Τα 10 πιο ακριβά σπίτια στις ΗΠΑ (pics)

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Τα 10 πιο ακριβά σπίτια στις ΗΠΑ (pics)
Aκίνητα για όλα τα... «πορτοφόλια» και όλα τα γούστα!

Η μέση τιμή πώλησης μιας κατοικίας στις ΗΠΑ είναι περίπου 280.000 δολάρια, ωστόσο είναι προφανές ότι υπάρχουν πολλές διακυμάνσεις σε αυτή την τιμή από Πολιτεία σε Πολιτεία και φυσικά από σπίτι σε σπίτι.

Η μεσιτική Trulia σε συνεργασία με το Business Insider κατάρτισαν μια λίστα με τα πιο ακριβά σπίτια προς πώληση αυτή τη στιγμή σε κάθε Πολιτεία των ΗΠΑ.

Η λίστα περιλαμβάνει 51 ακίνητα για όλα τα... «πορτοφόλια». Σε αυτή βρίσκει κανείς από ένα απομονωμένο σπίτι στο δάσος στην Αϊόβα που πωλείται προς 3,5 εκατ. μέχρι μία έπαυλη 175 εκατ. δολαρίων στο Χάμπτονς στη Νέα Υόρκη.

Ρίξτε μια ματιά στα 10 πιο ακριβά σπίτια των ΗΠΑ:

Η έπαυλη αυτή βρίσκεται στο Γουότερ Μιλ, εκτείνεται σε 1.850 τ.μ., διαθέτει 12 υπνοδωμάτια και 12 μπάνια και πωλείται στην τιμή των 175 εκατ. δολαρίων.

Βρίσκεται στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια, εκτείνεται σε 2.500 τ.μ, διαθέτει 20 υπνοδωμάτια και 23 μπάνια και πωλείται για μόλις 165 εκατ. δολάρια.

Ένα σπίτι που κόβει την ανάσα, στο Κρίσταλ Μπέι της Νεβάδα, σε μια εκπληκτική τοποθεσία πάνω στα βράχια.  Διαθέτει 8 υπνοδωμάτια και 11 μπάνια, είναι έκτασης 1.500 τ.μ. και πωλείται προς 75 εκατ. δολάρια.

Στη Μασαχουσέτη και πιο συγκεκριμένα στο Τσέστνατ Χιλ, σε μία έκταση 2.473 τ.μ. βρίσκεται αυτό το αρχοντικό. Διαθέτει 8 κρεβατοκάμαρες και 9,5 μπάνια και πωλείται προς 69 εκατ. δολάρια.

Στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα βρίσκεται αυτή η έπαυλη 1.714 τ.μ. Διαθέτει 7 υπνοδωμάτια και 14 μπάνια και πωλείται στην τιμή των 61,5 εκατ. δολαρίων.

Ένα αγρόκτημα σχεδόν 1.000 τ.μ. στο Χάμιλτον του Κολοράντο. Διαθέτει 5 υπνοδωμάτια και 7 μπάνια και πωλείται προς 39,5 εκατ. δολάρια.

Εντυπωσιακή έπαυλη στο Ντάλας του Τέξας. Εκτείνεται σε 2.516 τ.μ., διαθέτει 10 υπνοδωμάτια και 17 μπάνια και πωλείται προς 38,5 εκατ. δολάρια.

Αυτό το μοναδικό σπίτι, τοποθετημένο σε μια μαγευτική τοποθεσία, στο Φορτ Γουέιν της Ιντιάνα, περιτριγυρισμένο από δέντρα και πάνω σε μια λίμνη, διαθέτει 16 υπνοδωμάτια και 27 μπάνια και πωλείται προς 30 εκατ. δολάρια.

Βρίσκεται στο Γουάρεντον της Βιρτζίνια, εκτείνεται σε 3.576 τ.μ. διαθέτει 22 υπνοδωμάτια και 16 μπάνια και πωλείται στην τιμή των 29,95 εκατ. δολαρίων.

Εντυπωσιακό και εναρμονισμένο με το περιβάλλον, βρίσκεται στο Κιχέι της Χαβάης, σε μια έκταση 849 τ.μ. Διαθέτει 5 υπνοδωμάτια και 6 μπάνια και πωλείται στην τιμή των 29,8 εκατ. δολαρίων.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

23:58

Σχοινάς για έξοδο από επιτήρηση: Δικαίωση για τις θυσίες των Ελλήνων και την Ευρωπαϊκή Ελλάδα

23:47

Bloomberg: Διπλωματικό άνοιγμα προς Πούτιν από Γαλλία, Γερμανία και Βρετανία

23:36

Broadcom: Έχασε την πρόβλεψη για τα έσοδα β' τριμήνου - Πτώση για τη μετοχή

23:22

ΔΕΗ: Στο 17,17% το ποσοστό της CVC μετά την ΑΜΚ

23:10

Ομολογιακές αποδόσεις και «μαύρος χρυσός»... «κοκκίνισαν» τη Wall Street - «Βαρίδι» η τεχνολογία

22:56

Ο Τραμπ θα πάει στη Γαλλία για τη G7 στις 15 Ιουνίου

22:42

«Πράσινο 3 στα 3» για το πετρέλαιο με κέρδη 2%

22:29

Ο Τραμπ προτείνει τον Τοντ Μπλανς για μόνιμο υπουργό Δικαιοσύνης

22:17

Η ASML έγινε η πολυτιμότερη εισηγμένη στην ιστορία της Ευρώπης

22:11

Συμφωνία Βουδαπέστης - Κιέβου για μειονότητες: Ανοίγει ο δρόμος της ΕΕ για Ουκρανία

21:55

Μπεζ Βίβλος (Fed): Σταθερή η απασχόληση, ανησυχίες για πληθωρισμό λόγω Μέσης Ανατολής

21:53

Μελόνι: Η Ιταλία έδειξε τον δρόμο στην ΕΕ για μεταναστευτικό και ενεργειακή κρίση

21:44

Συνάντηση Σκέρτσου - ΜακΓκραθ: «Αδιάλειπτη η ενίσχυση του Κράτους Δικαίου στην Ελλάδα»

21:32

Ζητούμενο η πρόοδος στις διαπραγματεύσεις ΗΠΑ με Ιράν: Σχόλια Τραμπ - Τεχεράνης

21:20

Αναβάθμιση σε «Α-» του ΟΤΕ από S&P

21:09

Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για ισότητα αμοιβής ανδρών και γυναικών - 12 ερωταπαντήσεις

21:08

Πτώση για τον χρυσό υπό τους φόβους πληθωρισμού και επιτοκίων

20:55

Συνάντηση Πιερρακάκη - Μακρόν στο Μέγαρο των Ηλυσίων - Τι συζητήθηκε

20:48

Δημοσκόπηση GPO: Πρώτη με 25% η ΝΔ - Καταλληλότερος για πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης

20:37

Πώς οι τσιγκούνηδες «σώζουν» τα χρήματά τους

20:26

Νέο «Ανακαινίζω»: Ανοίγει στις 15 Ιουνίου η διαδικασία επιλεξιμότητας μέσω gov.gr

20:17

Ο Τραμπ θα παραστεί στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στην Τουρκία

20:14

CrediaBank: Από 5/6 σε διαπραγμάτευση οι 2.037 εκατ. νέες μετοχές

20:13

Εurobank: Από τις 15 Ιουνίου η καταβολή μερίσματος

20:03

Αυστρία και Πορτογαλία εξελέγησαν μη-μόνιμα μέλη του ΣΑ του ΟΗΕ

19:46

Ευρωαγορές: Απώλειες στην σκιά των δασμών Τραμπ - Διψήφια πτώση για Akzo Nobel και Partners Group

19:36

Τράπεζα Πειραιώς: Στις 7 Αυγούστου η καταβολή επιστροφής κεφαλαίου στους μετόχους

19:30

Το Ozempic, οι υψηλές τιμές στα κόκκινα κρέατα και η εξαγορά της Νιτσιάκος

19:21

Ιταλός ΥΠΟΙΚ: «Είμαι ικανοποιημένος διότι η Κομισιόν αποδέχθηκε τις προτάσεις μας»

19:12

ΕΤΕ: Στις 15 Ιουνίου η καταβολή μερίσματος


reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider