INSIDE OUT

Είναι οι δεξιοί/κεντροδεξιοί/κεντρώοι πιο φιλόζωοι; - Τι ζήτησαν οι βουλευτές από τον Πρωθυπουργό

05-10-2022 | 07:09
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Είναι οι δεξιοί/ κεντροδεξιοί/ κεντρώοι πιο φιλόζωοι; - Τι ζήτησαν οι βουλευτές από τον Πρωθυπουργό

Χθες ήταν μια μέρα που ο Δημήτρης Παπαδημούλης θα έψαχνε μια αγκαλιά. Ένα χάδι. Ένα κούνημα ουράς. «Ζήτα συγγνώμη και σβήσε τις αναρτήσεις σου», του ζήτησε ΔΗΜΟΣΙΑ, στο twitter ο Geroen Lenaers (Γερούν Λέναερς) Πρόεδρος της Επιτροπής PEGA του ευρωκοινοβουλίου. Είχε προηγηθεί ΔΗΜΟΣΙΑ ανακοίνωση στα σόσιαλ του αντιπροέδρου, ότι η επιτροπή PEGA, θα έρθει στην Αθήνα να «ανακρίνει» τον Πρωθυπουργό για το θέμα των επισυνδέσεων. Όμως ο Δημήτρης βιάστηκε να χαρεί.

Δεν είναι και μικρός o διασυρμός. Όμως οι αριστεροί είναι σκληροί. Ο leftish Παπαδημούλης άντεξε την διαπόμπευση. Χωρίς σκύλο και χωρίς γάτα.

Φιλοζωία

Δεν έχουν όλοι τις ίδιες αντοχές. Αξίζει να σημειωθεί πάντως , ότι με μια πρόχειρη αναζήτηση, οι δεξιοί-κεντροδεξιοί-κεντρώοι-φιλελεύθεροι είναι πιο εκδηλωτικοί. Να οι φωτό με σκυλάκια και γατάκια. Από τους ΠΑΣΟΚους τη φιλοζωϊκή τιμή σώζει η βασίλισσα του κάμπου και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Ευαγγελία Λιακούλη, σε απλή καθημερινή πόζα στην αυλή, για την οποία το σκυλάκι έκανε και σήκωμα ρίζας.

Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο.

Κακός άνθρωπος

Για τον Άδωνι πάλι, «όποιος κακομεταχειρίζεται τα ζώα είναι κακός άνθρωπος, να το θυμάστε αυτό!». Ευχήθηκε σε όσους έχουν κατοικίδια και ανέβασε φωτογραφία του αγαπημένου του Ερμή.

Σε πιο προσωπική στιγμή, ο αγαπημένος σκυλάκος του παντοδύναμου Άκη Σκέρτσου. Μάλλον με πυρετό, δέχεται αδιαμαρτύρητα την θερμομέτρηση. Πιστεύω ότι ο Άκης θα έχει έτοιμο κι ένα σχετικό excel για τον κτηνίατρο.

Με αδέσποτο και ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, ο οποίος επισκέφτηκε το Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων (ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ) στο Πάρκο Σχιστού, και ξεναγήθηκε στους ριζικά ανακαινισμένους χώρους, οι οποίοι έχουν χρηματοδοτηθεί από τα Προγράμματα «ΦιλόΔημος ΙΙ» – «Άργος». Αν δε μιλήσει η Σταματίνα Σταματάκου σας το λέω, δεν πιστεύω τίποτα.

Από πολιτικούς Αρχηγούς, (εννοείται εκτός από τον σταρ Πίνατ) ξεχωρίζω παλαιότερη φωτογραφία του Αλέξη με χαριτωμένο σκυλάκι ράτσας

Όμως του την έπεσαν οι άτεγκτοι (και η Σταματίνα), γιατί δεν υιοθέτησε αδέσποτο, τονίζοντας με βεβαιότητα ότι είναι σκυλάκι εκτροφής! Μα γιατί τόση σκληρότητα βρε παιδιά, και τα εκτροφής δεν έχουν ψυχή;

Αντίθετα πιο χαλαρός ο πρώην βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σιμορέλης που με αφορμή την επέτειο θυμήθηκε πόσο του λείπει ο αγαπημένος του.

Αιτήματα

Θα μπορούσα να συνεχίσω άνετα μέχρι το Χάλοουιν με σκυλάκια και γατάκια, αν δεν έπρεπε να μεταφέρω κλίμα από την χθεσινή συνεδρίαση της Κ.Ο. της ΝΔ. Μίλησαν 24 βουλευτές, δημόσια ανάρτηση για το τι είπε έκανε ο Καιρίδης, μια βουλευτής λιποθύμησε (περαστικά στη Νόνη Δούνια), ένας ζήτησε να έχουν λόγο οι βουλευτές στην διαμόρφωση του προγράμματος της επόμενης 4ετίας, ενώ οι περισσότεροι έκαναν αυτό που κάνει κάθε βουλευτής προεκλογικά: κατέθεσαν αιτήματα.

Από αυτά ξεχωρίζω ως σημαντικότερο, την ιδέα να «παγώσει» το αποτέλεσμα της απογραφής. Δηλαδή στις επικείμενες εθνικές εκλογές να μην εφαρμοστεί ο νέος εκλογικός χάρτης, η ανακατανομή, που, «κόβει» έδρες από ορισμένες περιφέρειες.

Λιτανείες

Ο γαλάζιος βουλευτής που αγωνιά δεν είναι ο μοναδικός. Μακρά προεκλογική εκστρατεία και σκληρός ανταγωνισμός. Οι υποψήφιοι γράφουν χιλιόμετρα, όχι αστεία. Συγκεντρώσεις, πολιτιστικά, γιορτές, αθλητικά, εννοείται και λιτανείες, μπαίνουν στο πρόγραμμα. Οι κεραίες μου έπιασαν στη λιτανεία της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Ιερόθεου στο Περιστέρι, εκτός από τον αεικίνητο Γιάννη Λοβέρδο, και τη Νάντια -φοράω-τζιν-και-σνικερς Γιαννακοπούλου , αλλά και τον δημοφιλέστατο Μιχάλη Χρυσοχοϊδη που κατεβαίνει στα δυτικά.

Σας φιλώ

Η Πυθία

Διαβάστε περισσότερα άρθρα της στήλης INSIDE OUT

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

16:03

Μήνυμα του 112 σε Χίο και Σέριφο

15:57

Τασούλας για την εκδημία της Άννας Ψαρούδα Μπενάκη: Κατόρθωσε να υπερβεί τα συνήθη μέτρα

15:51

Λαγκάρντ: Το γενικότερο κλίμα αυτή τη στιγμή είναι θετικό για την Ευρώπη καθώς «τα χρήματα εισρέουν»

15:29

Πιερρακάκης για εκδημία Άννας Ψαρούδα Μπενάκη: Την αποχαιρετώ με συγκίνηση, σεβασμό και ευγνωμοσύνη για όσα προσέφερε στην Ελλάδα

15:16

Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ θα δώσει αυτόνομο την εκλογική μάχη

15:07

Ουκρανία: Συνελήφθη ο πρώην υπ. Ενέργειας στην προσπάθειά του να εγκαταλείψει τη χώρα

14:52

Πολωνία: Υπό εξέταση η ανάπτυξη δικών της πυρηνικών όπλων για αποτροπή

14:42

Αλεξανδρούπολη: Τρεις συλλήψεις για τη δολοφονία 84χρονου

14:31

Απεβίωσε η Άννα Ψαρούδα – Μπενάκη

14:08

Σαρώνει τη χώρα η κακοκαιρία - Εκτεταμένες καταστροφές σε πολλές περιοχές

13:57

BBC: Η Τεχεράνη είναι ανοιχτή σε συμβιβασμούς για το πυρηνικό πρόγραμμά της

13:53

Χατζηδάκης: Προχωρούμε στη μάχη με το βαθύ κράτος με μικρές και μεγάλες νίκες

13:44

ΕΕ: Όταν ο κοινός δανεισμός γίνεται μονόδρομος

13:34

Κώτσηρας: Με μειώσεις στη φορολογία αυξάνουμε το διαθέσιμο εισόδημα των πολιτών

13:25

Μαν (ΒΟΕ): Οι καταναλωτές στο ΗΒ έχουν τρομάξει απ' τον πληθωρισμό

13:14

Παπασταύρου: Η Ευρώπη να επενδύσει στην ενεργειακή της ασφάλεια

13:00

Lamda Development - Ελληνικό: Τι περιλαμβάνει ο πρόσφατος κύκλος πωλήσεων/deals μεγάλου βεληνεκούς - «Γεμάτα» ταμεία από οικιστικά

12:52

Σε νέα εποχή η ελληνική αμυντική βιομηχανία

12:48

Καινοτομία πριν το πτυχίο: Τρεις ιδέες με εφαρμογή από φοιτητές του ΕΚΠΑ

12:45

Κρήτη: Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία του χωριού Μάρθα μία ημέρα μετά το φονικό μεταξύ αδελφών

12:41

Η ερευνήτρια Έ. Θάνου φέρνει την υγρή βιοψία πιο κοντά στην ευρύτερη κλινική εφαρμογή

12:35

ΗΠΑ: Εν κρυπτώ απέλαση εννιά Καμερουνέζων παρά την προστασία τους από δικαστικές αποφάσεις

12:26

Κοντογεώργης: Να κλείσουμε το αυτιά μας στην τοξικότητα των άκρων

12:23

Σκέρτσος: Κατάποση καμήλου και διύλιση κώνωπα

12:10

ΑΔΜΗΕ: Τι σημαίνει για τους καταναλωτές και την αγορά η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

12:07

Αυστραλία: Επενδύει «προκαταβολή» 2,4 δισ. ευρώ σε νέο ναυπηγείο για τα πυρηνοκίνητα υποβρύχιά της

12:04

Uber: Επεκτείνεται σε 7 νέες ευρωπαϊκές αγορές στον τομέα διανομής φαγητού

11:44

Θυελλώδεις νότιοι άνεμοι, αφρικανική σκόνη και λασποβροχή συνθέτουν το σκηνικό του καιρού

11:37

Τραμπ - Νετανιάχου: Συμφώνησαν η Ουάσιγκτον να πιέσει για να μειωθούν οι πωλήσεις αργού του Ιράν στην Κίνα

11:31

Γάζα: Τουλάχιστον εννιά νεκροί σε πλήγμα του Ισραήλ