Στις 15 Ιουνίου τα αποκαλυπτήρια της ναυαρχίδας της Realme, GT

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στις 15 Ιουνίου τα αποκαλυπτήρια της ναυαρχίδας της Realme, GT
Η Realme θα μας συστήσει και μια σειρά νέων προϊόντων υπό την επωνυμία realme TechLife

Την Τρίτη 15 Ιουνίου στις 4, ώρα Ελλάδος, θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της ναυαρχίδας της Realme, για το 2021, Realme GT, όπως ανακοινώθηκε σήμερα. Η παρουσίαση του νέου μοντέλου της ταχύτερα αναπτυσσόμενης μάρκας smartphone στον κόσμο, θα είναι παγκόσμια.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν ανακοινωθεί αλλά και κυκλοφορήσει αυτή τη στιγμή, το Real Me GT, με σύνθημα «Απόλυτη ταχύτητα - Ορόσημο» θα φέρει πρωτοποριακό σχεδιασμό αλλά και υψηλής τεχνολογίας χαρακτηριστικά, συνδυάζοντας σε ένα smartphone την ουσία της συναρπαστικής εμπειρίας των αυθεντικών μοντέλων Grand Touring (GT).

Σε συνδυασμό με το παγκόσμιο λανσάρισμα του realme GT, η εταιρεία θα ανακοινώσει και την νέα στρατηγική της στο πεδίο της τεχνητής νοημοσύνης (AIoT) συστήνοντας και στο ελληνικό κοινό μια σειρά νέων προϊόντων υπό την επωνυμία realme TechLife. Στόχος είναι να αναπτυχθεί ένα ευρύ οικοσύστημα προϊόντων τεχνητής νοημοσύνης AIoT, που βελτιώνουν κάθε πτυχή του σύγχρονου τρόπου ζωής για τους νέους καταναλωτές, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών, οικογενειακών και ταξιδιωτικών τους τεχνολογικών αναγκών.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της realme Sky Li θα πραγματοποιήσει την εναρκτήρια ομιλία. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει μια επισκόπηση της επιχειρηματικής στρατηγικής της Realme σε όλον τον κόσμο από τον Madhav Sheth, Αντιπρόεδρο και CEO της realme για Ινδία και Ευρώπη ενώ ο Johnny Chen, παγκόσμιος επικεφαλής μάρκετινγκ της realme, θα λανσάρει επισήμως την realme TechLife, την επωνυμία η οποία θα περιλαμβάνει το αναβαθμισμένο οικοσύστημα τεχνητής νοημοσύνης της εταιρείας. Τέλος ο Alessio Bradde, Διευθυντής μάρκετινγκ προϊόντων της realme, θα κάνει μία λεπτομερή παρουσίαση του realme GT στο κοινό για πρώτη φορά. Η εκδήλωση θα κλείσει με τον Kwan Jun Jie, Senior Product Marketing Manager της realme, ο οποίος θα αποκαλύψει τη νέα σειρά προϊόντων τεχνητής νοημοσύνης (AIoT) της realme.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Realme 8 Pro και Realme 8: Στην Ελλάδα τα νέα value for money smartphone με κάμερα 108MP - Τιμή και χαρακτηριστικά (pics)

Η realme σε συνεργασία με την TÜV Rheinland, θέτουν ένα νέο πρότυπο ποιότητας για τα smartphone

Κάναμε «test drive» στο Realme 8 5G, το νέο value for money μοντέλο με κάμερα 48 MP

gazzetta
gazzetta reader insider insider