11-05-2019 | 09:08

Πέντε δραστηριότητες «άλλου τύπου» για τους επιβάτες της Royal Caribbean

Μοιράσου το
Πέντε δραστηριότητες «άλλου τύπου» για τους επιβάτες της Royal Caribbean

Ένα ιδιωτικό νησί που κόστισε 250 εκατ. δολάρια αναμένει τους πρώτους επισκέπτες.

Όσοι αγαπούν της κρουαζιέρες έχουν πλέον τη δυνατότητα να «σπάσουν» τη ρουτίνα των εν πλω διακοπών και να συνδυάσουν το ταξίδι τους με τη διαμονή τους σε ένα ιδιωτικό νησί το οποίο μάλιστα είναι φτιαγμένο μόνο για αυτούς.

Πριν από λίγες ημέρες η γνωστή εταιρεία Royal Caribbean International εγκαινίασε ένα ιδιωτικό νησί στις Μπαχάμες, το CocoCay, το οποίο θα υποδέχεται αποκλειστικά και μόνο τους επιβάτες που ταξιδεύουν με τα κρουαζιερόπλοια της επιχείρησης. 

Το έργο κόστισε περί τα 250 εκατ. δολάρια και περιλαμβάνει εντυπωσιακές πισίνες και νεροτσουλήθρες, εστιατόρια και καμπάνες. 

Το businessinsider παρουσιάζει πέντε exclusive δραστηριότητες τις οποίες θα μπορούν να απολαύσουν οι πελάτες της Royal Caribbean.
 

Μέχρι το Σεπτέμβριο θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι υποδομές προκειμένου οι επισκέπτες να απολαμβάνουν ένα σύνολο παροχών στο ιδιωτικό αυτό νησί στις Μπαχάμες.

Η τέλεια ημέρα αποτελεί το μοτο της επιχείρησης η οποία επιδιώκει, όταν ολοκληρωθεί το έργο, να έχει δημιουργήσει έναν επίγειο παράδεισο.

Όσοι θέλουν να απομονωθούν μπορούν να εκμεταλλευτούν μια ήσυχη γωνιά στο νησί η οποία είναι διαμορφωμένη ειδικά για αυτό το σκοπό. 

Οι παροχές θυμίζουν εκείνες που συναντά κάποιος στα τροπικά θέρετρα: παραλία, πισίνα, φοίνικες, εστιατόρια και καμπάνες για ξεκούραση.

Μια νεροτσουλήθρα μήκους 135 ποδιών αποτελεί το σήμα κατατεθέν του νησιού. Το σύμπλεγμα περιλαμβάνει άλλες 13 νεροτσουλήθρες. 

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.