Κοντά στο 5% τα κέρδη για το πετρέλαιο μετά τον OPEC

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Κοντά στο 5% τα κέρδη για το πετρέλαιο μετά τον OPEC
Ευρεία άνοδος για το αμερικανικό αργό, μετά από τις ανακοινώσεις Οργανισμού Πετρελαιοπαραγωγών Κρατών

Μεγάλη άνοδο κατέγραψαν την Πέμπτη οι τιμές του πετρελαίου, ακολουθώντας το κλίμα που δημιούργησαν οι αποφάσεις του Οργανισμού Πετρελαιοπαραγωγών Κρατών (OPEC+), για τη διατήρηση των περιορισμών στην παραγωγή εκατ. βαρελιών.

Τα μέλη του OPEC και οι συνεργαζόμενες χώρες συμφώνησαν να διατηρήσουν τις περικοπές στην παραγωγή πετρελαίου για τον Απρίλιο, με εξαίρεση τη Ρωσία και το Καζακστάν που θα αυξήσουν τη δικιά τους παραγωγή, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του OPEC+.

Τα συμβόλαια του αμερικανικού αργού, παράδοσης Απριλίου, ενισχύθηκαν κατά 4,73% ή 2.89 δολάρια στα 64.22 δολάρια ανά βαρέλι. Πρόκειται για την υψηλότερη τιμή από τον Απρίλιο του 2019.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Κατοικίες: Οι κινήσεις που «κλειδώνουν» την επιστροφή ενοικίου – Τι πρέπει να κάνουν οι φορολογούμενοι έως το τέλος Σεπτεμβρίου

ΕΦΚΑ: Ολοταχώς προς τη σύνταξη βγαίνει η γενιά των baby boomers - Γιατί συνεχίζουν να εργάζονται

AρρένΑ: Αύξηση πωλήσεων για το «νερό του Ολυμπιακού» - Οι στόχοι της οικογένειας Τσάκου

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider