Φορολογικά
30-09-2021 | 14:35

ΑΑΔΕ: Παράταση υποβολής δηλώσεων ΦΠΑ σε δύο σεισμόπληκτους δήμους του Ηρακλείου Κρήτης

Newsroom
Μοιράσου το
ΑΑΔΕ: Παράταση υποβολής δηλώσεων ΦΠΑ σε δύο σεισμόπληκτους δήμους του Ηρακλείου Κρήτης
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Στην παράταση της υποβολής δηλώσεων ΦΠΑ ως τις 29 Οκτωβρίου για όσους επιχειρηματίες έχουν έδρα στους δήμους Δήμους Μίνωα Πεδιάδος και Αρχανών – Αστερουσίων της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου Κρήτης λόγω του πρόσφατου σεισμού που σημειώθηκε στην περιοχή ανακοίνωσε η ΑΑΔΕ.

Η ανακοίνωση της ΑΑΔΕ

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ανακοινώνει την παράταση, έως τις 29/10/2021, της προθεσμίας για την υποβολή δηλώσεων Φ.Π.Α. για τους υποκείμενους που έχουν την έδρα της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας στους Δήμους Μίνωα Πεδιάδος και Αρχανών – Αστερουσίων της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου της Περιφέρειας Κρήτης.

Η παράταση αφορά στις δηλώσεις Φ.Π.Α. με υποχρέωση υποβολής 30/9/2021 και χορηγείται για την εξυπηρέτησης και διευκόλυνση των υποκειμένων στο φόρο διότι λόγω της σεισμικής δόνησης που σημειώθηκε την 27/9/2021 και των ζημιών που αυτή προκάλεσε, απορρυθμίστηκε η οικονομική και κοινωνική ζωή των κατοίκων στην γεωγραφική περιοχή των Δήμων Μίνωα Πεδιάδος και Αρχανών – Αστερουσίων της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου της Περιφέρειας Κρήτης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.