Τέσσερα πράγματα που ξεχωρίσαμε στα smartphones το 2021

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τέσσερα πράγματα που ξεχωρίσαμε στα smartphones το 2021
Το κλειδί για κάθε νέα εξέλιξη ακούει στο όνομα καινοτομία και το συνώνυμό της είναι φυσικά η HUAWEΙ.

Πολλοί λένε ότι το 2021 ήταν η χρονιά των smartphones. Και έχουν απόλυτο δίκιο. Πρόκειται για μια περίοδο κατά την οποία συντελέστηκαν πολλές και σημαντικές τεχνολογικές εξελίξεις που οδήγησαν τον συγκεκριμένο κλάδο σε μια νέα εποχή. Μπορεί τα smartphones να έχουν πάψει προ πολλού να αποτελούν απλώς ένα μέσω επικοινωνίας, ωστόσο κάθε χρονιά που περνάει γίνεται όλο και πιο φανερό ότι στο μέλλον θα προσφέρουν δυνατότητες που ούτε καν μπορούμε να φανταστούμε.

Το κλειδί για κάθε νέα εξέλιξη ακούει στο όνομα καινοτομία και το συνώνυμό της είναι φυσικά η HUAWEΙ. Το 2021, η εταιρία λάνσαρε μεταξύ άλλων, την πολυαναμενόμενη νέα προσθήκη της nova series, το HUAWEI nova 9. Πρόκειται για ένα smartphone εξαιρετικά κομψό, που έχει κατασκευαστεί με τρόπο ώστε να λειτουργεί ως πανίσχυρος προσωπικός βοηθός, ιδανικός για πολυάσχολους και δημιουργικούς ανθρώπους που παραμένουν δραστήριοι όλο το 24ωρο.

Με μοναδική εμφάνιση που τραβάει τα βλέμματα, κάμερα που προσφέρει απίστευτες δυνατότητες και μπαταρία που διαρκεί, η κυκλοφορίας του αποτελεί σίγουρα το μεγαλύτερο landmark της περασμένης χρονιάς για την αγορά. Και φυσικά, αποτελεί και το ιδανικό δώρο για τις γιορτές, καθώς δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει:

1) Σύγχρονο design που εντυπωσιάζει

Χάρη στον εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό του (με πάχος μόλις 7,77 χιλιοστά και βάρος περίπου 175 γραμμάρια) το HUAWEI nova 9 είναι ένα κομψό αξεσουάρ που συμπληρώνει το στυλ των χρηστών. Κυκλοφορεί σε δύο χρωματικές παραλλαγές -Starry Blue και Black- για να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει.

2) Κάμερα για επαγγελματικές λήψεις μέρα-νύχτα

Το nova 9 διαθέτει τετραπλή κάμερα Ultra Vision, η οποία περιλαμβάνει μία κύρια κάμερα 50MP RYYB Ultra Vision, μία κάμερα εξαιρετικά ευρείας γωνίας 8MP, μία κάμερα βάθους 2MP και μία κάμερα μακροεντολής 4cm. Έτσι, ο χρήστης μπορεί να πετύχει επαγγελματική ποιότητα σε κάθε λήψη, είτε πρόκειται για πορτρέτο, είτε για πανοραμικές φωτογραφίες, είτε για αστικά τοπία, είτε για κοντινά πλάνα.

Eπίσης, με τη χρήση των νυχτερινών λειτουργιών όπως Extreme Night Shoot και Night Portrait, το nova 9 δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να τραβήξει εξαιρετικής ποιότητας φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, μέρα-νύχτα, οι οποίες παραμένουν φωτεινές, αλλά χωρίς υπερέκθεση.

Τέλος, σχετικά με το video, το nova 9 παρέχει και προηγμένες δυνατότητες λήψης βίντεο 4K, όπως front/rear recording, AIS Video Stabilization, και Night Selfie Video. Έτσι, εγγυάται υψηλού επιπέδου καταγραφή που θα ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό χρήστη.

3) Μπαταρία που διαρκεί όλο το εικοσιτετράωρο

Ως γνωστόν, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι ίσως η μεγαλύτερη ανησυχία όσων περνούν πολλές ώρες της μέρας εκτός σπιτιού. Το HUAWEI nova 9 κάνει τη διαφορά, καθώς διαθέτει μονοπύρηνη μπαταρία τριών ηλεκτροδίων στα 4300mAh για να παρέχει υποστήριξη όλη την ημέρα, διατηρώντας τη συνολική συσκευή μικρή και ελαφριά. Αξίζει να σημειωθεί ότι χρειάζονται μόνο 15 λεπτά για να φορτιστεί στο 53% και 38 λεπτά για να φορτιστεί πλήρως, χάρη στην υποστήριξη 66W HUAWEI SuperCharge.

4) Gaming εμπειρία από άλλη διάσταση

Το HUAWEI nova 9 τροφοδοτείται από την πλατφόρμα κινητής τηλεφωνίας 6nm Snapdragon 778G 4G, γεγονός που σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά ισχυρό και μπορεί να υποστηρίξει ακόμα και τον πιο απαιτητικό χρήστη σε όλες τις καθημερινές του δραστηριότητες. Παράλληλα, είναι εφοδιασμένο με μεμβράνες ψύξης VC Liquid Cooling & Graphene που αντιλαμβάνονται έξυπνα τη θερμοκρασία του smartphone και προσαρμόζουν την απόδοση για να διατηρούν τη συσκευή δροσερή και λειτουργική για πολλές ώρες ασταμάτητου gaming.

AppGallery: Ένα από τα τρία κορυφαία καταστήματα εφαρμογών

Πέρα από τα εντυπωσιακά του χαρακτηριστικά, το HUAWEI nova 9 σας επιτρέπει να ανακαλύψετε και τον μοναδικό κόσμο του AppGallery και να δείτε πόσο εύκολα και γρήγορα μπορείτε να βρείτε τις αγαπημένες σας εφαρμογές. Το AppGallery αποτελεί πλέον ένα από τα τρία κορυφαία καταστήματα εφαρμογών, με, καθημερινά, 560 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, παγκοσμίως, που διασφαλίζει την ιδιωτικότητα και ασφάλεια των χρηστών, ενώ παρέχει ποικιλία διεθνών και τοπικών εφαρμογών. Το AppGallery έχει επικεντρώσει τις προσπάθειές του στη συνεργασία με προγραμματιστές τόσο σε παγκόσμια όσο και σε τοπική κλίμακα, για να παρέχει τις πιο χρήσιμες εφαρμογές στους χρήστες. Στην Ελλάδα, διαθέτει τις εφαρμογές όλων των κύριων καθημερινών δραστηριοτήτων, όπως για παράδειγμα τράπεζες, παρόχους κινητής τηλεφωνίας, αλυσίδες παραγγελίας φαγητού, διασκέδαση, και λειτουργίες με σύστημα πληρωμών, όπως το ”My Alpha Wallet”. Επίσης, στο κομμάτι των πληρωμών το AppGallery διαθέτει διεθνή εφαρμογές NFC πληρωμών και mobile banking, όπως την Curve και Revolut. Όσο η πλατφόρμα αναπτύσσεται, οι χρήστες μπορούν να κατεβάζουν τις εφαρμογές που δεν διατίθενται ακόμα μέσω AppGallery χρησιμοποιώντας το Petal Search, το οποίο διατίθεται μέσω του AppGallery και είναι απόλυτα ασφαλές για τον χρήστη, σέβεται την ιδιωτικότητά του και δεν εκθέτει τη συσκευή σε κακόβουλο λογισμικό. Τέλος, μια επίσκεψη στη σελίδα του AppsOnHMS θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα ή το Facebook: HuaweimobileGR και το Ιnstagram: huaweimobilegr.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider