Ducati Multistrada 950: Πολυτάλαντη προσωπικότητα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ducati Multistrada 950: Πολυτάλαντη προσωπικότητα
Με την Multistrada 950 μπορείτε να απολαύσετε την ομορφιά του ταξιδιού, όσο μικρό ή μεγάλο και αν είναι

Χαμηλό βάρος, υψηλή ισχύς, συμπαγείς διαστάσεις, άνετοι χώροι, μεγάλες διαδρομές αναρτήσεων, σπορ συμπεριφορά και πλήρης εξοπλισμός, συνθέτουν ένα σύνολο που αποτελεί τον ορισμό της πολυτάλαντης μοτοσικλέτας.

Αυτή ακριβώς είναι η Ducati Multistrada: μια σύντροφος για κάθε χρήση σε κάθε οδόστρωμα, χωρίς συμβιβασμούς. Μια σπάνια μοτοσικλέτα που συνδυάζει μοναδική οδική συμπεριφορά, ευελιξία και μέγιστη ασφάλεια σε όλες τις συνθήκες.

Οι μοναδικές αρετές της νέας Multistrada 950 αποτυπώνονται ιδανικά στο σχεδιασμό της. Αυτός συνδυάζει αρμονικά τα στυλίστικα στοιχεία της οικογένειας Multistrada διαφοροποιημένα κατάλληλα για να επιτύχει μια πιο εκλεπτυσμένη και κομψή παρουσία. Ο εμπρός τροχός 19 ιντσών, ο μοναδικός μπροστινός προβολέας με δύο οριζόντια στοιχεία, τα νέα πλαϊνά και το ρεζερβουάρ 20 λίτρων συνθέτουν ένα μοναδικό χαρακτήρα. Οι γραμμές της νέας Multistrada 950 προσφέρουν την αίσθηση του μικρού βάρους χάρη στις νέες ελαφριές ζάντες, αλουμινίου ή με ακτίνες, που είναι διαθέσιμες για την έκδοση S.

Η Multistrada 950 διαθέτει το δικύλινδρο σύνολο σε σχήμα V των 937 κ.εκ. με την ονομασία Testastretta 11°, προδιαγραφών Euro 5. Για την περίσταση, αποδίδει 113 ίππους στις 9,000 σ.α.λ.και 96 Nm ροπή. Σε συνδυασμό με το ιδιαίτερα χαμηλό βάρος των 207 κιλών -χωρίς υγρά- η Multistrada 950 δεν γνωρίζει όρια. Το κιβώτιο των 6 σχέσεων υποστηρίζεται από το σύστημα Ducati Quick Shift (DQS), που επιτρέπει αλλαγές ταχυτήτων χωρίς τη χρήση του συμπλέκτη, γεγονός που διευκολύνει σε σπορ χρήση και ταυτόχρονα εξαιρετικά εύκολη στην οδήγηση στην πόλη και τα μακρινά ταξίδια. Ο αναβάτης κάθεται 840 χιλ. πάνω από το έδαφος, αλλά υπάρχουν προαιρετικά διαθέσιμες σέλες που ανεβάζουν το ύψος της θέσης οδήγησης στα 860 χιλ. ή στα 820 χιλ.

Η πολυτάλαντη μοτοσικλέτα της Ducati διαθέτει πολύ πλούσιο βασικό εξοπλισμό, με οθόνη TFT για τα όργανα και τον έλεγχο της μοτοσικλέτας, προβολέα LED και αυτόματο σβήσιμο των φλας, διακόπτες με φωτισμό, Cornering ABS, το Ducati Traction Control (DTC), συνδυασμένο σύστημα φρένων και Vehicle Hold Control για εύκολη και ασφαλή εκκίνηση σε ανηφορικό δρόμο. H Multistrada 950 ειναι διαθέσιμη και σε έκδοση S με πρόσθετο στάνταρ εξοπλισμό που περιλαμβάνει: Ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση Ducati Skyhook Suspension (DSS) Evo, Riding Modes, συστήματα DTC, DCL και τέλος VHC & DQS Cruise Control Hands-Free.

Με στόχο να αποτελεί την ιδανική σύντροφο κάθε αναβάτη για πολλά χρόνια, η Multistrada 950 εξελίχθηκε από την Ducati τόσο για μέγιστη απόδοση, όσο και αξιοπιστία. Αυτό το απέδειξε μάλιστα το ιταλικό περιοδικό Motociclismo, κατά τη διάρκεια δοκιμής 50.000 χλμ., που πραγματοποιήθηκαν σε μόλις οκτώ μόνο μήνες. Στο τέλος, χωρίς να παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα, η μοτοσικλέτα εξετάστηκε εξονυχιστικά και ο κινητήρας κέρδισε πάνω από 4 ίππους, δεν κατανάλωσε λάδι και μετά από το την αποσυναρμολόγησή του διαπιστώθηκε ότι ήταν σε άριστη κατάσταση!

Η κορυφαία αξιοπιστία της Ducati υπογράφεται και στη Multistrada 950 με 4 χρόνια εγγύηση. Οι τιμές ξεκινούν από τα 14.900 ευρώ, με τη δυνατότητα πολύ συμφέρουσας χρηματοδότησης χάρη στο πρόγραμμα Ducati 4U! Οι Multistrada 950 είναι διαθέσιμες στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών πωλήσεων της μάρκας σε όλη την Ελλάδα και σε έκδοση S, η οποία για το 2021 διατίθεται με νέο χρώμα, το GP White, εμπνευσμένο από το MotoGP.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider