Viva Wallet: Συνεργασία με την WooCommerce για μια πανευρωπαϊκή λύση πληρωμών

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Viva Wallet: Συνεργασία με την WooCommerce για μια πανευρωπαϊκή λύση πληρωμών
Τη συνεργασία της με μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες ηλεκτρονικών πληρωμών ανακοίνωσε η Viva Wallet.

Τη συνεργασία της με τη WooCommerce, μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες e-commerce ανακοίνωσε η Viva Wallet για να προσφέρει μια δωρεάν πανευρωπαϊκή λύση αποδοχής πληρωμών.

Το extension Viva Wallet for WooCommerce είναι ένας συνεχώς εξελισσόμενος, έξυπνος μηχανισμός πληρωμών, ο οποίος προσαρμόζεται αυτόματα στην πραγματική χρήση των πελατών. Σε κάθε νέα έκδοση του extension, η Viva Wallet θα εμφανίζει υψηλότερα στη λίστα επιλογών τις μεθόδους πληρωμής με βάση τις τοπικές παραμέτρους στόχευσης.

Έτσι, για παράδειγμα, οι έμποροι που βρίσκονται σε οποιαδήποτε χώρα (π.χ. Βέλγιο), ενδέχεται να βλέπουν τους τοπικούς τρόπους πληρωμής (π.χ. bancontact) να ανεβαίνουν ψηλότερα στη λίστα πληρωμών, με βάση τις πραγματικές προτιμήσεις των χρηστών και τις συσκευές που χρησιμοποιούν.

Για να προσφέρει ακόμη πιο βελτιωμένες και προσωποποιημένες υπηρεσίες, η Viva Wallet θα εμπλέξει ενεργά τους εμπόρους και θα συλλέγει σχόλια και προτάσεις βελτιώσεων πάνω στα οποία θα βασιστούν οι ενημερώσεις του extension.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη WooCommerce μέσω της οποίας θα προσφέρουμε σε online εμπόρους σε όλη την Ευρώπη μια cloud λύση αποδοχής πληρωμών. Με το εξελιγμένο extension, που ενεργοποιείται εύκολα, βοηθάμε τους εμπόρους να αυξήσουν τις online πωλήσεις του, παρέχοντας πρόσβαση σε πολλούς τρόπους πληρωμών. Σε συνδυασμό με την δωρεάν εταιρική χρεωστική κάρτα Viva Wallet Mastercard, οι έμποροι της WooCommerce μπορούν να μειώσουν την προμήθεια των πληρωμών τους στο 0%», δήλωσε ο Μάκης Αντύπας, CIO & Co-Founder της Viva Wallet.

Η Viva Wallet αποτελεί τον πρώτο ευρωπαϊκό πάροχο υπηρεσιών πληρωμών που βασίζεται αποκλειστικά στο cloud και διαθέτει γραφεία σε 17 ευρωπαϊκές χώρες τα οποία θα αυξηθούν σε 23 μέχρι το τέλος του 2020. Μέχρι στιγμής διαθέτει γραφεία σε Λονδίνο, Βρυξέλλες, Αθήνα, Παρίσι, Μαδρίτη, Άμστερνταμ, Βαρσοβία, Λισαβόνα, Λευκωσία, Δουβλίνο, Βουκουρέστι, Μιλάνο, Βερολίνο, Βιέννη, Βαλέτα, Ελσίνκι & Λουξεμβούργο και επεκτείνει την παρουσία της με τοπικά γραφεία σε όλες τις χώρες που παρέχει τις υπηρεσίες της.

Οι υπηρεσίες της προς επιχειρήσεις περιλαμβάνουν αποδοχή 24 μεθόδων πληρωμής μέσω των καινοτόμων Smart Android τερματικών, υπηρεσίες χρέωσης καρτών μέσω τερματικών ή online καταστημάτων, καθώς και επιχειρηματικούς λογαριασμούς με τοπικό IBAN και χρεωστική κάρτα.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Viva Wallet αποτελεί ένα αδειοδοτημένο ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος για ολόκληρο τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (EEA-30) και επίσημο μέλος των MasterCard, Visa και American Express.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider