Ελληνικό Κτηματολόγιο: 77 τριετείς συμβάσεις σε διοικητικές ειδικότητες

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ελληνικό Κτηματολόγιο: 77 τριετείς συμβάσεις σε διοικητικές ειδικότητες
Οι νέοι υπάλληλοι θα αναλάβουν υπηρεσία στα γραφεία του Φορέα στον Χολαργό Αττικής, ενώ στα καθήκοντα της θέσης του περιλαμβάνονται συχνά και μετακινήσεις εκτός έδρας. 

Στην σύναψη 77 συμβάσεων μίσθωσης έργου, διάρκειας τριών ετών προχωρά το Ν.Π.Δ.Δ. «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ», προκειμένου να καλυφθούν πρόσκαιρες και επείγουσες ανάγκες των έργων της κτηματογράφησης και της ολοκλήρωσης της διαδικασίας μετεξέλιξης των υποθηκοφυλακείων σε κτηματολογικά γραφεία.

Οι νέοι υπάλληλοι θα αναλάβουν υπηρεσία στα γραφεία του Φορέα στον Χολαργό Αττικής, ενώ στα καθήκοντα της θέσης του περιλαμβάνονται συχνά και μετακινήσεις εκτός έδρας.

Αντικείμενο σύμβασης

Το συγκεκριμένο έργο που θα εκτελεστεί στο πλαίσιο της εργασίας τους, αφορά στην παρακολούθηση και διαχείριση των αναθέσεων προμηθειών και υπηρεσιών που αφορούν την λειτουργία των Κτηματολογικών Γραφείων και των υποκαταστημάτων του Φορέα και συνοψίζεται στα ακόλουθα:

  • Σύνταξη τευχών διαγωνισμών ανάθεσης υπηρεσιών/προμηθειών
  • Καταχώρηση των αναγκαίων εγγράφων στο ΚΗΜΔΗΣ
  • Ανάρτηση στο ΕΣΗΔΗΣ των διαγωνισμών που γίνονται , με ηλεκτρονικό τρόπο
  • Παρακολούθηση πορείας διαδικασίας αναθέσεων.
  • Εκπαίδευση και υποστήριξη των υπαλλήλων των Κτηματολογικών Γραφείων που θα ασχολούνται με τις διαδικασίες ανάθεσης.
  • Συνεχής επικοινωνία με τα αντίστοιχα τμήματα των Κτηματολογικών Γραφείων
  • Διαχείριση σχετικών ερωτημάτων και θεμάτων που άπτονται του αντικειμένου.

Υποβολή αιτήσεων

Ο αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected].

Στο πεδίο θέμα (subject) του ηλεκτρονικού μηνύματος εκάστου ενδιαφερομένου θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του ενδιαφερόμενου, ο τίτλος της προκήρυξης και ο κωδικός θέσης, ως εξής: «ΕΠΩΝΥΜΟ …… ΟΝΟΜΑ ……. Υποβολή αίτησης της προκήρυξης Α 2021 του Ν.Π.Δ.Δ. «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ», ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ …….».

Μετά την αποστολή της αίτησης ο υποψήφιος θα λάβει ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαίωσης παραλαβής και σε μεταγενέστερο χρόνο, θα ενημερωθεί ηλεκτρονικά για τον αριθμό πρωτοκόλλου της πρότασής του.

Σε περίπτωση που δεν ληφθεί το ανωτέρω μήνυμα επιβεβαίωσης της ορθής αποστολής της πρότασης, θα πρέπει να αποσταλεί άμεσα σχετικό ενημερωτικό ηλεκτρονικό μήνυμα με τα στοιχεία επικοινωνίας του ενδιαφερόμενου στην διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected].
Δεν προβλέπεται παράβολο κατά την υποβολή της αίτησης.

Οι υποψήφιοι υποβάλουν την αίτησή τους και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία 30 ημερών από τη δημοσίευση της προκήρυξης στον τύπο.

Αν ο υποψήφιος δεν δηλώσει προτίμηση, θεωρείται ότι έχει δηλώσει το σύνολο των θέσεων.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν μπορούν να συμμετέχουν στη διαδικασία σύναψης των προκηρυσσομένων συμβάσεων όσα φυσικά πρόσωπα έχουν ενεργή σύμβαση με τον Φορέα κατά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Έτοιμοι να κάνουν προσλήψεις οι εργοδότες - Ποιες είναι οι δυσεύρετες ειδικότητες

ΔΕΔΔΗΕ: Προκήρυξη για 664 προσλήψεις μονίμων σε 18 περιζήτητες ειδικότητες

gazzetta
gazzetta reader insider insider