Γιατί η bwin στηρίζει τη Spetses Classic Yacht Regatta

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γιατί η bwin στηρίζει τη Spetses Classic Yacht Regatta
Μιλήσαμε με την Ιωάννα Μπερίου, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της bwin για το μεγάλο event που διεξάγεται στις Σπέτσες.

Αυτές τις μέρες διεξάγεται, με χορηγό τη bwin, ο Διεθνής Αγώνας Κλασικών και Παραδοσιακών Σκαφών Σπετσών (Spetses Classic Yacht Regatta, SCYR)- ο δημοφιλέστερος αγώνας στο είδος του στη χώρα μας, με διοργανωτή το Ναυτικό Όμιλο Ελλάδας.

Από τις 27 έως τις 30 Ιουνίου, για 9η συνεχή φορά, ιστιοπλόοι από κάθε γωνιά της γης πλέουν στις Σπέτσες για έναν αγώνα κλασικών και παραδοσιακών σκαφών!

Το insider.gr μίλησε με την Ιωάννα Μπερίου, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της bwin, για το μεγάλο event.

Γιατί επέλεξε φέτος η bwin να στηρίξει τη Spetses Classic Yacht Regatta, SCYR;

Είναι ένας Διεθνής Αγώνας Κλασσικών και Παραδοσιακών Σκαφών παγκόσμιας κλάσης που επιθυμούσαμε να υποστηρίξουμε, καθώς η στρατηγική μας είναι να στηρίζουμε αθλητικά γεγονότα που προάγουν στον κλασικό αθλητισμό και ευ αγωνίζεσθαι. Ο αγώνας είναι ο δημοφιλέστερος στην κατηγορία του και αποτελεί έναν διαφορετικό και ξεχωριστό αγώνα που πραγματοποιείται στην Ελλάδα.

Ποια πράγματα ξεχώρισε η εταιρεία στη διοργάνωση;

Είναι πολύ σημαντικό για μας το γεγονός ότι ο αγώνας είναι διεθνής και «φιλοξενεί» αθλητές και σκάφη από όλο τον κόσμο. Η regatta είναι ο σημαντικότερος και δημοφιλέστερος αγώνας στην κατηγορία του και η bwin δεν θα μπορούσε να λείπει !

Γιατί χρειαζόμαστε τέτοιους αγώνες και διοργανώσεις στην Ελλάδα;

Τέτοιας κλάσης αγώνες είναι ιδιαίτερα σημαντικοί για τη χώρα μας, καθώς έχουν ως στόχο την προβολή της Ελλάδας και της αθλητικής της παράδοσης στο εξωτερικό. Ακόμη, προσελκύουν αθλητές και σκάφη παγκόσμιας φήμης και προσφέρουν υψηλού επιπέδου θέαμα στους επισκέπτες του σε έναν τόσο ξεχωριστό αγώνα ιστιοπλοΐας.

regatta

Πώς θα πείθατε κάποιον να πάει στις Σπέτσες για να παρακολουθήσει τη διοργάνωση;

Δείχνοντάς του εντυπωσιακές φωτογραφίες από την περσινή διοργάνωση και ενημερώνοντας τον ότι θα πάρουν μέρος 120 σκάφη -παραδοσιακά και κλασικά- και θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει από πολύ κοντά τις εντυπωσιακές «μάχες» τους για την πρώτη θέση. Ο αγώνας αποτελεί γιορτή της ιστιοπλοΐας με τις ιστιοδρομίες κλασσικών σκαφών, καϊκιών και λατινιών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider