Το Χρηματιστήριο «πάτησε» τις 870 μονάδες με ώθηση από τις τράπεζες

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Το Χρηματιστήριο «πάτησε» τις 870 μονάδες με ώθηση από τις τράπεζες
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Ο Γενικός Δείκτης Τιμών ανέβηκε 1,15% στις 873,37 μονάδες, κοντά σε ενδοσυνεδριακά υψηλά των 8763,62 μονάδων.

Πάνω από τα επίπεδα των 870 μονάδων, για πρώτη φορά από τις αρχές του Μαΐου, έκλεισε το Χρηματιστήριο Αθηνών την Τετάρτη, με ώθηση από τις μετοχές των τραπεζών να δίνουν τον τόνο της ανόδου.

Η αγορά επωφελήθηκε και από το θετικό κλίμα στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, ενώ αναμένεται «ταμείο» για τα αποτελέσματα α' τρίμηνου των Eurobank, Alpha Bank και Εθνικής Τράπεζας που ανακοινώνονται σήμερα και αύριο.

Ο Γενικός Δείκτης Τιμών ανέβηκε 1,15% στις 873,37 μονάδες, κοντά σε ενδοσυνεδριακά υψηλά των 8763,62 μονάδων και με χαμηλό στις 864,55 μονάδες.

Ο τζίρος διαμορφώθηκε στα 69,50 εκατ. ευρώ.

Ο Large Cap κέρδισε 1,32% στις 2.106 μονάδες, ο Mid Cap ενισχύθηκε 0,87% στις 1.410 μονάδες και ο δείκτης των τραπεζών 1,73% στις 584,69 μονάδες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Κυριαρχεί η αβεβαιότητα στους Έλληνες - Το γράφημα της εβδομάδας

Φορολογικές δηλώσεις: Έξτρα φόρος για 1 στα 3 νοικοκυριά - Στα 1.866 ευρώ ο μέσος «λογαριασμός»

Η «μαγιά» για το γαλάζιο 30% και... το καμπανάκι - Ο μεταγραφικός πυρετός - Η επιστράτευση του Ταλεϋράνδου

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider