ΑΑΔΕ: Παράταση υποβολής δηλώσεων ΦΠΑ σε δύο σεισμόπληκτους δήμους του Ηρακλείου Κρήτης

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΑΑΔΕ: Παράταση υποβολής δηλώσεων ΦΠΑ σε δύο σεισμόπληκτους δήμους του Ηρακλείου Κρήτης
Στην παράταση της υποβολής δηλώσεων ΦΠΑ. για όσους επιχειρηματίες έχουν έδρα στους δήμους Δήμους Μίνωα Πεδιάδος και Αρχανών – Αστερουσίων της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου Κρήτης λόγω του πρόσφατου σεισμού που σημειώθηκε στην περιοχή ανακοίνωσε η ΑΑΔΕ.

Στην παράταση της υποβολής δηλώσεων ΦΠΑ ως τις 29 Οκτωβρίου για όσους επιχειρηματίες έχουν έδρα στους δήμους Δήμους Μίνωα Πεδιάδος και Αρχανών – Αστερουσίων της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου Κρήτης λόγω του πρόσφατου σεισμού που σημειώθηκε στην περιοχή ανακοίνωσε η ΑΑΔΕ.

Η ανακοίνωση της ΑΑΔΕ

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ανακοινώνει την παράταση, έως τις 29/10/2021, της προθεσμίας για την υποβολή δηλώσεων Φ.Π.Α. για τους υποκείμενους που έχουν την έδρα της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας στους Δήμους Μίνωα Πεδιάδος και Αρχανών – Αστερουσίων της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου της Περιφέρειας Κρήτης.

Η παράταση αφορά στις δηλώσεις Φ.Π.Α. με υποχρέωση υποβολής 30/9/2021 και χορηγείται για την εξυπηρέτησης και διευκόλυνση των υποκειμένων στο φόρο διότι λόγω της σεισμικής δόνησης που σημειώθηκε την 27/9/2021 και των ζημιών που αυτή προκάλεσε, απορρυθμίστηκε η οικονομική και κοινωνική ζωή των κατοίκων στην γεωγραφική περιοχή των Δήμων Μίνωα Πεδιάδος και Αρχανών – Αστερουσίων της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου της Περιφέρειας Κρήτης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider