Το HUAWEI MateBook E είναι και laptop και tablet σε «ένα»!

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το HUAWEI MateBook E είναι και laptop και tablet σε «ένα»!
Η HUAWEI κυκλοφορεί το νέο της «διαμάντι», το οποίο ήρθε για να πάει την παραγωγικότητα και τη δημιουργικότητα σε άλλο επίπεδο.

Η HUAWEI κυκλοφορεί το νέο της «διαμάντι», το οποίο ήρθε για να πάει την παραγωγικότητα και τη δημιουργικότητα σε άλλο επίπεδο.

Ένα laptop αναμφίβολα διευκολύνει κάθε εργασία και με αυτό μπορούμε να κάνουμε τα πάντα: από projects για τη δουλειά μέχρι να ψυχαγωγηθούμε. Είναι και φορές, όμως, που ένα tablet είναι απαραίτητο, ώστε να μην κουβαλάει κανείς μαζί το «βάρος» ενός laptop ή ενός υπολογιστή.

Τώρα, αν μπορούσατε να έχετε και τα δύο σε μία συσκευή, τι θα λέγατε; Σίγουρα, αυτή η συσκευή θα συνδύαζε τις δυνατότητες των άλλων δύο και θα πήγαινε την τεχνολογική εμπειρία ένα βήμα ακόμα πιο πέρα.

Και αυτό ήρθε να κάνει η HUAWEI, με την κυκλοφορία του HUAWEI MateBook E, το οποίο είναι laptop «2 σε 1» και προσφέρει άπειρες δυνατότητες κι επιδόσεις!

Παραγωγικότητα χωρίς όρια

Θέλετε να εργάζεστε, να σχεδιάζετε, να διαβάζετε όπου κι αν βρίσκεστε, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας; Εάν ναι, τότε μπορείτε να το κάνετε με το νέο HUAWEI MateBook E, το οποίο, όπως προαναφέρθηκε είναι το... ιδιαίτερο «2 σε 1» laptop της HUAWEI, το οποίο έχει σχεδιαστεί, ώστε να παραμένετε παραγωγικοί και λειτουργικοί χωρίς περιορισμούς τόπου και χρόνου.

Με έναν ευέλικτο υβριδικό σχεδιασμό, άκρως προηγμένα χαρακτηριστικά, υψηλές επιδόσεις και εντυπωσιακές δυνατότητες πολυμέσων, η νέα 2-σε-1 συσκευή αποτελεί ένα πανίσχυρο εργαλείο, που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των παραδοσιακών laptop με την ευελιξία των tablet, ώστε οι χρήστες να απολαμβάνουν μια ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εμπειρία εργασίας, όπου και αν βρίσκονται!

Ελαφρύ, φορητό και με υψηλές επιδόσεις

Παίρνοντας έμπνευση από τις αρχές του μινιμαλισμού, το νέο HUAWEI MateBook E είναι ιδιαιτέρως ελαφρύ (μόλις 709 γραμμάρια) κι εξαιρετικά λεπτό (7.9 χιλιοστά πάχος), κάτι που το κάνει εύκολο στη μεταφορά, ειδικά με τις στρογγυλεμένες άκρες που διαθέτει.

Επίσης, είναι το πρώτο laptop της HUAWEI με οθόνη OLED Real Colour FullView 12.6 ιντσών, με ασυναγώνιστη χρωματική γκάμα, ακρίβεια και μέγιστη φωτεινότητα στα 600 nits, για μια αδιάκοπη εμπειρία θέασης ακόμη και κάτω από το φως του ήλιου! Όλα αυτά τα στοιχεία εξασφαλίζουν την άριστη προβολή οποιουδήποτε περιεχομένου στην οθόνη, είτε βρίσκεστε σε εσωτερικό, είτε σε εξωτερικό χώρο.

Ακόμη, το φίλτρο μπλε χρώματος προστατεύει αποτελεσματικά τα μάτια από το επιβλαβές μπλε φως, ενώ είναι το πρώτο HUAWEI laptop με πιστοποίηση TÜV Rheinland Full-Care Eye Care 2.0, διασφαλίζοντας τη γενικότερη προστασία των ματιών.

M-Pencil για... ελεύθερη γραφή

Για πρώτη φορά, το HUAWEI laptop είναι συμβατό με το HUAWEI M-Pencil (2ης γενιάς), με εξαιρετικά γρήγορη απόκριση - 2 χιλιοστά του δευτερολέπτου! - και το οποίο επιπλέον υποστηρίζει αυξημένη ευαισθησία πίεσης (4.096 επίπεδα ευαισθησίας πίεσης), για πιο φυσική αίσθηση γραφής. Με ένα διπλό πάτημά του, μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον χαρακτηριστικά για να ενισχύσετε κι άλλο την παραγωγικότητα.

Επίσης, το HUAWEI MateBook E είναι συμβατό και με το HUAWEI Smart Magnetic πληκτρολόγιο που δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να ρυθμίσει (σε μεγάλο εύρος) τη γωνία ανοίγματος, όπως τον βολεύει κάθε φορά.

Δύο σε ένα!

Αυτό που κάνει πραγματικά ξεχωριστό κι εύχρηστο το HUAWEI MateBook E είναι το γεγονός ότι η οθόνη του μπορεί να διαχωριστεί και να χρησιμοποιηθεί σαν ένα επαγγελματικό tablet. Σε αυτή την μορφή, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να γράψει κάτι ή να κάνει μια παρουσίαση.

Μάλιστα, έχει προ-εγκατεστημένα τα τελευταίας τεχνολογίας Windows 11, τα οποία διαθέτουν βελτιστοποιημένα χαρακτηριστικά για οθόνη αφής, ώστε να αντιμετωπίζουν τα προβλήματα που ενδεχομένως προκύψουν, όταν οι χρήστες αποφασίζουν να χρησιμοποιήσουν το 2-σε-1 laptop τους στη μορφή του tablet. Έτσι, το λειτουργικό σύστημα, υποστηρίζοντας κινήσεις με πολλά δάχτυλα για την εναλλαγή των εργασιών, κάνει ακόμη πιο αποδοτικό τον έλεγχο αυτών των εργασιών και οδηγεί σε μια καλύτερη εμπειρία χρήσης της συσκευής ως tablet.

Επιπλέον, οι λειτουργίες smart office ανεβάζουν τη χρηστικότητα σε άλλο επίπεδο, ενώ τα εμπόδια μεταξύ συνδεσιμότητας πολλαπλών συσκευών φτάνουν στο τέλος, αφού επιτυγχάνεται η απρόσκοπτη μεταφορά δεδομένων από τη μία συσκευή στην άλλη. Ανεμπόδιστα γίνεται και ο διαμοιρασμός των hardware δυνατοτήτων τους. Η λειτουργία Super Device είναι αυτή που βοηθάει στην αλληλεπίδραση και στο «κούμπωμα» των συσκευών μεταξύ τους, ώστε ο χρήστης να τις χρησιμοποιεί όλες ταυτόχρονα σαν μία.

Ασυναγώνιστος ήχος και σούπερ ταχύτητα

Το HUAWEI MateBook E διαθέτει τέσσερα μικρόφωνα και τέσσερα ηχεία. Το HUAWEI SOUND® εκμεταλλεύεται τους αλγόριθμους hardware και software με αποτέλεσμα το νέο laptop να έχει ασυναγώνιστο ήχο. Ο θόρυβος από τον περιβάλλοντα χώρο μειώνεται δραστικά, λόγω της AI Μείωσης Θορύβου, την οποία έχει αναπτύξει η HUAWEI και η φωνή του ομιλητή κατά την κλήση ενισχύεται. Επίσης, ο ήχος προσαρμόζεται αυτόματα και ανάλογα με το αν πρόκειται για μουσική, ταινία, παιχνίδι, ή απλώς για μια κλήση.

Οι μπροστινές και οι πίσω κάμερες είναι εξοπλισμένες με αισθητήρες υψηλής ανάλυσης και φακούς μεγάλου διαφράγματος, ενώ η κεραία του HUAWEI MateBook E δε θα γινόταν να μην είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο, ώστε να προσφέρει ταχεία σύνδεση για τα πάντα, είτε πρόκειται για streaming multimedia περιεχομένου είτε για ένα διαδικτυακό call για τη δουλειά.

Το ιδανικό εργαλείο για το «υβριδικό μοντέλο» εργασίας

Με τα νέα δεδομένα στην εργασία, δηλαδή με το γνωστό «υβριδικό μοντέλο», κατά το οποίο ο εργαζόμενος δουλεύει από όποιο μέρος επιθυμεί, π.χ. από το σπίτι του, η τεχνολογική πρόοδος διευκολύνει τη διαδικασία αυτή. Γι' αυτό και η HUAWEI ανταποκρίνεται στοχευμένα στις ανάγκες των χρηστών που δουλεύουν εξ' αποστάσεως, ώστε να είναι παραγωγικοί, κι επενδύει σε προϊόντα, τα οποία τους βοηθούν να εξελίσσουν το εύρος των δυνατοτήτων τους. Ένα από αυτά, είναι το HUAWEI MateBook E το οποίο ήρθε για να γίνει το πιο δημοφιλές 2-σε-1 laptop σε μια εποχή που όλο και περισσότεροι υιοθετούν το υβριδικό μοντέλο εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider