Μεικτά πρόσημα καταγράφηκαν στη Wall Street, στη συνεδρίαση της Τρίτης, με τους επενδυτές να εγείρουν έντονους προβληματισμούς για την αντιμεταναστευτική πολιτική που εφαρμόζει ο νέος Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ.
Οι αγορές περίμεναν τόσο καιρό μέτρα δημοσιονομικής χαλάρωσης και αποκλιμάκωση της φορολογίας και αντ’ αυτού βλέπουν πως οι προτεραιότητες του Αμερικανού προέδρου επικεντρώνονται για την ώρα σε μια εξαιρετικά «σφικτή» αντιμεταναστευτική πολιτική.
Τα μεικτά πρόσημα της Τρίτης έρχονται σε συνέχεια της πτώσης της Δευτέρας, όπου η Wall Street είχε τη χειρότερη – σε ημερήσια βάση – επίδοση για το 2017.
Ειδικότερα, την Τρίτη ο Dow Jones υποχώρησε κατά 0,54% για να κλείσει ακόμη πιο μακριά από τις 20.000 μονάδες και συγκεκριμένα στις 19.864 μονάδες, ο Nasdaq κατέγραψε οριακή άνοδο 0,02% στις 5.614 μονάδες, ενώ ο S&P 500 κατέγραψε πτώση 0,09% στις 2.278 μονάδες.