#MenoumeSpiti και φτιάχνουμε το Ford που μας αρέσει

Viber Whatsapp Μοιράσου το
#MenoumeSpiti και φτιάχνουμε το Ford που μας αρέσει
Η online δυνατότητα να συνθέσουμε όποιο μοντέλο της Ford θέλουμε σύμφωνα με τις προτιμήσεις μας, είναι και χρήσιμη και διασκεδαστική.

Ανταποκρινόμενη στην ανάγκη εξ' αποστάσεως λειτουργίας των πάντων, η Ford δίνει τη δυνατότητα σε όλους, μέσω του επίσημου site της, να δημιουργήσουν το Ford που θέλουν να αγοράσουν ή απλώς αυτό που εξάπτει τη φαντασία τους και θα ήθελαν κάποτε να οδηγούν.

Με απλά βήματα αλλά και όλες τις δυνατότητες που θα είχε κανείς επισκεπτόμενος ένα κανονικό κατάστημα πωλήσεων, επιλέγει το μοντέλο της αρεσκείας του, τον κινητήρα, το επίπεδο εξοπλισμού, προσθέτει ή αφαιρεί στοιχεία, επιλέγει χρώμα και διχρωμίες, διαλέγει ανάμεσα σε εκατοντάδες προαιρετικά στοιχεία και στο τέλος έχει το δικό του, το αγαπημένο του Ford.

Ford of greece configurator
Το “δικό μας” νέο Ford Puma Titanium που φτιάξαμε στο διαμορφωτή. Άκρως εντυπωσιακό και σε προσιτή τιμή.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας διαμόρφωσης, το σύστημα εκδίδει αυτόματα ένα «μοναδικό κωδικό οχήματος» τον οποίο ο αγοραστής μπορεί να αποστείλει στον επίσημο έμπορο Ford. Με αυτόν τον κωδικό, ο τελευταίος είναι σε θέση να γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες του μοντέλου Ford που έχει επιλεγεί ούτως ώστε να παράσχει επιπλέον πληροφορίες – όπως είναι για παράδειγμα η διαθεσιμότητα του μοντέλου, ο χρόνος παράδοσης και λοιπά στοιχεία.

Πολλές ακόμα οι δυνατότητες

Ford internet site greece
Μέσω του site της Ford μπορείτε να πραγματοποιήσετε καθετί που αφορά στο αυτοκίνητό σας εξ' αποστάσεως.

Μία ακόμα καινοτομία που παρέχεται μέσα από την ιστοσελίδα www.ford.gr είναι η δυνατότητα κλεισίματος test drive σε οποιονδήποτε επίσημο έμπορο Ford από την άνεση του σπιτιού. Συμπληρώνοντας τον τόπο διαμονής, το σύστημα προτείνει αυτοματοποιημένα τον πλησιέστερο έμπορο Ford. Ο τελευταίος, θα έρθει ο ίδιος σε επαφή για συνάντηση, ώστε να συμφωνηθεί η ώρα και η ημέρα που είναι προτιμότερη για την πραγματοποίηση του test drive.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider