Ράλι στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ράλι στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια
Οι αγορές χαιρετίζουν τη σταδιακή μείωση κρουσμάτων και θανάτων από τον κορονοϊό στην ευρωπαϊκή ήπειρο, στρέφοντας παράλληλα το βλέμμα στο σημερινό Eurogroup και αναμένοντας ένα «συντονισμένο» πακέτο για τη θωράκιση της ευρωπαϊκής οικονομίας.

Σε ράλι έχουν επιδοθεί τα κυριότερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, στη συνεδρίαση της Τρίτης, καθώς οι επενδυτές εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία εξάπλωσης του κορονοϊού.

Οι αγορές χαιρετίζουν τη σταδιακή μείωση κρουσμάτων και θανάτων από τον κορονοϊό στην ευρωπαϊκή ήπειρο, στρέφοντας παράλληλα το βλέμμα στο σημερινό Eurogroup και αναμένοντας ένα «συντονισμένο» πακέτο για τη θωράκιση της ευρωπαϊκής οικονομίας απέναντι στην πανδημία.

Οι δείκτες

Ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 ενισχύεται κατά 2,55%, με τους κλάδους ταξιδιών και αναψυχής να ηγούνται των κερδών με ράλι άνω του 6%.

Στη Φρανκφούρτη ο DAX καταγράφει άλμα 3,58%, στο Λονδίνο ο FTSE 100 ενισχύεται κατά 2,96%, στο Παρίσι ο CAC 40 σημειώνει κέρδη 3,04%, ενώ κατά 3,55% ενισχύεται ο δείκτης FTSE MIB στο Μιλάνο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider