Novibet: H πρώτη Online Gaming πλατφόρμα που συνεργάζεται με την PayPal στην Ελλάδα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Novibet: H πρώτη Online Gaming πλατφόρμα που συνεργάζεται με την PayPal στην Ελλάδα
Η Novibet είναι η πρώτη online gaming πλατφόρμα στην Ελλάδα που εισάγει την PayPal στους διαθέσιμους τρόπους συναλλαγών, σε όλο το εύρος των παιχνιδιών και στοιχηματικών επιλογών που προσφέρει.

Συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες της PayPal, ενός εκ των κορυφαίων δικτύων online πληρωμών, είναι διαθέσιμες για το Ελληνικό κοινό από τις αρχές του μήνα στην πλατφόρμα και τις εφαρμογές κινητού της Novibet.

Η PayPal δίνει τη δυνατότητα στο κοινό της Novibet να διενεργεί συναλλαγές μέσω Internet με ασφάλεια, άνεση και χωρίς κόστος, παρέχοντας μία κορυφαία λύση πληρωμών σε πραγματικό χρόνο. Η υπηρεσία της PayPal μπορεί να χρησιμοποιηθεί από υπολογιστές ή κινητά τηλέφωνα και tablets με δυνατότητα σύνδεσης στο Internet.

Ο Κωνσταντίνος Ανδρής, Chief Operations Officer της Novibet δήλωσε σχετικά: «Οι ασφαλείς συναλλαγές αποτελούν κορυφαία προϋπόθεση για τη διασφάλιση της καλύτερης δυνατής εμπειρίας στο online gaming περιβάλλον. Η νέα μας συνεργασία με την PayPal, παγιώνει το κύρος και την ασφάλεια των συναλλαγών που εκτελούνται στις πλατφόρμες μας, ενώ, παράλληλα, προσφέρει ευελιξία στη συνεχώς αυξανόμενη βάση μας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Novibet προσφέρει τις περισσότερες μεθόδους συναλλαγών από οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα στην Ελλάδα, γεγονός που αποδεικνύει και έμπρακτα τα λεγόμενά μας».

Η Novibet ανεβαίνει συνεχώς στις προτιμήσεις του κοινού σε Ελλάδα, Αγγλία και Γερμανία, μέσα από το ανανεωμένο της site και app για Android και iOS, ενώ σχεδιάζει περαιτέρω επέκταση σε νέες αγορές στο προσεχές διάστημα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider