Με το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Διανομέας Προστιθέμενης Αξίας», τιμήθηκε η Info Quest Technologies ενώ η Uni Systems βραβεύτηκε με αργυρό βραβείο στην κατηγορία «Προμηθευτής Cloud Υπηρεσιών/ Υποδομών».

Οι εταιρείες του ομίλου Quest, Info Quest  Technologies και Uni Systems, διακρίθηκαν στα βραβεία Business IT Excellence Awards που διοργανώνουν το περιοδικό netweek της Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στην τιμητική εκδήλωση απονομής των βραβείων απονεμήθηκε στην Info Quest Technologies Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Διανομέας Προστιθέμενης Αξίας», ενώ η Uni Systems βραβεύτηκε με Αργυρό Βραβείο στην κατηγορία «Προμηθευτής Cloud Υπηρεσιών/ Υποδομών».

H πρόταση της Info Quest  Technologies που βραβεύτηκε περιέγραφε τη λειτουργία του οικοσυστήματος Quest On Cloud, το οποίο αποτελείται από end-to-end λύσεις στην επιλογή, αγορά, ενεργοποίηση και τιμολόγηση Cloud Υπηρεσιών μέσω μίας πλήρως αυτοματοποιημένης πλατφόρμας προβολής, διάθεσης, παρακολούθησης και τιμολόγησής τους.

Παράλληλα, η Uni Systems κέρδισε αργυρό βραβείο παρουσιάζοντας το AtomoPlus, μία τεχνολογικά προηγμένη επιχειρησιακή πλατφόρμα Payroll και HR στο Cloud. Σύμφωνα με την εταιρία, λαμβάνοντας υπόψη τις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού στην αγορά, η επιχειρησιακή πλατφόρμα AtomoPlus αποτελεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τις επιχειρήσεις που επιλέγουν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές της.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο όμιλος Quest, οι βραβεύσεις των εταιρειών Info Quest  Technologies και Uni Systems αποδεικνύουν έμπρακτα τη σημαντική επένδυση που έχει υλοποιήσει ο όμιλος στις υπηρεσίες cloud και εγγυώνται την επιτυχημένη υλοποίηση έργων και τη μεγιστοποίηση της απόδοσης επιχειρήσεων και οργανισμών.