Η Microsoft παρουσιάζει τη νέα έκδοση των Windows στις 24 Ιουνίου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Microsoft παρουσιάζει τη νέα έκδοση των Windows στις 24 Ιουνίου
Microsoft
Την «επόμενη γενιά των Windows» θα αποκαλύψει στις 24 Ιουνίου η Microsoft, μια εβδομάδα αφότου ο διευθύνων σύμβουλος Σάτια Ναντέλα προανήγγειλε σημαντικές βελτιώσεις.

Την «επόμενη γενιά των Windows» θα αποκαλύψει στις 24 Ιουνίου η Microsoft, μια εβδομάδα αφότου ο διευθύνων σύμβουλος Σάτια Ναντέλα προανήγγειλε σημαντικές βελτιώσεις στο λειτουργικό σύστημα για προγραμματιστές αλλά και δημιουργούς.

Σύμφωνα με το CNBC, τα Windows αντιστοιχεί στο 14% των συνολικών εσόδων για τη Microsoft, η οποία έως τώρα έχει βγάλει δύο ενημερώσεις κάθε χρόνο για τα Windows 10 από τότε που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2015.

Ο Ναντέλα προανήγγειλε τις βελτιώσεις την περασμένη εβδομάδα λίγο μετά την ανακοίνωση της εταιρείας ότι δεν θα βγουν τα Windows 10X, τα οποία αρχικά σχεδιάστηκαν για συσκευές διπλής οθόνης, όπως το Surface Neo, το οποίο έχει καθυστερήσει.

Η εταιρεία ανέφερε στις 18 Μαΐου ότι «αντί να διαθέσουμε ένα προϊόν που ονομάζεται Windows 10X στην αγορά το 2021 όπως είχαμε αρχικά προβλέψει, αξιοποιούμε μαθήματα από το ταξίδι μας μέχρι τώρα και επιταχύνουμε την ενσωμάτωση της βασικής τεχνολογίας 10X σε άλλα μέρη των Windows και άλλα προϊόντα της εταιρείας».

Η τελευταία ενημέρωση των Windows 10 ήρθε τον περασμένο μήνα με μόνο μικρές αλλαγές.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider