Δεύτερο διαδοχικό κραχ στη Wall Street

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Δεύτερο διαδοχικό κραχ στη Wall Street
Συνεχίστηκε το κραχ στη Wall Street και την Τρίτη. Βαριές απώλειες σημείωσαν οι δείκτες. Πάνω από 850 μονάδες έχασε ο Dow Jones.

Νέες βαριές απώλειες καταγράφηκαν στη Wall Street την Τρίτη, πιάνοντας το νήμα από το κραχ της Δευτέρας. Η εξάπλωση του κοροναϊού στην Ευρώπη ανησυχεί περαιτέρω τους επενδυτές κλυδωνίζοντας τις διεθνείς αγορές.

Οι μεγαλύτερες ευρωπαϊκές χώρες όπως είναι η Ιταλία, η Ισπανία αλλά και η Γαλλία καλούνται να ανταπεξέλθουν δίνοντας «μάχη» με τον κοροναϊό.

Στους δέκα έφτασαν οι νεκροί στη βόρεια Ιταλία με τους τελευταίους τρεις νεκρούς να είναι είναι ηλικίας περίπου 80 ετών. Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων αυξήθηκε σε 322 στην Ιταλία.

Ο νέος κοροναϊός, που ξεκίνησε από την Κίνα, έχει εξαπλωθεί τώρα σε τουλάχιστον 32 χώρες του κόσμου, με τους οικονομολόγους να προειδοποιούν για τον μεγάλο οικονομικό αντίκτυπο της πανδημίας και να προχωρούν μάλιστα σε μαζικές υποβαθμίσεις των εκτιμήσεών τους για την πορεία της παγκόσμιας οικονομίας.

Τη Δευτέρα ο Dow Jones κατέγραψε πολύ βαριές απώλειες που ξεπέρασαν τις 1.000 μονάδες (3,55%), κλείνοντας στις 27.963 μονάδες, ο S&P 500 κατέγραψε απώλειες 3,06% στις 3.234 μονάδες, ενώ ο Nasdaq διολίσθησε 3,71% στις 9.221 μονάδες.

Δείκτες

Την Τρίτη ο Dow Jones κατέγραψε βαριές απώλειες που ξεπέρασαν τις 870 μονάδες (3,14%), στις 27.083 μονάδες, ο S&P 500 κατέγραψε απώλειες 3,08% στις 3.126 μονάδες, ενώ ο Nasdaq διολίσθησε 2,77% στις 8.965 μονάδες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider