Απώλειες 2% για το πετρέλαιο

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Απώλειες 2% για το πετρέλαιο
Με απώλειες έκλεισαν την Τετάρτη οι τιμές του πετρελαίου, καθώς τα ενισχυμένα αποθέματα στις ΗΠΑ σε συνδυασμό με τις ανησυχίες για τη ζήτηση στην Ασία άσκησαν πιέσεις στον «μαύρο χρυσό».

Με απώλειες έκλεισαν την Τετάρτη οι τιμές του πετρελαίου, καθώς τα ενισχυμένα αποθέματα στις ΗΠΑ σε συνδυασμό με τις ανησυχίες για τη ζήτηση στην Ασία άσκησαν πιέσεις στον «μαύρο χρυσό».

Αναλυτικότερα, τα συμβόλαια Δεκεμβρίου για το αμερικανικό West Texas Intermediate στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης έκλεισαν στα 76,66 δολάρια/βαρέλι, σημειώνοντας πτώση 2% ή 1,6 δολαρίων/βαρέλι. Πρόκειται για τις πρώτες απώλειες του WTI εδώ και πέντε συνεδριάσεις.

Παρόμοια εικόνα και για το ευρωπαϊκό Brent -που αποτελεί και το σημείο αναφοράς παγκοσμίως- με τα συμβόλαια Δεκεμβρίου να κλείνουν χαμηλότερα κατά 1,6% στα 81,18 δολάρια/βαρέλι.

Νωρίτερα την Τετάρτη, η αμερικανική Υπηρεσία Πληροφοριών Ενέργειας (EIA) γνωστοποίησε πως τα εμπορικά αποθέματα αργού στις ΗΠΑ αυξήθηκαν κατά 3,6 εκατ. βαρέλια την προηγούμενη εβδομάδα για να διαμορφωθούν στα 439,4 εκατ., τη στιγμή που η εγχώρια παραγωγή παραμένει σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Οι δύσκολες στιγμές του Κυριάκου στην Κομοτηνή - Βενιζέλος σε γραμμή Σαμαρά για πρώτο μνημόνιο και Κυριάκου για ελληνοτουρκικά

Black Friday: Η μεγάλη «μάχη» άρχισε

Τι θέλουν επιτέλους οι αγρότες και είναι συνέχεια στους δρόμους, αφού η κυβέρνηση λέει ότι ικανοποιεί τα αιτήματά τους;

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider