INSIDE OUT

Είναι οι δεξιοί/κεντροδεξιοί/κεντρώοι πιο φιλόζωοι; - Τι ζήτησαν οι βουλευτές από τον Πρωθυπουργό

05-10-2022 | 07:09
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Είναι οι δεξιοί/ κεντροδεξιοί/ κεντρώοι πιο φιλόζωοι; - Τι ζήτησαν οι βουλευτές από τον Πρωθυπουργό

Χθες ήταν μια μέρα που ο Δημήτρης Παπαδημούλης θα έψαχνε μια αγκαλιά. Ένα χάδι. Ένα κούνημα ουράς. «Ζήτα συγγνώμη και σβήσε τις αναρτήσεις σου», του ζήτησε ΔΗΜΟΣΙΑ, στο twitter ο Geroen Lenaers (Γερούν Λέναερς) Πρόεδρος της Επιτροπής PEGA του ευρωκοινοβουλίου. Είχε προηγηθεί ΔΗΜΟΣΙΑ ανακοίνωση στα σόσιαλ του αντιπροέδρου, ότι η επιτροπή PEGA, θα έρθει στην Αθήνα να «ανακρίνει» τον Πρωθυπουργό για το θέμα των επισυνδέσεων. Όμως ο Δημήτρης βιάστηκε να χαρεί.

Δεν είναι και μικρός o διασυρμός. Όμως οι αριστεροί είναι σκληροί. Ο leftish Παπαδημούλης άντεξε την διαπόμπευση. Χωρίς σκύλο και χωρίς γάτα.

Φιλοζωία

Δεν έχουν όλοι τις ίδιες αντοχές. Αξίζει να σημειωθεί πάντως , ότι με μια πρόχειρη αναζήτηση, οι δεξιοί-κεντροδεξιοί-κεντρώοι-φιλελεύθεροι είναι πιο εκδηλωτικοί. Να οι φωτό με σκυλάκια και γατάκια. Από τους ΠΑΣΟΚους τη φιλοζωϊκή τιμή σώζει η βασίλισσα του κάμπου και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Ευαγγελία Λιακούλη, σε απλή καθημερινή πόζα στην αυλή, για την οποία το σκυλάκι έκανε και σήκωμα ρίζας.

Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο.

Κακός άνθρωπος

Για τον Άδωνι πάλι, «όποιος κακομεταχειρίζεται τα ζώα είναι κακός άνθρωπος, να το θυμάστε αυτό!». Ευχήθηκε σε όσους έχουν κατοικίδια και ανέβασε φωτογραφία του αγαπημένου του Ερμή.

Σε πιο προσωπική στιγμή, ο αγαπημένος σκυλάκος του παντοδύναμου Άκη Σκέρτσου. Μάλλον με πυρετό, δέχεται αδιαμαρτύρητα την θερμομέτρηση. Πιστεύω ότι ο Άκης θα έχει έτοιμο κι ένα σχετικό excel για τον κτηνίατρο.

Με αδέσποτο και ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, ο οποίος επισκέφτηκε το Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων (ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ) στο Πάρκο Σχιστού, και ξεναγήθηκε στους ριζικά ανακαινισμένους χώρους, οι οποίοι έχουν χρηματοδοτηθεί από τα Προγράμματα «ΦιλόΔημος ΙΙ» – «Άργος». Αν δε μιλήσει η Σταματίνα Σταματάκου σας το λέω, δεν πιστεύω τίποτα.

Από πολιτικούς Αρχηγούς, (εννοείται εκτός από τον σταρ Πίνατ) ξεχωρίζω παλαιότερη φωτογραφία του Αλέξη με χαριτωμένο σκυλάκι ράτσας

Όμως του την έπεσαν οι άτεγκτοι (και η Σταματίνα), γιατί δεν υιοθέτησε αδέσποτο, τονίζοντας με βεβαιότητα ότι είναι σκυλάκι εκτροφής! Μα γιατί τόση σκληρότητα βρε παιδιά, και τα εκτροφής δεν έχουν ψυχή;

Αντίθετα πιο χαλαρός ο πρώην βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σιμορέλης που με αφορμή την επέτειο θυμήθηκε πόσο του λείπει ο αγαπημένος του.

Αιτήματα

Θα μπορούσα να συνεχίσω άνετα μέχρι το Χάλοουιν με σκυλάκια και γατάκια, αν δεν έπρεπε να μεταφέρω κλίμα από την χθεσινή συνεδρίαση της Κ.Ο. της ΝΔ. Μίλησαν 24 βουλευτές, δημόσια ανάρτηση για το τι είπε έκανε ο Καιρίδης, μια βουλευτής λιποθύμησε (περαστικά στη Νόνη Δούνια), ένας ζήτησε να έχουν λόγο οι βουλευτές στην διαμόρφωση του προγράμματος της επόμενης 4ετίας, ενώ οι περισσότεροι έκαναν αυτό που κάνει κάθε βουλευτής προεκλογικά: κατέθεσαν αιτήματα.

Από αυτά ξεχωρίζω ως σημαντικότερο, την ιδέα να «παγώσει» το αποτέλεσμα της απογραφής. Δηλαδή στις επικείμενες εθνικές εκλογές να μην εφαρμοστεί ο νέος εκλογικός χάρτης, η ανακατανομή, που, «κόβει» έδρες από ορισμένες περιφέρειες.

Λιτανείες

Ο γαλάζιος βουλευτής που αγωνιά δεν είναι ο μοναδικός. Μακρά προεκλογική εκστρατεία και σκληρός ανταγωνισμός. Οι υποψήφιοι γράφουν χιλιόμετρα, όχι αστεία. Συγκεντρώσεις, πολιτιστικά, γιορτές, αθλητικά, εννοείται και λιτανείες, μπαίνουν στο πρόγραμμα. Οι κεραίες μου έπιασαν στη λιτανεία της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Ιερόθεου στο Περιστέρι, εκτός από τον αεικίνητο Γιάννη Λοβέρδο, και τη Νάντια -φοράω-τζιν-και-σνικερς Γιαννακοπούλου , αλλά και τον δημοφιλέστατο Μιχάλη Χρυσοχοϊδη που κατεβαίνει στα δυτικά.

Σας φιλώ

Η Πυθία

Διαβάστε περισσότερα άρθρα της στήλης INSIDE OUT

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

19:34

Ο Ζελένσκι δηλώνει «ευγνώμων σε κάθε ηγέτη που στηρίζει την Ουκρανία»

19:20

Ψήφισε ο Μητσοτάκης στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ

19:06

Telegraph: Όλο το σχέδιο - απάντηση στον Τραμπ - Αναλυτικά τα 24 σημεία της ΕΕ

18:52

Στις Βρυξέλλες ο Δένδιας - Συνάντηση με τον ΓΓ Αμυντικής Βιομηχανίας και Διαστήματος της ΕΕ

18:38

Λίβανος: 5 οι νεκροί από την ισραηλινή επίθεση στη Βηρυτό

18:24

Reuters: Η αντιπρόταση της Ευρώπης στο σχέδιο Τραμπ για Ουκρανία - Τι περιλαμβάνει

18:10

Παλαιός Παντελεήμονας: Ένα από τα ομορφότερα χωριά της Βόρειας Ελλάδας

17:56

Συνάντηση Μητσοτάκη - Τασούλα τη Δευτέρα

17:42

Καλαφάτης: Η Ελλάδα τοποθετείται δυναμικά στον ευρωπαϊκό χάρτη της καινοτομίας

17:28

Επικοινωνία Ερντογάν - Πούτιν για Ουκρανία τη Δευτέρα

17:14

«Πυρά» Τραμπ σε Ζελένσκι - ΕΕ: Καμία ευγνωμοσύνη για τις προσπάθειές μας

17:00

Πόσο θα αυξηθούν μισθοί και συντάξεις το 2026 - Το πλάνο της κυβέρνησης και οι αστάθμητοι παράγοντες

16:45

Στους δρόμους οι αγρότες - Από 30 Νοεμβρίου τα πρώτα μπλόκα

16:30

Επιφυλακτικός o Μερτς για επίτευξη συμφωνίας ειρήνης για Ουκρανία έως την Πέμπτη

16:16

Συνάντηση Μελόνι - Ερντογάν στο περιθώριο της G20

16:02

Σδούκου: Εντυπωσιακή η συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ

15:48

Κορυφώνονται οι συνομιλίες για Ουκρανία: Οι κίνδυνοι για το Κίεβο - Το μήνυμα Ζελένσκι

15:34

Ο Νετανιάχου διέταξε επίθεση στον αρχηγό του στρατιωτικού επιτελείου της Χεζμπολάχ

15:20

Γκαμπριέλε Μπίσοφ (Eυρωβουλευτής SnD): Η Ευρώπη δεν μπορεί πλέον να λειτουργεί ως τεχνοκρατικό εγχείρημα

15:06

Χατζηδάκης: Η ΝΔ παραμένει, όπως την οραματίστηκε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής

14:52

Τρεις όροι της ΕΕ για ειρήνη στην Ουκρανία - Το μήνυμα της Φον ντερ Λάιεν

14:38

Νέο φλερτ για εξαγορά της Anglo American από BHP

14:24

«Caller ID Spoofing»: Ποια είναι η νέα τηλεφωνική απάτη

14:10

Προσθήκη του «Καρτέλ των Ήλιων» στη μαύρη λίστα της Ουάσιγκτον

13:56

Κοντογεώργης: Πάνω από 3 εκατ. συμπολίτες μας θα δουν πληρωμές τις επόμενες ημέρες

13:42

Bloomberg: H αντιπρόταση ΕΕ - Ουκρανίας στο σχέδιο 28 σημείων του Τραμπ

13:28

Οι τρεις ξηροί καρποί με τις περισσότερες φυτικές ίνες

13:14

Καναδάς: Οι εμπορικές συνομιλίες με ΗΠΑ θα επαναληφθούν στον «κατάλληλο» χρόνο

13:00

Τα 5+1 στοιχήματα του κρατικού προϋπολογισμού του 2026

12:46

Έως τέλος του 2025 η Προδημοσίευση για τα νέα «Σχέδια Βελτίωσης»