Tαινία με τον Μάρτιν Σκορτσέζε ετοιμάζει η Apple

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Tαινία με τον Μάρτιν Σκορτσέζε ετοιμάζει η Apple
Ο προϋπολογισμός της ταινίας ξεπερνά τα 180 εκατ. ευρώ

Μετά τη συνεργασία του με το Netflix πέρυσι για την ταινία The Irishman, o διάσημος σκηνοθέτης Μάρτιν Σκορτσέζε ετοιμάζεται να συνεργαστεί με την Apple για την παραγωγή της ταινίας Killers of the Flower Moon στην οποία πρωταγωνιστεί ο Λεονάρντο ντι Κάπριο.

Όπως αναμεταδίδουν τα διεθνή Μέσα, ο τεχνολογικός κολοσσός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Paramount για να αναλάβει την παραγωγή του συγκεκριμένου αστυνομικού δράματος, ο προυπολογισμός του οποίου ξεπερνά τα 180 εκατ. δολάρια. Η Paramount θα αναλάβει τη διανομή για την προβολή της στις κινηματογραφικές αίθουσες παγκοσμίως ενώ η Apple θα διασφαλίσει την αποκλειστική μετάδοσή της σε δεύτερη φάση μέσω στην πλατφόρμα της Apple TV+.

Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα και εξιστορεί μια έρευνα του Γραφείου Ερευνών (Βureau οf Ιnνestigatiοn), μετέπειτα FBI, για την εξιχνίαση των δολοφονιών των ιθαγενών (Ινδιάνων) του Osage Nation στις αρχές της δεκαετίας του 1920 στην Οκλαχόμα των Ηνωμένων Πολιτειών. Στην έρευνα του Γραφείου Ερευνών (Βureau οf Ιnνestigatiοn) τότε διαπιστώθηκε εκτεταμένη διαφθορά από τους τοπικούς αξιωματούχους.

Η συμφωνία αποτελεί ένα ακόμα μεγάλο στοίχημα που κερδίζει η Apple TV+ το οποίο έρχεται μετά την συμφωνία για να αποκτήσει τα δικαιώματα του δράματος Greyhound με πρωταγωνιστή τον Tom Hanks. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν πρόκειται για την πρώτη συνεργασία του δημοφιλούς σκηνοθέτη με τον τεχνολογικό κολοσσό αφού ο Σκορτζέζε έχει ήδη σκηνοθετήσει εξ αποστάσεως χρησιμοποιώντας iChat μία σκηνή από το The Departed ενώ είχε συμμετάσχει και σε μία διαφήμιση της Αμερικάνικης εταιρείας για την ψηφιακή βοηθό Siri.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider