Το τεύχος 96 του gMotion 96 ήρθε με πολλές δοκιμές και αγωνιστική δράση

Νικόλαος Γιαννούλας
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το τεύχος 96 του gMotion 96 ήρθε με πολλές δοκιμές και αγωνιστική δράση
gMotion τεύχος 96
Μάθετε τα πάντα για τη συναρπαστική εξέλιξη της F1, του MotoGP και του WRC αλλά και για τα πολλά νέα μοντέλα αυτοκινήτων και μοτοσικλετών που δοκιμάζονται και παρουσιάζονται στις 154 σελίδες του gMotion 96.

Εντελώς δωρεάν και με ύλη που καθηλώνει, ήρθε στο μηνιαίο ραντεβού του το τεύχος 96 του gMotion. Μέσα στις 154 σελίδες του θα βρείτε νέα, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, δοκιμές και παρουσιάσεις, μαζί με όλη την εξέλιξη στα διεθνή πρωταθλήματα αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας για να είστε απόλυτα ενημερωμένες και ενημερωμένοι.

Εύκολα και σε κάθε οθόνη, ο συναρπαστικός κόσμος της αυτοκίνησης αποκαλύπτεται στα μάτια σας, μέσα από το καλύτερο τεύχος που δημιουργήσαμε ως σήμερα.

Τι νέα;

Πολλά και εξαιρετικά ενδιαφέροντα τα νέα μοντέλα τα οποία τον περασμένο μήνα έκαναν το ντεμπούτο τους. Το αμιγώς ηλεκτρικό Ford Explorer θα ξεκινήσει να διατίθεται το 2024 και σίγουρα αξίζει την αναμονή. Το επίσης αμιγώς ηλεκτρικό Volkswagen ID. 2All θα είναι το Polo του μέλλοντος, αλλά και ένα πολύ προσιτό μοντέλο, με κόστος κάτω των 25.000 ευρώ.

Καθόλου προσιτή δεν θα είναι η ντίβα Ferrari Roma Spider, με την πανέμορφη σιλουέτα, η οποία διαθέτει twin turbo V8 κινητήρα 620 ίππων.

Τι συμβαίνει με τη Mercedes στην F1;

Άντριου Σόβλιν

Μόνο ένας άνθρωπος γνωρίζει καλύτερα από όλους: o Άντριου Σόβλιν, υπεύθυνος μηχανολογίας της Mercedes – AMG F1. Χάρη στη συνέντευξη που κατάφερε να του εκμαιεύσει ο Πάνος Σεϊτανίδης, πλέον θα γνωρίζετε όλες και όλοι εσείς.

Πλήρης δοκιμή Renault Austral και δύο Long Term

Renault Austral

Ήταν πολλά τα χιλιόμετρα τον περασμένο μήνα, με νέα μοντέλα κάθε τύπου και κινητήρα. Το ολοκαίνουριο Renault Austral μοιραία κλέβει την παράσταση. Ποιος όμως δεν θα ήθελε και μια νέα Mercedes – Benc GLC στο γκαράζ του;

Τα plug-in υβριδικά αυτοκίνητα εκπροσωπούνται σε αυτό το τεύχος από το Ford Kuga, το οποίο μας συντρόφεψε σε μια μεγάλη δοκιμή,στην πόλη και στην εξοχή. Επίσης, από το ρηξικέλευθο Citroen C5 X, ένα crossover με άποψη. Τα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα πληθαίνουν συνεχώς και δικαίως, όπως αποδεικνύει η μακράς διάρκειας δοκιμή του Opel Mokka-e, ενώ εξαίρετο χαρακτήρα έδειξε και το Volkswagen Taigo, μετά από ένα μήνα και 1.500 χιλιόμετρα οδήγησης.

Η τιμητική της μοτοσικλέτας

Έκθεση Μοτοσικλέτας 2023

Αυτή δεν ήταν άλλη από την Έκθεση Μοτοσικλέτας 2023, η οποία ήταν πραγματικά εξαιρετική και με δίκυκλα για κάθε ανάγκη. Στο πεδίο των δοκιμών, τον περασμένο μήνα ο Βασίλης Ορφανός χάρηκε την Triumph Bonneville 120T, ενώ ο Κώστας Παστρίμας την πολύ ιδιαίτερη CFMOTO 700 CL-X Sport.

Αγωνιστική λατρεία

Η F1 πέρασε από το Μπαχρέιν, από τη Σαουδική Αραβία και από την Αυστραλία, με σαφή υπεροχή των Red Bull αλλά και εκπλήξεις που προμηνύουν μεγάλο ενδιαφέρον. Το MotoGP έδρασε σε Πορτογαλία και Αργεντινή, με πρωταγωνίστρια τη Ducati, αλλά διαφορετικούς αναβάτες στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Το WRC παρουσιάζει φέτος έντονο ανταγωνισμό, με τη μάχη Toyota – Hyundai να ανοίγει περιλαμβάνοντας πλέον και την Ford, όπως είδαμε στα ράλλυ Σουηδίας και Μεξικού.

Σας ευχαριστούμε που επιλέγετε να ταξιδεύετε μαζί μας στο συναρπαστικό κόσμο της αυτοκίνησης. Ραντεβού και πάλι στο τέλος Απριλίου.

Διαβάστε το gMotion 96 με ένα κλικ εδώ

gMotion τεύχος 96

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider