Samsung Galaxy Tab Active4 Pro: Το νέο, ανθεκτικό τάμπλετ της Samsung για εργασία εν κινήσει

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Samsung Galaxy Tab Active4 Pro: Το νέο, ανθεκτικό τάμπλετ της Samsung για εργασία εν κινήσει
Το τάμπλετ της Samsung αντέχει σε δύσκολες συνθήκες χρήσης από επαγγελματίες που βρίσκονται εν κινήσει.

Το τάμπλετ της Samsung αντέχει σε δύσκολες συνθήκες χρήσης από επαγγελματίες που βρίσκονται εν κινήσει.

Η Samsung Electronics Co., Ltd. κυκλοφόρησε σήμερα το νέο Galaxy Tab Active4 Pro - ένα ευέλικτο tablet που είναι αρκετά ισχυρό και φορητό για να τροφοδοτεί την παραγωγικότητα πέρα από το γραφείο. Με ανθεκτικότητα στρατιωτικού επιπέδου, προηγμένες λειτουργίες παραγωγικότητας και την πλατφόρμα ασφαλείας Samsung Knox, το Galaxy Tab Active4 Pro έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στην ανάγκη των σημερινών επιχειρήσεων για εργασία εν κινήσει.

«Ο πρόσφατος κόσμος της "εργασίας από οπουδήποτε" έχει δημιουργήσει μια συντριπτική ζήτηση για ανθεκτικές, φορητές και συνδεδεμένες συσκευές που εξασφαλίζουν ότι οι εργασίες θα γίνονται από όπου κι αν σας πηγαίνει η δουλειά», δήλωσε ο KC Choi, Πρόεδρος και Επικεφαλής της Global Mobile B2B Team, MX Business στη Samsung Electronics. «Κατά το σχεδιασμό του ευέλικτου Galaxy Tab Active4 Pro, είχαμε κατά νου να δημιουργήσουμε ένα tablet που δεν είναι μόνο ανθεκτικό και εύχρηστο, αλλά διαθέτει επίσης τις επιδόσεις και τη συνδεσιμότητα που ενισχύουν την παραγωγικότητα και κρατούν τους εργαζόμενους πρώτης γραμμής απασχολημένους καθ' όλη τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας».

Ελαφρύ, ανθεκτικό και έτοιμο για δουλειά

Πέρα από το ότι είναι αρκετά ανθεκτικό ώστε να αντέχει σε απαιτητικά εργασιακά περιβάλλοντα, το Galaxy Tab Active4 Pro είναι, επίσης, εντυπωσιακό διαθέτοντας ένα λεπτό και ελαφρύ πλαίσιο με πάχος 10,2 χιλιοστά [1] και βάρος 674 γραμμάρια [2]. Το Galaxy Tab Active4 Pro είναι εξαιρετικά φορητό για χρήση εκτός γραφείου, στο χώρο των πωλήσεων ή στο πεδίο.

Εξοπλισμένο με το γυαλί Corning® Gorilla® Glass 5, το Galaxy Tab Active4 Pro έχει υψηλή αντοχή σε γρατσουνιές και φθορές. Μπορεί επίσης να αντέξει πτώσεις από ύψος έως και 1 μέτρο, ή με το προστατευτικό κάλυμμα που έρχεται στο κουτί, πτώσεις από ύψος έως και 1,2 μέτρα [3]. Ως πρόσθετο επίπεδο προστασίας, το Galaxy Tab Active4 Pro και η ενσωματωμένη γραφίδα S Pen διαθέτουν βαθμό προστασίας IP68 [4] για αντοχή στη σκόνη και το νερό. Και για τα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα, η συσκευή είναι συμβατή με το πρότυπο MIL-STD-810H [5] για να αντέχει σε ακραία υψόμετρα, θερμοκρασίες, κραδασμούς και υγρασία.

Στο πεδίο, στην πρώτη γραμμή ή στο γραφείο, το Galaxy Tab Active4 Pro λειτουργεί όπου κι αν βρίσκονται οι εργαζόμενοι

Το Galaxy Tab Active4 Pro έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τη δουλειά των εργαζομένων στην πρώτη γραμμή και στο πεδίο και περιλαμβάνει διάφορες λειτουργίες προσαρμοσμένες στα περιβάλλοντα εργασίας τους. Η χαρτογράφηση πλήκτρων [6] επιτρέπει στις εταιρείες να προγραμματίζουν τα πλήκτρα της συσκευής με βάση τις ανάγκες τους, ώστε να εκκινούν γρήγορα κρίσιμες για την επιχείρηση ή συχνά χρησιμοποιούμενες εφαρμογές με το πάτημα ενός κουμπιού. Η ευαισθησία αφής της οθόνης είναι, επίσης, ρυθμιζόμενη για χρήση με γάντια, ώστε οι εργαζόμενοι να μπορούν να χρησιμοποιούν τη συσκευή χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο την υγεία ή την ασφάλειά τους. [7]

Ενώ βρίσκεστε εκτός γραφείου, μπορεί να είναι δύσκολο να ακούσετε τους ήχους της συσκευής, γεγονός που οδηγεί σε σύγχυση ή λάθη. Το Galaxy Tab Active4 Pro καταπολεμά αυτό το πρόβλημα με μια σημαντική αύξηση της μέγιστης έντασης ήχου [8], έτσι ώστε οι εργαζόμενοι να μπορούν να ακούν δυνατά και καθαρά ακόμη και σε έναν πολυσύχναστο νοσοκομειακό θάλαμο ή σε ένα θορυβώδες εργοτάξιο.

Το Galaxy Tab Active4 Pro είναι επίσης συμβατό με μια σειρά αξεσουάρ από τη Samsung και τρίτους συνεργάτες. Από εργονομικά σχεδιασμένες θήκες με ιμάντες ή βάσεις, μέχρι βάσεις φόρτισης, προσαρτώμενα καλύμματα πληκτρολογίου και φορητούς σαρωτές γραμμωτού κώδικα, ο ευρύς κατάλογος αξεσουάρ του Galaxy Tab Active4 Pro εξασφαλίζει την απρόσκοπτη ενσωμάτωση στον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων [9].

Κατασκευασμένο για να υποστηρίζει τη σύγχρονη επιχείρηση για εργασία εν κινήσει

Ανθεκτικό εξωτερικά και εξελιγμένο εσωτερικά, το Galaxy Tab Active4 Pro είναι ένας ιδιαίτερος συνδυασμός του εξελιγμένου λογισμικού και του ισχυρού υλικού της Samsung. Το έξυπνο περιβάλλον εργασίας One UI [10] κινητής επιτρέπει μια εξατομικευμένη εμπειρία, ενώ ο οκταπύρηνος προηγμένος επεξεργαστής διατηρεί τους υπαλλήλους συνδεδεμένους και ιδιαίτερα παραγωγικούς με γρήγορες ταχύτητες επεξεργασίας. Το Galaxy Tab Active4 Pro προσφέρει, επίσης, επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο με προαιρετική κάρτα microSD [11], ώστε οι εργαζόμενοι να μπορούν να διατηρούν όλα τα σημαντικά αρχεία τοπικά στη συσκευή τους.

Με ενσωματωμένα Sub6 5G και Wi-Fi 6 [12], οι εργαζόμενοι μπορούν να βασίζονται σε γρήγορες ταχύτητες και χαμηλή καθυστέρηση για να παραμένουν συνδεδεμένοι, όταν αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία. Το Galaxy Tab Active4 Pro είναι υποστηρίζει επίσης CBRS (Citizens Broadband Radio Service [13]) για υπηρεσία ιδιωτικού δικτύου, ώστε οι επιχειρήσεις να μπορούν να χρησιμοποιούν το δικό τους αξιόπιστο και κλιμακούμενο δίκτυο.

Το Galaxy Tab Active4 Pro διαθέτει επικοινωνία κοντινού πεδίου (NFC) γεγονός που το καθιστά ένα ιδιαίτερα ισχυρό εργαλείο για τις επιχειρήσεις λιανικής πώλησης. Είτε τοποθετημένο σε μια ταμειακή μηχανή είτε χρησιμοποιούμενο ως φορητό σημείο πώλησης, το Galaxy Tab Active4 Pro μπορεί να κρατήσει τους πελάτες ευχαριστημένους επιτρέποντας ταχύτερο και ευκολότερο check out. Και με το Knox Capture [14], το tablet μπορεί να λειτουργήσει ως σαρωτής barcode επιχειρηματικού επιπέδου για την παρακολούθηση και τον έλεγχο των αποθεμάτων σε πραγματικό χρόνο.

Οι χρήστες δεν χρειάζεται να ανησυχούν για την αυτονομία της συσκευής τους σε κρίσιμες στιγμές, αφού τόσο με την αποσπώμενη μπαταρία όσο και με το POGO [15] γρήγορης φόρτισης [16], μπορούν να φορτίζουν γρήγορα το Galaxy Tab Active4 Pro. Ακόμη, χάρη στη λειτουργία «Χωρίς Μπαταρία [17]» (No Battery Mode), η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιείται συνεχώς σε ένα περίπτερο ή σε ένα όχημα χωρίς μπαταρία, ενώ παράλληλα αποτρέπει την εξάντληση της λειτουργίας της μπαταρίας, ακόμη και σε περιβάλλοντα με υψηλές θερμοκρασίες.

Για εργασίες που αναγκάζουν τους εργαζόμενους να μεταφέρονται από εξωτερικούς χώρους στο γραφείο, το Galaxy Tab Active4 Pro μπορεί εύκολα να συνδεθεί σε μια εξωτερική οθόνη [18] μέσω του Samsung DeX [19] ή να χρησιμοποιηθεί σε αυτόνομη λειτουργία για την εξομοίωση μιας διασύνδεσης επιφάνειας εργασίας στο tablet.

Σκληρό στο εσωτερικό με ενσωματωμένη προστασία ασφαλείας σε πραγματικό χρόνο

Με το εργατικό δυναμικό που δουλεύει εν κινήσει να αυξάνεται διαρκώς, η ασφάλεια αποτελεί εξαιρετικά σημαντικό παράγοντα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Samsung προσφέρει το Knox Suite, μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα που διευκολύνει τις ομάδες πληροφορικής να διαμορφώνουν, να ασφαλίζουν, να διαχειρίζονται και να αναλύουν τις συσκευές - είτε πρόκειται για μία μόνο συσκευή είτε για έναν μεγάλο αριθμό. Η πλατφόρμα ασφαλείας αμυντικού επιπέδου της Samsung, Samsung Knox, προστατεύει επίσης το Galaxy Tab Active4 Pro με πλήρως ενσωματωμένη προστασία υλικού και λογισμικού. Η πλατφόρμα παρέχει ολοκληρωμένη προστασία σε πραγματικό χρόνο από τις αυξανόμενες απειλές που αντιμετωπίζει το σύγχρονο εργατικό δυναμικό.

Η Samsung συνεργάζεται στενά με το Android για να διασφαλίσει ότι οι επιχειρήσεις προστατεύονται μακροπρόθεσμα και συμβαδίζει με τις διαρκώς εξελισσόμενες προκλήσεις ασφαλείας, ανταλλάσσοντας πληροφορίες σχετικά με απειλές που ανακαλύπτονται από κορυφαίους ερευνητές και συνεργάτες στον τομέα της ασφάλειας. Το Galaxy Tab Active4 Pro είναι επίσης κατασκευασμένο για να διαρκεί, εσωτερικά και εξωτερικά, με υποστήριξη για έως και πέντε χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας και τρεις αναβαθμίσεις λειτουργικού συστήματος, ώστε οι εταιρείες να μπορούν να χρησιμοποιούν τις συσκευές τους με ηρεμία, γνωρίζοντας ότι είναι πάντα ασφαλείς.

Διαθεσιμότητα

Το νέο Galaxy Tab Active4 Pro θα είναι διαθέσιμο από τον Σεπτέμβριο σε μέρη της Ευρώπης, ενώ η διαθεσιμότητα στην Ασία, τη Λατινική Αμερική, τη Βόρεια Αμερική και τη Μέση Ανατολή θα ακολουθήσει αργότερα μέσα στο 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τελευταίες συσκευές Galaxy της Samsung, επισκεφθείτε τις διευθύνσεις news.samsung.com/galaxy, www.samsungmobilepress.com ή www.samsung.com/business.

[1] Το πάχος της συσκευής 10,2 mm δεν περιλαμβάνει το πλαίσιο της κύριας οθόνης.

[2] Τα 674g αφορούν μόνο τη συσκευή Galaxy Tab Active4 Pro. Το βάρος μαζί με το προστατευτικό κάλυμμα inbox και το S Pen είναι 833g. Με βάση τα αποτελέσματα εσωτερικών εργαστηριακών δοκιμών.

[3] Με βάση τα αποτελέσματα εσωτερικών εργαστηριακών δοκιμών.

[4] Βαθμολογία IP68: Προστασία μέχρι και 1.5 μέτρα κάτω από το νερό για έως και 30 λεπτά και προστασία από τη σκόνη, τη βρωμιά και την άμμο. Ξεπλύνετε τα υπολείμματα/στεγνώστε μετά το βρέξιμο. Δεν συνιστάται για χρήση στην παραλία ή στην πισίνα.

[5] Πιστοποίηση MIL-STD-810H: Υψόμετρο, υγρασία, βύθιση, ψεκασμός αλατιού, σκόνη, δόνηση, πτώση κ.λπ. Το MIL-STD-810H είναι μια τυποποιημένη μορφή δοκιμών που σχεδιάστηκε από τον αμερικανικό στρατό για την ακριβή αξιολόγηση των περιορισμών της συσκευής. Η χρήση στον πραγματικό κόσμο διαφέρει από τις συγκεκριμένες περιβαλλοντικές συνθήκες που χρησιμοποιούνται στις δοκιμές. Οι ακραίες συνθήκες δεν είναι εγγυημένες.

[6] Η υποστήριξη χαρτογράφησης πλήκτρων μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την εφαρμογή. Τα προγραμματιζόμενα πλήκτρα περιορίζονται σε επιλεγμένες λειτουργίες. Τα αξεσουάρ πωλούνται ξεχωριστά. Η διαθεσιμότητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την αγορά.

[7] Δοκιμάστηκε σε εσωτερικές εργαστηριακές συνθήκες. Ανταποκρίνεται στην αφή σε δερμάτινα γάντια με πάχος λεπτότερο από 2 mm ή μικρότερο. Δεν είναι διαθέσιμη η υποβρύχια αφή. Η ανταπόκριση στην αφή ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το υλικό και το πάχος των γαντιών, καθώς και άλλες περιβαλλοντικές συνθήκες.

[8] Σε σύγκριση με το Galaxy Tab Active Pro. Η ενισχυμένη ένταση του ηχείου είναι διαθέσιμη μόνο για εφαρμογές που βασίζονται σε VoIP. Για να το ενεργοποιήσετε, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις - Ήχος και δόνηση - Ένταση ήχου - Αύξηση της έντασης του ηχείου για εφαρμογές φωνής.

[9] Τα αξεσουάρ πωλούνται ξεχωριστά. Η διαθεσιμότητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την αγορά.

[10] Η διαθεσιμότητα των λειτουργιών, εφαρμογών και υπηρεσιών του One UI ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την έκδοση του One UI, την έκδοση του λειτουργικού συστήματος και την αγορά.

[11] Η κάρτα MicroSD πωλείται ξεχωριστά. Υποστηρίζει έως και 1 TB.

[12] Απαιτεί βέλτιστη σύνδεση. Η διαθεσιμότητα και οι πραγματικές ταχύτητες για τα δίκτυα 5G και Wi-Fi 6 ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την αγορά, τον πάροχο, τον πάροχο περιεχομένου, τη σύνδεση του διακομιστή και το περιβάλλον του χρήστη. Ενημερωθείτε από τον τοπικό σας φορέα ή πάροχο υπηρεσιών για τη διαθεσιμότητα και τις λεπτομέρειες.

[13] Διαθέσιμο μόνο στις ΗΠΑ.

[14] Το Knox Capture απαιτεί ξεχωριστή εγκατάσταση εφαρμογής και αγορά άδειας χρήσης για χρήση. Η διαθεσιμότητα ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την αγορά και το μοντέλο. Η σάρωση γραμμωτού κώδικα ενδέχεται να απαιτεί επαναπροσδιορισμό της εφαρμογής σε προγραμματιζόμενο πλήκτρο για τη χρήση της πλήρους λειτουργίας.

[15] Η επιπλέον αντικαταστάσιμη μπαταρία και η βάση φόρτισης POGO πωλούνται ξεχωριστά. Μόνο οι πιστοποιημένες από τη Samsung επιπλέον αντικαταστάσιμες μπαταρίες είναι συμβατές για χρήση.

[16] Η ταχεία φόρτιση απαιτεί έναν προσαρμογέα ρεύματος που παρέχει ηλεκτρική ισχύ 15W ή περισσότερο. Ο προσαρμογέας ρεύματος γρήγορης φόρτισης ενδέχεται να μην παρέχεται στη συσκευασία (και να πωλείται ξεχωριστά) ανάλογα με την αγορά.

[17] Η λειτουργία χωρίς μπαταρία πρέπει να ενεργοποιηθεί και απαιτεί ένα ειδικό αξεσουάρ πηγής τροφοδοσίας USB Τύπου-C που υποστηρίζει 9V και 2,3Α ή περισσότερο και PD 2.0 ή περισσότερο. Η λειτουργία No Battery Mode περιορίζει την απόδοση της CPU της συσκευής όταν είναι ενεργοποιημένη και μειώνει τη μέγιστη ένταση ήχου, τη φωτεινότητα της οθόνης κ.λπ. όταν είναι ενεργοποιημένη.

[18] Η ενσύρματη σύνδεση Samsung DeX είναι διαθέσιμη μέσω οθόνης συμβατής με HDMI. Η ασύρματη σύνδεση είναι διαθέσιμη μόνο σε τηλεοράσεις Smart που υποστηρίζουν κατοπτρισμό οθόνης τηλεφώνου. Για βέλτιστη εμπειρία, χρησιμοποιήστε σε Smart TVs της Samsung που κυκλοφόρησαν το 2019 ή αργότερα.

[19] Το Samsung DeX λειτουργεί με τις περισσότερες εφαρμογές. Ορισμένες εφαρμογές ενδέχεται να απαιτούν ξεχωριστή άδεια χρήσης (που αγοράζεται ξεχωριστά) ή ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες λόγω αιτημάτων συνεργατών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider