IFA 2018: Τι θα δούμε στο μεγαλύτερο τεχνολογικό σόου της Ευρώπης

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
IFA 2018: Τι θα δούμε στο μεγαλύτερο τεχνολογικό σόου της Ευρώπης
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google

Με την CES και το Mobile World Congress της Βαρκελώνης να αργούν ακόμη το επόμενο τεχνολογικό γεγονός λαμβάνει χώρα στο Βερολίνο την ερχόμενη εβδομάδα και ακούει στο όνομα IFA 2018.

Η έκθεση τεχνολογίας ανοίγει τις πύλες της το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου και οι εταιρείες τεχνολογίας ετοιμάζονται για να παρουσιάσουν στους φανατικούς της τεχνολογίας τις νέες αφίξεις τους. Το insider.gr θα είναι εκεί για να σας συστήσει άμεσα όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις μέχρι τότε όμως ας πάρουμε μια γεύση για το τι μέλλει γενέσθαι και τι αναμένουμε από το κορυφαίο τεχνολογικό γεγονός.

Fitbit στην IFA 2018





Κάθε χρόνο, η Fitbit συνηθίζει να μας παρουσιάζει μια νέα συσκευή στην IFA. Φέτος οι ελπίδες συγκεντρώνονται στην παρουσίαση του νέου Fitbit Charge 3. Σύμφωνα με το Android Authority(https://www.androidauthority.com/fitbit-charge-3-specs-design-price-rel…) , το νέο wearable θα αποτελέσει την βελτιωμένη έκδοση του Fitbit Charge 2. Δηλαδή θα έχει οθόνη αφής, θα συνδέεται με GPS ενώ η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του φημολογείται ότι θα φτάσει τις 7 ημέρες

Honor στην IFA 2018

Η πρόσκληση στην παρουσίαση της Honor στην IFA υπόσχεται ότι η θυγατρική της Huawei θα μας παρουσιάσει μια «τρελά γρήγορη και έξυπνη» συσκευή διδάσκοντάς μας πώς κερδίζει κανείς το παιχνίδι με καθυστέρηση. Το πιο πιθανό είναι να αναφέρεται στην τελευταία συσκευή της Honor το Note 10, το οποίο αποκαλύφθηκε στην Κίνα το περασμένο μήνα αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει περάσει τα ευρωπαϊκά σύνορα. Το νέο phablet έχει μια εκπληκτική οθόνη 7 ιντσών με πολύ λεπτά περιθώρια, χρησιμοποιεί επεξεργαστή Kirin 970 – όπως αυτός του Huawei P20 ενώ διαθέτει διπλή κάμερα με τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης ικανή να τελειοποιεί τις φωτογραφίες σας.

Huawei στην IFA 2018





Η Huawei θα είναι σίγουρα πολυάσχολη στην φετινή IFA. Πολλοί είναι εκείνοι που ισχυρίζονται ότι μας αποκαλύψει το πολυαναμενόμενο Huawei Mate 20 – την επόμενη ναυαρχίδα μας.

Η επόμενη ναυαρχίδα της κινεζικής εταιρείας θα έχει οθόνη 6,9-ιντσών, θα έχει τριπλή κάμερα 42-megapixel, τουλάχιστον 6 GB RAM, αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος επί της οθόνης και δυνατότητα ξεκλειδώματος με αναγνώριση προσώπου. Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται η συσκευή δεν αναμένεται να είναι φτηνή, η συγκεκριμένη εταιρεία βέβαια έχει πολύ καλές λύσεις και σε οικονομικότερες συσκευασίες.

Να υπενθυμίσουμε ότι η σειρά Mate εστιάζει κατά κύριο λόγο στις ανάγκες των επιχειρήσεων σε σχέση με την πιο μοντέρνα σειρά P20 της εταιρείας. Κατ επέκταση βασικό της χαρακτηριστικό είναι η παραγωγικότητα και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Ωστόσο το Mate 20 μπορεί να περιλαμβάνει και άλλες εκπλήξεις.

Πέρα από το νέο κινητό που ελπίζουμε να μας παρουσιαστεί στην έκθεση του Βερολίνου, η Huawei εργάζεται πάνω και σε νέα wearables, με τον CEO της εταιρείας Ρίτσαρντ Γιου να δηλώνει πρόσφατα ότι η 3η έκδοση του smartwatch της εταιρείας είναι ήδη στο δρόμο. Οπότε μπορεί και να δούμε ένα εκλεπτισμένο πλέον smartwatch της εταιρείας με εξαιρετικά χαρακτηριστικά, σταθερή διάρκεια ζωής μπαταρίας και ελκυστική εμφάνιση στην IFA 2018.

LG στην IFA 2018

Κύριο μέλημα της LG στην IFA 2018 θα είναι μάλλον οι έξυπνες συσκευές. Μέχρι στιγμής σύμφωνα με τις φημολογίες https://www.cnet.com/news/lg-announces-two-new-styler-clothes-steamers-… θα μας παρουσιάσει τις δύο νέες έξυπνες συσκευές ρούχων το Styler ThinQ και το Styler Mirrored Glass Dorr, και οι δύο εφοδιασμένες με τεχνητή νοημοσύνη. Επί της ουσίας πρόκειται για μια ηλεκτρονική συσκευή σε σχήμα ψυγείου που χωρά όμως στις ντουλάπες η οποία πλένει ή καθαρίζει με ατμό τα ρούχα.

Σύμφωνα με άλλους ειδικούς η εταιρεία θα μπορούσε να μας συστήσει κι ένα νέο smartphone - LG V40 – μια ενημερωμένη έκδοση του V30 που είδαμε το προηγούμενο έτος. Ωστόσο αυτό θα σας το αναμεταδώσουμε από το περίπτερο της LG στην IFA.

Κατά πολλούς στην IFA θα δούμε και μια νέα συσκευή ονόματι LG Watch Timepiece, ένα υβρίδιο μηχανικού ρολογιού χειρός με έγχρωμη οθόνη αφής το πλεονέκτημα του οποίου είναι η παρατεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Samsung στο IFA 2018

Δεν είναι όμως μόνο η LG που θα ασχοληθεί με τα οικιακά. Και η Samsung, δεδομένου ότι έχει ήδη ανακοινώσει το νέο smartphone της Note 9 νωρίτερα αυτό το μήνα, αναμένεται να επικεντρωθεί στις οικιακές συσκευές και συγκεκριμένα στην τηλεόραση. Μάλιστα κάποιο αναφέρουν ότι η νέα συσκευή θα είναι 8Κ δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στην ευκρίνεια και φιλοξενώντας το δικπάσιο αριθμό οριζόντιων και κάθετων εικονοστοιχείων απ’ ότι η 4Κ.

Σύμφωνα με την πρόσκληση δε για την εκδήλωση υπάρχουν ενδείξεις και για έξυπνα ψυγεία και πλυντήρια ρούχων ολοκληρώνοντας το έξυπνο σπίτι.

Sony στην IFA 2018

Η εμφάνιση της Sony στην IFA θα μπορούσε να αποτελέσει την κατάλληλη ευκαιρία για να κάνει το ντεμπούτο του το Sony Xperia XZ3, το πρώτο δηλαδή smartphone με δυνατότητα 5G που θα κυκλοφορήσει στην αγορά.

Κατά τα λοιπά το κινητό λέγεται ότι θα περιλαμβάνει κάμερα 48-megapixel, στεγανοποίηση και δυνατότητα ασύρματης φόρτισης.

Εκτός από ένα νέο smartphone, η Sony θα μπορούσε επίσης να ανακοινώσει την επόμενη σειρά ακουστικών ακύρωσης θορύβου, το Sony WH-1000 MK3. Δεδομένου ότι η σειρά MK2 έγινε ιδιαιτέρως αγαπητή πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να δουν το βελτιωμένο μοντέλο.

Motorola στο IFA 2018





Η μεγάλη αποκάλυψη της Motorola στην IFA της περσινής χρονιάς ήταν το μεσαίας κατηγορίας smartphone Moto X4, το οποίο κατάφερε να ξεπεράσει ελαφρώς του προκατόχους του. Θα μπορούσαμε να δούμε αυτή τη χρονιά να μας συστήνει το Moto X5, χωρίς όμως να έχει ακουστεί κάτι σχετικό. Πολλοί μάλιστα ισχυρίζονται πως το μοντέλο έχει ακυρωθεί και η εταιρεία επικεντρώνεται στις σειρές E, G και Z. Εν προκειμένω είναι δύσκολο να κάνει κανείς προβλέψεις.

Lenovo στο IFA 2018

Η Lenovo χρησιμοποίησε την περσινή διοργάνωση για να παρουσιάσει την πρώτη μάσκα εικονικής πραγματικότητας την Lenovo Explorer. Παρά τον ελκυστικό και άνετο σχεδιασμό της σε μια συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά τα βλέμματα επικεντρώθηκαν στα ακουστικά Mirage Solo. Φέτος περιμένουμε να μάθουμε ακόμα περισσότερα για τις συσκευές VR ενώ ενδέχεται να δούμε κι έναν νέο ελαφρύ φορητό υπολογιστή ThinkPad 15,6 ιντσών, τον X1 Extreme.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ιδιωτικό χρέος: Πρεμιέρα στις 20 Μαΐου για το Μητρώο Παρακολούθησης οφειλών

Σε δημογραφικό «κατήφορο» η Ελλάδα: Μόλις ένα στα 4 νοικοκυριά έχουν παιδιά - Ποιες χώρες απολαμβάνουν baby boom

Ποιος είναι ο αμερικανικός όμιλος που «βάζει πόδι» στην ελληνική αγορά πολυετούς κατοικίας

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider