής οχημάτων κατά τους τελευταίους τέσσερις μήνες, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Η Tesla αναζητεί υποψηφίους που θα συνδυάζουν την κουλτούρα των ΗΠΑ και της Κίνας και που διαθέτουν εμπειρία 20 και πλέον ετών, ενώ θα είναι εξοικειωμένοι με τις επιθυμίες και ανάγκες των Κινέζων καταναλωτών και θα μπορούν να γεφυρώσουν τα κενά μεταξύ των δύο χωρών, στις προτιμήσεις που υπάρχουν για την επιλογή αυτοκινήτων, όπως ανέφεραν οι ίδιες πηγές.

Μερικοί από τους υποψηφίους, έχουν περάσει από συνέντευξη από τον υπεύθυνο σχεδιασμού της Τesla, για ολόκληρο τον κόσμο, Φραντζ φον Χολζαούσεν, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ενώ δεν έχει ξεκαθαριστεί πόσους εν δυνάμει υποψηφίους έχει προσεγγίσει η εταιρία, αλλά και οι κυνηγοί ταλέντων του χώρου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider