Ξεκινά την επέκτασή της στην περιφέρεια η Wolt - Πρώτη στάση η Λάρισα

Νίκη Παπάζογλου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ξεκινά την επέκτασή της στην περιφέρεια η Wolt - Πρώτη στάση η Λάρισα

Την επέκτασή της εκτός των δύο μεγάλων αστικών κέντρων που δραστηριοποιούνταν μέχρι χθες, ξεκινά η Wolt, με πρώτο σταθμό την Λάρισα.

Όπως ανακοινώθηκε, η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη στην πόλη της Θεσσαλίας από τις αρχές Φεβρουαρίου δίνοντας την ευκαιρία στους κατοίκους της περιοχής να πραγματοποιούν παραγγελίες σε μια σειρά από κορυφαίους χώρους εστίασης της Λάρισας. Ειδικότερα στην εφαρμογή θα υπάρχουν διαθέσιμα διάφορα είδη επιχειρήσεων εστίασης, όπως εστιατόρια, καφέ και ζαχαροπλαστεία της πόλης, τα οποία θα ανανεώνονται καθημερινά για ακόμα περισσότερες επιλογές.

Πέρα από τις αποκλειστικές συνεργασίες με συγκεκριμένες επιχειρήσεις που έχει διασφαλίσει η Wolt υπόσχεται και για την Λάρισα χρόνο παράδοσης γύρω στα 30 λεπτά.

«Μέσα από τη Wolt, o χρήστης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων, με μενού το οποίο συνοδεύεται από φωτογραφίες για να μπορεί να αποφασίσει εύκολα τι θα παραγγείλει. Παράλληλα, η εφαρμογή προσφέρει τη δυνατότατη live tracking, μέσω της οποίας, ο χρήστης μπορεί να ενημερώνεται για την επιβεβαίωση αλλά και για την πορεία της παραγγελίας, μέχρι την παραλαβή της. Για ακόμη μεγαλύτερη διευκόλυνση υπάρχει η δυνατότητα προπαραγγελίας καθώς και η ανέπαφη παράδοση, επιλογή που λάνσαρε πρώτη η Wolt για μέγιστη ασφάλεια στις διανομές. Ο χρήστης το μόνο που έχει να κάνει είναι να επιλέξει την παραγγελία του online μέσω του app της Wolt ή από το Wolt.gr» αναφέρει χαρακτηριστικά το ΔΤ της εταιρείας.

«Η Λάρισα είναι η τρίτη πόλη για την οικογένεια της Wolt στην Ελλάδα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που προσφέρουμε περισσότερες επιλογές στους κάτοικους της Λάρισας, μέσα από μία μοναδική εμπειρία online delivery, συμβάλλοντας παράλληλα στην οικονομική ενδυνάμωση της εστίασης της πόλης, ειδικότερα αυτή τη δύσκολη περίοδο» δήλωσε σχετικά ο κ. Δημήτρης Καρέλος, General Manager της Wolt για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.

Να θυμίσουμε ότι όπως είχε ανακοινώσει προς εβδομάδων η Wolt, τα σχέδια της περιλαμβάνουν τόσο στην επέκταση της γεωγραφικής εμβέλειας της όσο και την είσοδο της σε νέους τομείς λιανικής, με πρώτο αυτόν των σούπερ μάρκετ. Αρωγό σε αυτό θα αποτελέσουν και τα κεφάλαια ύψους 440 εκατ. ευρώ, που σήκωσε πρόσφατα η startup τεχνολογίας με έδρα το Ελσίνκι η οποία δραστηριοποιείται και στην χώρα μας από το 2019.

Σημειωτέον ότι η Wolt ξεκίνησε τη δραστηριότητα της το 2015 στο Ελσίνκι της Φινλανδίας με συνεργάτες 10 εστιατόρια. Σε μόλις πέντε χρόνια, επεκτάθηκε σε 23 χώρες και 129 πόλεις και σήμερα απασχολεί περισσότερα από 2.200 άτομα. Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους με αφορμή και τις νέες απαιτήσεις που δημιούργησε η πανδημία του κορονοϊού, επέκτεινε τη δραστηριότητα της πέρα από τα εστιατόρια και τη διανομή φαγητού στον τομέα των ειδών παντοπωλείου και ευρύτερα στη λιανική: για παράδειγμα, είναι τώρα δυνατό ο καταναλωτής να αγοράσει τα πάντα, από καλλυντικά έως τροφές για κατοικίδια και φαρμακευτικά προϊόντα στην πλατφόρμα της. Πλέον, η Wolt συνεργάζεται ήδη με περισσότερα από 1500 καταστήματα λιανικής σε διαφορετικές αγορές.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider