Gmotion 98: 156 σελίδες συναρπαστικής ύλης για την αυτοκίνηση

Νικόλαος Γιαννούλας
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Gmotion 98: 156 σελίδες συναρπαστικής ύλης για την αυτοκίνηση
gMotion τεύχος 98
Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος 98 του online περιοδικού gmotion by gazzetta, με οτιδήποτε πρέπει να γνωρίζετε για το αυτοκίνητο, τη μοτοσικλέτα και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Το νέο τεύχος 98 του gmotion by gazzetta, πιστό στο μηνιαίο του ραντεβού με τους πιο ενημερωμένους αναγνώστες, παρουσιάζει στις 156 σελίδες του όλη την επικαιρότητα του αυτοκινήτου, της μοτοσικλέτας και του motorsport.

Όπως πάντα δωρεάν, διαβάζεται σε όλες τις οθόνες online, αλλά μπορείτε να το κατεβάσετε σε κάθε συσκευή για να σας συντροφεύει και offline.

Συναρπαστικά νέα αυτοκίνητα και... απόψεις

Τον περασμένο μήνα ταξιδέψαμε αρκετά, για να έχουμε όχι μόνο την παρουσίαση του νέου, μικρού αλλά premium Lexus LBX, αλλά και μια αποκαλυπτική συνέντευξη σχετικά με το μοντέλο και την αυτοκίνηση συνολικά, που έδωσε στον Κώστα Μπιτσικώκο ο επικεφαλής marketing και προϊόντων της Lexus Europe, Μπαρτ Έλεν.

Lexus Μπαρτ Έλεν

Σημαντικά νέα μοντέλα είναι όμως ήδη στη χώρα μας, όπως το Citroen C4 X που ήρθε να ενταχθεί στην οικογένεια crossover μοντέλων της Citroen, αλλά και το εξαιρετικά πετυχημένο στην Ευρώπη, αμιγώς ηλεκτρικό και πολύ προσιτό Dacia Spring. Οι αποκαλύψεις του μήνα που πέρασε συνεχίζονται με το νέο, επίσης μικρό και premium αμιγώς ηλεκτρικό Volvo EX30, ενώ σημαντική, περισσότερο για την Ευρώπη και λιγότερο για τη χώρα μας, είναι η νέα BMW 5.

Dacia Spring

Δοκιμάσαμε για εσάς

Η Mercedes - Benz έχει τον τρόπο της και στα συμπαγή αυτοκίνητα, όπως αποδεικνύει η ανανεωμένη Mercedes A 200, με ήπια πλέον υβριδική τεχνολογία. Ένα ακόμα ανανεωμένο best seller της ελληνικής αγοράς, η Toyota Corolla, αντιπαρατίθεται με το Hyundai i30, σε μια αμφίρροπη σύγκριση.

Toyota Corolla Hyundai i30

Με δύο τροχούς λιγότερους αλλά επίσης τεράστιο ενδιαφέρον για την ελληνική αγορά, οδηγήσαμε τη νέα Suzuki V-Strom 800DE, η οποία προστίθεται στη γκάμα των adventure μοτοσικλετών της ιαπωνικής μάρκας. Ταυτόχρονα δεν χάσαμε την ευκαιρία να συγκρίνουμε την ολοκαίνουρια Suzuki V-Strom 800DE με την επίσης νέα Honda XL 750 Transalp και την Aprilia Tuareg 660. Η ανάδειξη νικήτριας αποδείχθηκε μεγάλη σπαζοκεφαλιά.

Suzuki V-Strom

Τι γίνεται στην Ελλάδα και στον κόσμο

Το ρεπορτάζ του Κώστα Παστρίμα από την Αστυπάλαια αποδεικνύει ότι η νέα εποχή της αυτοκίνησης μπορεί να έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις, δηλαδή από ένα μικρό νησί λίγων εκατοντάδων κατοίκων.

Volkswagen Αστυπάλαια

Επίσης ο Πάνος Σεϊτανίδης ταξίδεψε στο Μονακό, όχι για να καλύψει το grand prix, αλλά για έναν... αγώνα ποδοσφαίρου με πολύ μεγάλο -και κοινωνικό- ενδιαφέρον.

Motorsport με εκπλήξεις και πολύ θέαμα

Όπως κάθε μήνα, εδώ θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για την F1 και συγκεκριμένα τα gp στο Μονακό και στην Ισπανία. F1 στη χώρα μας κάλυψε όμως και ο Πάνος Σεϊτανίδης στο πλαίσιο του θεσμού F1 in schools, ενώ δεν λείπει και ο 2ος γύρος του ΙΑΜΕ Series Greece 2023.

Στο MotoGP είχαμε όπως πάντα μεγάλες μάχες στους αγώνες της Γαλλίας και της Ιταλίας, ενώ η μεγάλη έκπληξη ήρθε στον εμβληματικό 24ωρο αγώνα αντοχής του Λε Μαν, με τη νίκη της Ferrari μετά από 58 χρόνια. Διαβάστε όλες τις συναρπαστικές λεπτομέρειες από τον Στάθη Κοκκορόγιαννη.

24 Ώρες Λε Μαν

Στο σκληρό και απρόβλεπτο πεδίο του WRC, είχαμε διαφορετικούς νικητές στα ράλλυ Πορτογαλίας και Σαρδηνίας, τόσο σε επίπεδο οδηγών όσο και κατασκευαστών.

Ελπίζουμε να απολαύσετε το νέο μας τεύχος και υπενθυμίζουμε ότι η γνώση, η υπευθυνότητα και η προσοχή είναι σωτήριες τόσο στην οδήγηση όσο και στην... κάλπη.

Διαβάστε το gMotion 98 με ένα κλικ εδώ

gMotion τεύχος 98

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider