Τεχνολογία
06-11-2020 | 17:23

Ο Γεώργιος Βακάρος αναλαμβάνει τη θέση του CEO στην MLS

Μοιράσου το
Ο Γεώργιος Βακάρος αναλαμβάνει τη θέση του CEO στην MLS

Η MLS Innovation ανακοίνωσε τη συναινετική λύση της συνεργασίας της με τον κ. Νάρκισο Γεωργιάδη ο οποίος είχε αναλάβει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας, λόγω προηγούμενης σημαντικής ανειλημμένης επαγγελματικής υποχρέωσής του, η οποία ήταν εις γνώσιν της εταιρείας.

Η MLS ευχαριστεί τον κ. Γεωργιάδη για την προσφορά του και του εύχεται ό,τι καλύτερο για το μέλλον. Νέος Διευθύνων Σύμβουλος στην MLS Innovation Inc αναλαμβάνει ο κ. Γεώργιος Βακάρος όπως σημειώνει η εταιρεία με ανακοίνωσή της στο Χρηματιστήριο.

O κ. Βακάρος διαθέτει πολυετή εμπειρία σε θέματα που αφορούν στην Τεχνολογία της Πληροφορίας (Πληροφορική), Έρευνα & Καινοτομία όπως επίσης και σε Ευρωπαϊκά χρηματοδοτούμενα προγράμματα Έρευνας & Ανάπτυξης (ICT R&D). Κατά τη διαμονή του στις Η.Π.Α. έχει διατελέσει Επιστήμονας πληροφορικής και Ερευνητής στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης σε πολύ γνωστές εταιρείες του χώρου όπως: Kodak Inc., Logicon Inc. (Northrop Grumman), Calspan Corp. καιστοInstitute for Defense Analyses.

Στην Ελλάδα έχει διατελέσει Διευθυντής της Εταιρίας Διαχείρισης και Ανάπτυξης του Τεχνολογικού Πάρκου Θεσσαλονίκης (ΕΔΑΠ/ΤΠΘ), Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ARROW Technologies S.A., Επικεφαλής του τμήματος Πληροφορικής του City College και Γενικός Διευθυντής της αμερικανικής Workloud.Κατέχει πτυχίο M.B.A. τουUniversity of La Verne (CA), M.Sc. in Computer Science του University of Buffalo (N.Y.) και B.S. in Mathematics/Information Systems τουStockton University (N.J.).Εκτελεστικός Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΜLS Innovation Inc παραμένει ο ιδρυτής της, Ιωάννης Καματάκης, ο οποίος θα συνεχίσει να στηρίζει την εταιρεία και τον νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.