Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας
Σε εξέλιξη βρισκεται στην Αττική η πανελλαδική συγκέντρωση της ΠΟΕΔΗΝ και των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ.

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή στο κέντρο της Αθήνας, σύμφωνα με την ενημέρωση από την αστυνομία, λόγω συγκέντρωσης στην περιοχή του Χίλτον και πορείας από την λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας προς το Σύνταγμα.

Η αστυνομία κάνει έκκληση στους οδηγούς να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων, που έχουν αναπτυχθεί για τη διαχείριση της κυκλοφορίας.

Από τις 7 το πρωί έως τις 15:00 η συγκέντρωση της ΠΟΕΔΗΝ

Σε εξέλιξη βρισκεται στην Αττική η πανελλαδική συγκέντρωση της ΠΟΕΔΗΝ και των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ, στο πλαίσιο της 8ωρης στάσης εργασίας, από τις 7:00 το πρωί έως τις 15:00 το μεσημέρι, καθώς και της 24ωρης απεργίας στην υπόλοιπη χώρα.

Οι εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν στις 8:30 το πρωί απέναντι από το Χίλτον, ενώ κατευθυνόμενοι προς το υπουργείο Υγείας, πραγματοποίησαν στάση στο υπουργείο Εργασίας, ζητώντας ραντεβού με τον κ. Βρούτση.

Δείτε Live την κίνηση στους δρόμους της Αττικής

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Κυβέρνηση για χρεώσεις ATM: Κανένα περιθώριο - Θα παρέμβουμε και νομοθετικά εάν χρειαστεί

Στα χέρια του ΟΠΑΠ η Stoiximan - Εξαγόρασε το υπόλοιπο 15,51% έναντι 191,6 εκατ. ευρώ

Η Skroutz στα «ραντάρ» της Επ. Ανταγωνισμού για κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider