Πτωτικά ξεκίνησε το 2017 για τις ευρωαγορές

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Πτωτικά ξεκίνησε το 2017 για τις ευρωαγορές
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google

Πτωτικά εκκινούν στην πρώτη συνεδρίαση του 2017 τα κυριότερα χρηματιστήρια στην Ευρώπη, με τους επενδυτές να φανερώνουν τις πρώτες τους διαθέσεις για το νέο έτος.

Συγκεκριμένα, o πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 καταγράφει πτώση κατά 0,09% στις 361,10 μονάδες, ο γερμανικός DAX σημειώνει απώλειες κατά 0,50% στις 11.423 μονάδες και ο γαλλικός CAC 40 υποχωρεί κατά 0,30% στις 4.847 μονάδες.

Στην περιφέρεια, ο ισπανικός ΙΒΕΧ 35 μειώνεται κατά 0,24% στις 9.329 μονάδες, ενώ ο ιταλικός FTSE MIB ενισχύεται κατά 0,23% στις 19.279 μονάδες. Στο Λονδίνο, ο FTSE 100 έμεινε κλειστός λόγω της πρωτοχρονιάτικης αργίας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Δεν «αρέσει» πια η ελληνική επαρχία

Ρύθμιση 72 δόσεων προς τον ΕΦΚΑ: Πάνω από 2.500 οι αιτήσεις των οφειλετών - Οι «κόφτες» που αποκλείουν την πλειοψηφία τους

Κτηματολόγιο: Έρχεται το νέο GIS που αλλάζει τη διαχείριση όλων των ακινήτων στην Ελλάδα

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider