JetBlue και United Airlines: Σύντομα στο 100% η πληρότητα στις πτήσεις

Viber Whatsapp Μοιράσου το
JetBlue και United Airlines: Σύντομα στο 100% η πληρότητα στις πτήσεις
Σύντομα θα υπάρξει πληρότητα θέσεων στο 100% ή κοντά στο ποσοστό αυτό, σύμφωνα με την ένωση Airlines for America.

Σύντομα θα υπάρξει πληρότητα θέσεων στο 100% ή κοντά στο ποσοστό αυτό, σύμφωνα με την ένωση Airlines for America, η οποία εκπροσωπεί τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στις ΗΠΑ.

Παράληλλα, χθες, Τετάρτη, οι αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες JetBlue Airways και United Airlines ανακοίνωσαν την εφαρμογή νέων μέτρων υγειονομικής ασφάλειας, προκειμένου να αποκαταστήσουν την εμπιστοσύνη στις αεροπορικές μετακινήσεις, καθώς αρκετά διοικητικά στελέχη έδωσαν έμφαση σε ενδείξεις ότι η εσωτερική ζήτηση βελτιώνεται.

Οι ΗΠΑ άρχισαν την επανεκκίνηση της οικονομίας τους και οι αεροπορικές εταιρείες αναμένουν μία αύξηση στον εσωτερικό τουρισμό.

Πληρότητα άνω του 70%

Παρά το γεγονός ότι τα στοιχεία δείχνουν πως ένα κλάσμα των πρόσφατων πτήσεων έχει πληρότητα άνω του 70%, σύντομα θα υπάρξει πληρότητα θέσεων στο 100% ή κοντά στο ποσοστό αυτό, σύμφωνα με την ένωση Airlines for America, η οποία εκπροσωπεί τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες.

Οι μεγάλες αεροπορικές εταιρείες έχουν καταστήσει υποχρεωτική τη μάσκα προσώπου για τους επιβάτες, ενώ διευρύνουν την προσέγγιση που ακολουθούν σε ζητήματα υγειονομικής ασφάλειας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider