v-Banking: Τι είναι και γιατί αφορά την επιχείρησή σας;

Viber Whatsapp Μοιράσου το
v-Banking: Τι είναι και γιατί αφορά την επιχείρησή σας;
Η Tράπεζα μπορεί να βρίσκεται πλέον εκεί που είναι η δουλειά σας, κάθε στιγμή.

Σε μια εποχή που τα πάντα είναι διασυνδεδεμένα και που τεράστιος όγκος πληροφορίας διακινείται καθημερινά, έχουν αλλάξει όχι μόνο οι συνήθειές και οι ανάγκες μας, αλλά και οι απαιτήσεις μας.

Απαιτούμε αμεσότητα, διαρκή πρόσβαση, ταχύτητα και ευκολία στις υπηρεσίες που μας παρέχονται, ιδιαίτερα αν αφορούν την επαγγελματική μας ζωή, όπου ο χρόνος είναι πολύτιμος. Σήμερα, που οι επιχειρήσεις καλούνται να λειτουργήσουν και εξ αποστάσεως, οι υπηρεσίες αυτές είναι παραπάνω από πολύτιμες.

Ένας από τους τομείς που έχουν διευκολύνει κατά πολύ μεγάλο ποσοστό την καθημερινότητα των επαγγελματιών προσφέροντας ηλεκτρονικές υπηρεσίες είναι ο τραπεζικός. Οι χρηματοπιστωτικές συναλλαγές γίνονται σχεδόν στο σύνολό τους ηλεκτρονικά, άμεσα και με εύκολο τρόπο παρακολούθησης των κινήσεων από οποιαδήποτε συσκευή συνδέεται στο Internet. Οι συναλλαγές δεν εξαρτώνται πια από ένα συγκεκριμένο ωράριο λειτουργίας, ούτε απαιτούν φυσική παρουσία σε ένα κατάστημα.

Ένας επαγγελματίας, ωστόσο, έχει διαφορετικές ανάγκες από έναν απλό χρήστη – ανάγκες για τις οποίες πολλές φορές χρειάζεται η συμβουλή ενός ειδικού. Για τον λόγο αυτό, ένας επιχειρηματίας χρειάζεται μια προσωπική επαφή με έναν επαγγελματικό σύμβουλο, και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αντικατασταθεί εύκολα. Λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για τον κορωνοϊό, η φυσική παρουσία στον ίδιο χώρο είναι δύσκολη. Αυτό το πρόβλημα λύνεται εύκολα, χάρη σε υπηρεσίες όπως το video banking.

Τι είναι το video banking;

Χρησιμοποιείτε ήδη τον υπολογιστή σας και τη σύνδεση στο Internet για να επικοινωνείτε με φίλους, συγγενείς και συνεργάτες. Η βιντεοκλήση φέρνει τα αγαπημένα σας πρόσωπα πιο κοντά, ενώ η υιοθέτηση συστημάτων βιντεοδιάσκεψης στις επιχειρήσεις εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο σε συνεργάτες, που δεν χρειάζεται να βρίσκονται πλέον στον ίδιο χώρο για να συζητήσουν. Γιατί λοιπόν να μην μπορείτε να κάνετε το ίδιο και με την τράπεζά σας;

Το video banking επιτρέπει μια εξ αποστάσεως συνεδρία με έναν εξειδικευμένο τραπεζικό σύμβουλο, και μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω υπολογιστή από όπου κι αν συνδέεστε.

Αποτελεί έναν ιδανικό συνδυασμό προσωποποιημένης εξυπηρέτησης και ηλεκτρονικής ευκολίας, καθώς η εξυπηρέτηση που παρέχεται είναι κομμένη και ραμμένη ακριβώς πάνω στις ανάγκες του κάθε πελάτη. Πραγματοποιείται με βιντεοκλήση μέσω Internet, μέσα από μία ειδικά σχεδιασμένη πλατφόρμα, η οποία επιτρέπει όχι μόνο να βλέπετε και να συνομιλείτε με το στέλεχος της Τράπεζας που σας εξυπηρετεί, αλλά και να ανταλλάσετε και να αποθηκεύετε αρχεία σε πραγματικό χρόνο. Στην ουσία, σας επιτρέπει να εκτελέσετε σχεδόν όλες τις τραπεζικές συναλλαγές και να λαμβάνετε συμβουλευτική υποστήριξη, σαν να βρισκόσασταν στην τράπεζα.

Προσωποποιημένη εξυπηρέτηση

Με υπηρεσίες όπως το v-Banking της Eurobank μπορείτε να έχετε προσωπική επικοινωνία με τον επαγγελματικό σας σύμβουλο μέσω βιντεοκλήσης. Σας συμβουλεύει για τις ανάγκες της επιχείρησής σας και τα μελλοντικά επιχειρηματικά σχέδιά σας, όπως για τρέχοντα προγράμματα ΕΣΠΑ που καλύπτουν διάφορους κλάδους, από τον τουρισμό έως τον αγροτικό τομέα κ.ά. Μπορείτε να συνδεθείτε στην πλατφόρμα του v-Banking 24 ώρες το 24ωρο και να κλείσετε το ραντεβού σας με τον επαγγελματικό σύμβουλο, αξιοποιώντας την εφαρμογή του online ημερολογίου, για να δείτε τη διαθεσιμότητα του συμβούλου και να επιλέξετε την ώρα και την ημερομηνία που σας εξυπηρετεί. Οι επαγγελματικοί σύμβουλοι είναι διαθέσιμοι μέσω chat και email τις καθημερινές 09:00-17:00 και η υπηρεσία αυτή δεν έχει καμία χρέωση!

Εκτός από τις καθημερινές εργασίες που πραγματοποιείτε μέσω e-Banking, το περιβάλλον του v-Banking σας επιτρέπει να εκτελέσετε ένα φάσμα εργασιών για την επιχείρησή σας, όπως παραγγελία μπλοκ επιταγών, ανανέωση πιστωτικού ορίου, αίτημα νέας χρηματοδότησης, POS, εισαγωγές-εξαγωγές, εγγυητικές επιστολές και αρκετές άλλες.

Μαζί με τον επαγγελματικό σύμβουλό σας έχετε επίσης τη δυνατότητα να περιηγηθείτε σε online αιτήσεις στο e-Banking για εργασίες της επιχείρησής σας και να τις συμπληρώνετε εκείνη τη στιγμή με την καθοδήγησή του. Πηγαίνοντας ένα βήμα παρακάτω, εάν απαιτείται πιο εξειδικευμένη γνώση στο θέμα που σας απασχολεί και απαιτείται η συμβολή και κάποιου εξειδικευμένου συμβούλου, έχετε επίσης τη δυνατότητα να συνομιλήσετε ταυτόχρονα και με άλλο στέλεχος της Τράπεζας.

Είναι ασφαλές;

Είναι όσο ασφαλές και το e-Banking, καθώς η σύνδεση γίνεται μέσα από το ίδιο περιβάλλον. Τόσο οι συναλλαγές όσο και η επικοινωνία πραγματοποιείται με τη συμβολή προηγμένης τεχνολογίας, με πρωτόκολλα επικοινωνίας και μηχανισμούς ταυτοποίησης που διασφαλίζουν και προστατεύουν τα προσωπικά δεδομένα των πελατών.

Σύγχρονες υπηρεσίες για σύγχρονες επιχειρήσεις

Οι επαγγελματίες, ειδικά όσοι είναι νεότεροι σε ηλικία, απαιτούν πλέον από την Τράπεζά τους να είναι τόσο άμεσα διαθέσιμη και να παρέχει απλότητα υπηρεσιών, όπως αυτές που χρησιμοποιούν καθημερινά και για την ψυχαγωγία τους, όπως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το YouTube.

Το v-Banking δεν είναι απλά βιντεοεπικοινωνία. Έχετε προσωπική εξυπηρέτηση και συμβουλευτική, αλλά και προσωπικό χώρο, όπου μπορείτε να ανεβάσετε και να στείλετε στην τράπεζα αρχεία, τα οποία αποθηκεύονται με ασφάλεια. Ακόμη, με την υπηρεσία Business Check up, παρακολουθείτε την ανάλυση των οικονομικών στοιχείων της επιχείρησής σας και τις πιθανές χρηματοοικονομικές ανάγκες της, συγκρίνετε τη χρηματοοικονομική απόδοσή της με την απόδοση αντίστοιχων επιχειρήσεων (χάρη στη συνεργασία της Eurobank με την ICAP), βρίσκετε εύκολα τα επιδοτούμενα προγράμματα στα οποία η επιχείρησή σας είναι επιλέξιμη και επιλέγετε, με τη βοήθεια του Συμβούλου, στο πρόγραμμα χρηματοδότησης που καλύπτει τις ανάγκες ρευστότητας της επιχείρησής σας. Με το v-Banking της Eurobank, ακόμη και μια απλή ενημέρωση μπορεί να γίνει με διαφορετικό, πιο άμεσο και εύληπτο τρόπο.

Συνοψίζοντας, μπορούμε να πούμε ότι έχετε την ίδια, προσωποποιημένη εμπειρία που θα είχατε αν επισκεπτόσασταν ένα φυσικό κατάστημα, αλλά από την άνεση του δικού σας χώρου, και στον χρόνο που εξυπηρετεί το δικό σας πρόγραμμα. Με υπηρεσίες όπως το v- Banking, περνάτε στο επόμενο στάδιο εξυπηρέτησης για επαγγελματίες, και η επιχείρησή σας συνεχίζει να λειτουργεί απρόσκοπτα ακόμη και κάτω από συνθήκες που επιβάλλουν εργασία μακριά από το γραφείο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider