Η INFORM, η πρώτη Ελληνική βιομηχανία διαχείρισης πληροφοριών και επεξεργασίας εντύπων, αποκτά πιστοποίηση FSC για την Ελλάδα και τη Ρουμανία και εντάσσεται στην παγκόσμια οικογένεια των πιστοποιημένων οργανισμών που αγωνίζονται για την προστασία του περιβάλλοντος και τη δημιουργία ακόμη μεγαλύτερης επιχειρηματικής αξίας για τους πελάτες τους.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η INFORM, θυγατρική της Lykos AG, αισθάνεται υπερήφανη να είναι μέρος του Συμβουλίου Διαχείρισης Δασών® (FSC), με το οποίο αναδεικνύει τη συνεχή της δέσμευση να κάνει τη διαφορά στον κόσμο μέσω ενός επιχειρηματικού μοντέλου σταθερής ανάπτυξης με σεβασμό προς την κοινωνία και το περιβάλλον. Οι πελάτες της INFORM έχουν την ευκαιρία από τώρα και στο εξής να είναι μέλη της αλυσίδας FSC, προσφέροντας έτσι στους πελάτες τους ένα κοινωνικά υπεύθυνο προϊόν.

«Είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι στη σχέση μας με το Συμβούλιο Διαχείρισης Δασών, καθώς πιστεύουμε ότι αποτελεί θεμελιώδη υποχρέωση κάθε εταιρείας να είναι περιβαλλοντολογικά υπεύθυνη. Αγοράζοντας προϊόντα FSC, καταδεικνύουμε τη δέσμευσή μας για υπεύθυνη ανάπτυξη και περιβαλλοντική ευθύνη. Οι πελάτες μας πλέον έχουν αυτή την επιλογή», δήλωσε ο Εμπορικός Διευθυντής της INFORM Ελλάδος, Κώστας Γκρέκης.

Το χαρτί είναι μέρος της καθημερινής μας ζωής. Με τις φυσικές ιδιότητες και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει, το χαρτί ικανοποιεί την επικοινωνιακή ανάγκη, την οποία δεν πληρούν πάντοτε τα ψηφιακά μέσα. Το χαρτί παράγεται από το ξύλο, μία ανανεώσιμη και ανακυκλώσιμη πρώτη ύλη και ως εκ τούτου είναι πολύ σημαντικό να δεσμευτούμε στην υπεύθυνη παραγωγή και κατανάλωσή του.

Ο κ. Γκρέκης, επίσης ανέφερε: «Ελπίζουμε ότι συμβάλλουμε στην ευαισθητοποίηση των καταναλωτών σχετικά με το FSC και καταδεικνύουμε την κοινή μας δέσμευση προς την κατεύθυνση περιβαλλοντικά και κοινωνικά υπεύθυνων επιλογών».