INSIDE OUT

Είναι οι δεξιοί/κεντροδεξιοί/κεντρώοι πιο φιλόζωοι; - Τι ζήτησαν οι βουλευτές από τον Πρωθυπουργό

05-10-2022 | 07:09
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Είναι οι δεξιοί/ κεντροδεξιοί/ κεντρώοι πιο φιλόζωοι; - Τι ζήτησαν οι βουλευτές από τον Πρωθυπουργό
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google

Χθες ήταν μια μέρα που ο Δημήτρης Παπαδημούλης θα έψαχνε μια αγκαλιά. Ένα χάδι. Ένα κούνημα ουράς. «Ζήτα συγγνώμη και σβήσε τις αναρτήσεις σου», του ζήτησε ΔΗΜΟΣΙΑ, στο twitter ο Geroen Lenaers (Γερούν Λέναερς) Πρόεδρος της Επιτροπής PEGA του ευρωκοινοβουλίου. Είχε προηγηθεί ΔΗΜΟΣΙΑ ανακοίνωση στα σόσιαλ του αντιπροέδρου, ότι η επιτροπή PEGA, θα έρθει στην Αθήνα να «ανακρίνει» τον Πρωθυπουργό για το θέμα των επισυνδέσεων. Όμως ο Δημήτρης βιάστηκε να χαρεί.

Δεν είναι και μικρός o διασυρμός. Όμως οι αριστεροί είναι σκληροί. Ο leftish Παπαδημούλης άντεξε την διαπόμπευση. Χωρίς σκύλο και χωρίς γάτα.

Φιλοζωία

Δεν έχουν όλοι τις ίδιες αντοχές. Αξίζει να σημειωθεί πάντως , ότι με μια πρόχειρη αναζήτηση, οι δεξιοί-κεντροδεξιοί-κεντρώοι-φιλελεύθεροι είναι πιο εκδηλωτικοί. Να οι φωτό με σκυλάκια και γατάκια. Από τους ΠΑΣΟΚους τη φιλοζωϊκή τιμή σώζει η βασίλισσα του κάμπου και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Ευαγγελία Λιακούλη, σε απλή καθημερινή πόζα στην αυλή, για την οποία το σκυλάκι έκανε και σήκωμα ρίζας.

Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο.

Κακός άνθρωπος

Για τον Άδωνι πάλι, «όποιος κακομεταχειρίζεται τα ζώα είναι κακός άνθρωπος, να το θυμάστε αυτό!». Ευχήθηκε σε όσους έχουν κατοικίδια και ανέβασε φωτογραφία του αγαπημένου του Ερμή.

Σε πιο προσωπική στιγμή, ο αγαπημένος σκυλάκος του παντοδύναμου Άκη Σκέρτσου. Μάλλον με πυρετό, δέχεται αδιαμαρτύρητα την θερμομέτρηση. Πιστεύω ότι ο Άκης θα έχει έτοιμο κι ένα σχετικό excel για τον κτηνίατρο.

Με αδέσποτο και ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, ο οποίος επισκέφτηκε το Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων (ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ) στο Πάρκο Σχιστού, και ξεναγήθηκε στους ριζικά ανακαινισμένους χώρους, οι οποίοι έχουν χρηματοδοτηθεί από τα Προγράμματα «ΦιλόΔημος ΙΙ» – «Άργος». Αν δε μιλήσει η Σταματίνα Σταματάκου σας το λέω, δεν πιστεύω τίποτα.

Από πολιτικούς Αρχηγούς, (εννοείται εκτός από τον σταρ Πίνατ) ξεχωρίζω παλαιότερη φωτογραφία του Αλέξη με χαριτωμένο σκυλάκι ράτσας

Όμως του την έπεσαν οι άτεγκτοι (και η Σταματίνα), γιατί δεν υιοθέτησε αδέσποτο, τονίζοντας με βεβαιότητα ότι είναι σκυλάκι εκτροφής! Μα γιατί τόση σκληρότητα βρε παιδιά, και τα εκτροφής δεν έχουν ψυχή;

Αντίθετα πιο χαλαρός ο πρώην βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σιμορέλης που με αφορμή την επέτειο θυμήθηκε πόσο του λείπει ο αγαπημένος του.

Αιτήματα

Θα μπορούσα να συνεχίσω άνετα μέχρι το Χάλοουιν με σκυλάκια και γατάκια, αν δεν έπρεπε να μεταφέρω κλίμα από την χθεσινή συνεδρίαση της Κ.Ο. της ΝΔ. Μίλησαν 24 βουλευτές, δημόσια ανάρτηση για το τι είπε έκανε ο Καιρίδης, μια βουλευτής λιποθύμησε (περαστικά στη Νόνη Δούνια), ένας ζήτησε να έχουν λόγο οι βουλευτές στην διαμόρφωση του προγράμματος της επόμενης 4ετίας, ενώ οι περισσότεροι έκαναν αυτό που κάνει κάθε βουλευτής προεκλογικά: κατέθεσαν αιτήματα.

Από αυτά ξεχωρίζω ως σημαντικότερο, την ιδέα να «παγώσει» το αποτέλεσμα της απογραφής. Δηλαδή στις επικείμενες εθνικές εκλογές να μην εφαρμοστεί ο νέος εκλογικός χάρτης, η ανακατανομή, που, «κόβει» έδρες από ορισμένες περιφέρειες.

Λιτανείες

Ο γαλάζιος βουλευτής που αγωνιά δεν είναι ο μοναδικός. Μακρά προεκλογική εκστρατεία και σκληρός ανταγωνισμός. Οι υποψήφιοι γράφουν χιλιόμετρα, όχι αστεία. Συγκεντρώσεις, πολιτιστικά, γιορτές, αθλητικά, εννοείται και λιτανείες, μπαίνουν στο πρόγραμμα. Οι κεραίες μου έπιασαν στη λιτανεία της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Ιερόθεου στο Περιστέρι, εκτός από τον αεικίνητο Γιάννη Λοβέρδο, και τη Νάντια -φοράω-τζιν-και-σνικερς Γιαννακοπούλου , αλλά και τον δημοφιλέστατο Μιχάλη Χρυσοχοϊδη που κατεβαίνει στα δυτικά.

Σας φιλώ

Η Πυθία

Διαβάστε περισσότερα άρθρα της στήλης INSIDE OUT

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

13:23

Κρεμλίνο: Ο πρόεδρος Πούτιν θα επισκεφθεί «πολύ σύντομα» την Κίνα

13:16

Microsoft Work Trend Index 2026: Συνεργασία με την AI, όχι απλώς χρήση

13:04

Τα πέντε βασικά σημεία της συνάντησης Τραμπ με Σι - Τι είπαν για Ορμούζ

12:53

Η HP και η Infinitum υλοποίησαν ένα Ασφαλές, Επεκτάσιμο και Βιώσιμο Οικοσύστημα MPS για τη Metron Energy

12:52

Πρώτες ετήσιες ζημίες εδώ και σχεδόν 70 χρόνια για τη Honda

12:45

Η EY Ελλάδος στηρίζει τη νέα γενιά μηχανικών μέσα από την ομάδα Aristurtle

12:41

ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση 4,6% σημείωσαν οι πωλήσεις των αυτοκινήτων τον Απρίλιο εφέτος

12:40

Η Ρωσία προχωρά στη δημιουργία «πλήρους εταιρικής σχέσης» με τους Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν

12:32

Λετονία: Παραιτείται η πρωθυπουργός με αφορμή τη διαχείριση περιστατικών με ουκρανικά drones

12:24

Αύξηση 11,5% για τον Γενικό Δείκτη Τιμών Εισαγωγών στη Βιομηχανία τον Μάρτιο

12:21

Κεραμέως: Η αύξηση μισθών μέσω Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας ανάχωμα στην ακρίβεια

12:09

Η Τράπεζα Πειραιώς στηρίζει τη νεανική επιχειρηματικότητα στο Aristotle Innovation Forum 2026

12:07

Τζιτζικώστας: «Όλα είναι στο τραπέζι για τη στήριξη της ευρωπαϊκής οικονομίας»

11:59

ΠΟΥ: Επιβραδύνεται η πρόοδος στην υγεία - Προειδοποίηση για τους στόχους του 2030

11:56

Alpha Bank: Τριπλή διεθνής διάκριση για την ομάδα Economic Research

11:56

Η Viva.com επεκτείνει το ευρωπαϊκό αποτύπωμά της σε πέντε νέες χώρες

11:50

Παπασταύρου: Ενεργειακή μετάβαση με ρεαλισμό - Προχωρουν οι διασυνδέσεις φυσικού αερίου στα Βαλκάνια

11:50

Στο «κατώφλι» του 1 τρισ. δολαρίων η SK Hynix - Η αλματώδης πορεία σε 16 μήνες

11:47

CrediaBank: Το μεγαλύτερο δίκτυο ATM στην Ελλάδα σε συνεργασία με τη Euronet

11:40

Χρηματιστήριο Αθηνών: Άνοδος με «οδηγό» τις τράπεζες

11:39

Άνοιξαν οι αιτήσεις για τα Chios και Kythira Pass 2026

11:36

ΣΕΔΕ: Η Ελλάδα καίει περισσότερο αέριο, «πρωταθλήτρια» στις εκπομπές ναυτιλίας – Πού χάνει και πού κερδίζει

11:29

Νέοι κανόνες για την Τεχνητή Νοημοσύνη στα σχολεία - Τι αλλάζει

11:27

Στα 5,55 δισ. δολάρια η μεγαλύτερη IPO μέχρι στιγμής φέτος - Ποια είναι η Cerebras

11:15

«Sub-ghosting»: Γιατί οι Έλληνες δεν καταργούν τις συνδρομές τους

11:08

Καζάκς (ΕΚΤ): Αύξηση επιτοκίων εάν το ράλι του πετρελαίου επιδεινώσει τις πληθωριστικές προσδοκίες

11:06

Η Ελληνικός Χρυσός εισάγει πρώτη την ηλεκτροκίνηση στις βαριές μεταφορές μεταλλευμάτων στην Ελλάδα

11:04

ΔΥΠΑ: Νέοι δρόμοι απασχόλησης στη Γαλάζια Οικονομία με περισσότερες από 900 θέσεις εργασίας

11:00

Wood: Μεγάλες αναβαθμίσεις σε τιμές στόχους και «buy» για τις ελληνικές τράπεζες - Ποιες προτιμά και γιατί

10:59

Ένωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας: Νέος πρόεδρος ο Ιωάννης Μασούτης