Με μεικτά πρόσημα έκλεισε η Wall Street τη Δευτέρα με τους επενδυτές να βρίσκονται σε αναμονή ενόψει των αποφάσεων για την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ ΗΠΑ - Κίνας. 

Όπως ανακοίνωσε τις προηγούμενες ημέρες ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δεν υπάρχει συμφωνία για την άρση των δασμών σε κινεζικά προϊόντα, διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι υπήρχε σχετικά συμφωνία των ΗΠΑ με την Κίνα. 

  • Boeing

Στους αιθέρες για εμπορικές πτήσεις θα βρεθούν και πάλι τα «καθηλωμένα» Boeing 737 Max όπως ανακοίνωσε ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία.

Συγκεκριμένα η εταιρεία ανακοίνωσε πως τα 737 MAX θα είναι και πάλι διαθέσιμα για εμπορικές πτήσεις τον Ιανουάριο, ενώ οι παραδόσεις αεροσκαφών αναμένεται να ξεκινήσουν και πάλι τον Δεκέμβριο.

Να υπενθυμισουμε πως τα αεροσκάφη 737 MAX βρίσκονται «καθηλωμένα», μετά τα δύο πολύνεκρα δυστυχήματα που κόστισαν τη ζωή 346 επιβατών.

Οι δείκτες στη Wall Street έκλεισαν με τον Dow Jones να σημειώνει οριακή άνοδο λίγο πριν τη λήξη της συνεδρίασης στο 0,04% στις 27.691,49 μονάδες, ο S&P 500 σημείωσε απώλειες 0,20% στις 3.087,01 και ο Nasdaq διολίσθησε 0,13% στις 8.464,28.