Στις 6 Ιουνίου το συνέδριο WWDC της Apple - Αναμένεται νέο λογισμικό iPhone

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στις 6 Ιουνίου το συνέδριο WWDC της Apple - Αναμένεται νέο λογισμικό iPhone
Apple
Το νέο λογισμικό iPhone της Apple πιθανότατα θα ονομάζεται iOS 16.

Στις 6 Ιουνίου θα ξεκινήσει το ετήσιο συνέδριο Προγραμματιστών της Apple, γνωστό ως WWDC, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία των iPhones. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, θα μεταδοθεί από την ιστοσελίδα της Apple και θα διαρκέσει έως τις 10 Ιουνίου.

Την πρώτη ημέρα του συνεδρίου η Apple θα πραγματοποιήσει εκδήλωση, όπου ο διευθύνων σύμβουλος, Τιμ Κουκ, συνήθως παρουσιάζει νέο λογισμικό για τα iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV και Mac.

Το λογισμικό που αποκαλύπτεται στο WWDC διανέμεται σε μορφή beta το καλοκαίρι, πριν κυκλοφορήσει ευρέως μαζί με νέα μοντέλα iPhone το φθινόπωρο. Φέτος, το νέο λογισμικό iPhone της Apple πιθανότατα θα ονομάζεται iOS 16.

Η Apple μπορεί επίσης να ανακοινώσει έναν νέο επιτραπέζιο υπολογιστή υψηλής τεχνολογίας Mac Pro.

Το WWDC επικεντρώνεται στους προγραμματιστές λογισμικού της Apple που κατασκευάζουν εφαρμογές για τις πλατφόρμες της εταιρείας. Μεγάλο μέρος του συνεδρίου, μετά την παρουσίαση της πρώτης ημέρας, είναι αφιερωμένο σε σεμινάρια, όπου οι προγραμματιστές λαμβάνουν καθοδήγηση και συμβουλές από υπαλλήλους της Apple σχετικά με το πώς να κάνουν καλύτερες εφαρμογές και να χρησιμοποιούν το λογισμικό της εταιρείας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Το Twitter επιβεβαιώνει ότι δοκιμάζει κουμπί επεξεργασίας

Ο Μασκ άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να αναλάβει ενεργό ρόλο στις αποφάσεις της Twitter

gazzetta
gazzetta reader insider insider