Νέες απώλειες για τον χρυσό - Σε πολυήμερο χαμηλό την Τετάρτη

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Νέες απώλειες για τον χρυσό - Σε πολυήμερο χαμηλό την Τετάρτη
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Στον απόηχο των αναφορών για τη σύσφιξη της νομισματικής πολιτικής στις ΗΠΑ.

Απώλειες για τρίτη συνεχόμενη μέρα κατέγραψαν για την Τετάρτη οι τιμές του χρυσού, στον απόηχο των αναφορών για τη σύσφιξη της νομισματικής πολιτικής στις ΗΠΑ.

Ο επικεφαλής της αμερικανικής ομοσπονδιακής τράπεζας (Fed), Τζερόμ Πάουελ, δήλωσε σε τραπεζικό φόρουμ στη Πορτογαλία πως η Fed θα συνεχίσει να αυξάνει τα βασικά επιτόκια της ώστε να περιορίσει τον υψηλό πληθωρισμό στην οικονομία. Παραδοσιακά, τα πολύτιμα μέταλλα αντιδρούν με απώλειες στις ανακοινώσεις για σύσφιξη της νομισματικής πολιτικής των ΗΠΑ.

Σε αυτό το πλαίσιο, τα συμβόλαια του χρυσού, παράδοσης Αυγούστου, έπεσαν 0,2% ή 3,70 δολάρια στα 1.817,50 δολάρια ανά αουγγιά. Πρόκειται για τη χαμηλότερη τιμή από τις 14 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Η Blackstone εξαγοράζει την Skroutz από την CVC

Ψηφιακός φάκελος για κάθε ΑΦΜ: Στο «ραντάρ» καταθέσεις, ακίνητα, POS και social media

Το φθινοπωρινό εκλογικό χαρτί, ο Μητσοτάκης «παίζει» Metallica, οι «καλοδεχούμενες προτάσεις» του ΠΑΣΟΚ

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider