INSIDE OUT

Είναι οι δεξιοί/κεντροδεξιοί/κεντρώοι πιο φιλόζωοι; - Τι ζήτησαν οι βουλευτές από τον Πρωθυπουργό

05-10-2022 | 07:09
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Είναι οι δεξιοί/ κεντροδεξιοί/ κεντρώοι πιο φιλόζωοι; - Τι ζήτησαν οι βουλευτές από τον Πρωθυπουργό
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google

Χθες ήταν μια μέρα που ο Δημήτρης Παπαδημούλης θα έψαχνε μια αγκαλιά. Ένα χάδι. Ένα κούνημα ουράς. «Ζήτα συγγνώμη και σβήσε τις αναρτήσεις σου», του ζήτησε ΔΗΜΟΣΙΑ, στο twitter ο Geroen Lenaers (Γερούν Λέναερς) Πρόεδρος της Επιτροπής PEGA του ευρωκοινοβουλίου. Είχε προηγηθεί ΔΗΜΟΣΙΑ ανακοίνωση στα σόσιαλ του αντιπροέδρου, ότι η επιτροπή PEGA, θα έρθει στην Αθήνα να «ανακρίνει» τον Πρωθυπουργό για το θέμα των επισυνδέσεων. Όμως ο Δημήτρης βιάστηκε να χαρεί.

Δεν είναι και μικρός o διασυρμός. Όμως οι αριστεροί είναι σκληροί. Ο leftish Παπαδημούλης άντεξε την διαπόμπευση. Χωρίς σκύλο και χωρίς γάτα.

Φιλοζωία

Δεν έχουν όλοι τις ίδιες αντοχές. Αξίζει να σημειωθεί πάντως , ότι με μια πρόχειρη αναζήτηση, οι δεξιοί-κεντροδεξιοί-κεντρώοι-φιλελεύθεροι είναι πιο εκδηλωτικοί. Να οι φωτό με σκυλάκια και γατάκια. Από τους ΠΑΣΟΚους τη φιλοζωϊκή τιμή σώζει η βασίλισσα του κάμπου και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Ευαγγελία Λιακούλη, σε απλή καθημερινή πόζα στην αυλή, για την οποία το σκυλάκι έκανε και σήκωμα ρίζας.

Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο.

Κακός άνθρωπος

Για τον Άδωνι πάλι, «όποιος κακομεταχειρίζεται τα ζώα είναι κακός άνθρωπος, να το θυμάστε αυτό!». Ευχήθηκε σε όσους έχουν κατοικίδια και ανέβασε φωτογραφία του αγαπημένου του Ερμή.

Σε πιο προσωπική στιγμή, ο αγαπημένος σκυλάκος του παντοδύναμου Άκη Σκέρτσου. Μάλλον με πυρετό, δέχεται αδιαμαρτύρητα την θερμομέτρηση. Πιστεύω ότι ο Άκης θα έχει έτοιμο κι ένα σχετικό excel για τον κτηνίατρο.

Με αδέσποτο και ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, ο οποίος επισκέφτηκε το Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων (ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ) στο Πάρκο Σχιστού, και ξεναγήθηκε στους ριζικά ανακαινισμένους χώρους, οι οποίοι έχουν χρηματοδοτηθεί από τα Προγράμματα «ΦιλόΔημος ΙΙ» – «Άργος». Αν δε μιλήσει η Σταματίνα Σταματάκου σας το λέω, δεν πιστεύω τίποτα.

Από πολιτικούς Αρχηγούς, (εννοείται εκτός από τον σταρ Πίνατ) ξεχωρίζω παλαιότερη φωτογραφία του Αλέξη με χαριτωμένο σκυλάκι ράτσας

Όμως του την έπεσαν οι άτεγκτοι (και η Σταματίνα), γιατί δεν υιοθέτησε αδέσποτο, τονίζοντας με βεβαιότητα ότι είναι σκυλάκι εκτροφής! Μα γιατί τόση σκληρότητα βρε παιδιά, και τα εκτροφής δεν έχουν ψυχή;

Αντίθετα πιο χαλαρός ο πρώην βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σιμορέλης που με αφορμή την επέτειο θυμήθηκε πόσο του λείπει ο αγαπημένος του.

Αιτήματα

Θα μπορούσα να συνεχίσω άνετα μέχρι το Χάλοουιν με σκυλάκια και γατάκια, αν δεν έπρεπε να μεταφέρω κλίμα από την χθεσινή συνεδρίαση της Κ.Ο. της ΝΔ. Μίλησαν 24 βουλευτές, δημόσια ανάρτηση για το τι είπε έκανε ο Καιρίδης, μια βουλευτής λιποθύμησε (περαστικά στη Νόνη Δούνια), ένας ζήτησε να έχουν λόγο οι βουλευτές στην διαμόρφωση του προγράμματος της επόμενης 4ετίας, ενώ οι περισσότεροι έκαναν αυτό που κάνει κάθε βουλευτής προεκλογικά: κατέθεσαν αιτήματα.

Από αυτά ξεχωρίζω ως σημαντικότερο, την ιδέα να «παγώσει» το αποτέλεσμα της απογραφής. Δηλαδή στις επικείμενες εθνικές εκλογές να μην εφαρμοστεί ο νέος εκλογικός χάρτης, η ανακατανομή, που, «κόβει» έδρες από ορισμένες περιφέρειες.

Λιτανείες

Ο γαλάζιος βουλευτής που αγωνιά δεν είναι ο μοναδικός. Μακρά προεκλογική εκστρατεία και σκληρός ανταγωνισμός. Οι υποψήφιοι γράφουν χιλιόμετρα, όχι αστεία. Συγκεντρώσεις, πολιτιστικά, γιορτές, αθλητικά, εννοείται και λιτανείες, μπαίνουν στο πρόγραμμα. Οι κεραίες μου έπιασαν στη λιτανεία της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Ιερόθεου στο Περιστέρι, εκτός από τον αεικίνητο Γιάννη Λοβέρδο, και τη Νάντια -φοράω-τζιν-και-σνικερς Γιαννακοπούλου , αλλά και τον δημοφιλέστατο Μιχάλη Χρυσοχοϊδη που κατεβαίνει στα δυτικά.

Σας φιλώ

Η Πυθία

Διαβάστε περισσότερα άρθρα της στήλης INSIDE OUT

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

13:54

Ινδονησία: Στους 68 οι νεκροί από τον σεισμό

13:39

Τραμπ: «Το Ιράν δεν μπορεί να αποκτήσει πυρηνικό όπλο με κανένα τρόπο»

13:34

Ερντογάν: «Η ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ δεν είναι πλέον προτεραιότητά μας»

13:19

10 φωτογραφίες που θα σας κάνουν να ετοιμάσετε βαλίτσα για Κούβα

13:11

Σύνδρομο των Κυκλάδων: Πώς τα σοκάκια φθείρουν γόνατα και ισχία

13:09

Συγχαρητήρια Μητσοτάκη σε Χρήστου και Σίσκο - Η Ελλάδα θα διεκδικήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόλο του 2028

13:03

Bloomberg: Η Ελλάδα σχεδιάζει πρόωρες αποπληρωμές 13 δισ. ευρώ - Το χρέος πέφτει κάτω από της Ιταλίας

13:00

Ιρανικά drones στόχευσαν το γραφείο του πρωθυπουργού του ιρακινού Κουρδιστάν

12:48

Ακμαίο το επενδυτικό ενδιαφέρον για τον τουρισμό

12:47

«Καμπανάκι» Ντάιμον προς Βρετανία: «Όχι» σε νέους φόρους στις τράπεζες

12:33

Πάτησε «φρένο» η κινεζική οικονομία τον Ιούλιο - Αυξάνονται οι πιέσεις για νέα μέτρα στήριξης

12:33

AstraZeneca: Σταματά τη δοκιμή φαρμάκου για τον καρκίνο του πνεύμονα - Γιατί ανεβαίνει η μετοχή

12:14

Πώς διαμορφώνεται η επαγγελματική πορεία στην εποχή του AI

12:08

Η ΛΔ Κονγκό βιώνει τη φονικότερη επιδημία Έμπολα στην ιστορία της

11:46

UBS για Motor Oil: Σενάριο για EBITDA 849 εκατ. ευρώ και νέο ιστορικό ρεκόρ

11:38

Bloomberg: Ανοιχτή η Γερμανία στην πώληση του 12,7% της Commerzbank στην Unicredit

11:28

Προϋπολογισμός: Aυξημένα φορολογικά έσοδα και επενδυτικές δαπάνες λόγω Ταμείου Ανάκαμψης στο επτάμηνο

11:20

Shein: Αποτίμηση έως 28 δισ. δολάρια για την IPO στο Χονγκ Κονγκ

11:09

Χρηματιστήριο: Πιέσεις στις τράπεζες, επιλεκτικές κινήσεις στα blue chips

11:08

Η φωτιά στο Βέλγιο δεν απειλεί πλέον τη Γερμανία - «Βοηθούν η βροχή και η υγρασία»

10:52

Το μυστικό σχέδιο του Ιράν για κλιμάκωση του πολέμου

10:50

Θετικά πρόσημα στις ευρωαγορές

10:34

Αν η Meta χάσει αυτή τη δίκη, Facebook και Instagram θα αλλάξουν ριζικά

10:12

Σεισμός στην Κολομβία: Σβήνουν οι ελπίδες για επιζώντες - Σχεδόν 300 νεκροί και 140 αγνοούμενοι

09:56

Χαλκιδική: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων κρατικής αρωγής σε πυρόπληκτες επιχειρήσεις

09:52

Κάλας: Έρχεται το πιο φιλόδοξο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας

09:48

Σημαντική η αναπτυξιακή δυναμική του Ε65, σύμφωνα με μελέτη του πανεπιστημίου Θεσσαλίας

09:44

Bitcoin: Οι επενδυτές τραβούν χρήματα από τα ETF - Οι μεγαλύτερες εκροές από τον Ιούνιο

09:39

ΕΛΑΣ: «Παράνομη η κήρυξη τουρκικών θαλάσσιων πάρκων εντός ελληνικής υφαλοκρηπίδας»

09:23

Συνάντηση Κούσνερ με Νετανιάχου στο Ισραήλ - Στο επίκεντρο το σχέδιο των ΗΠΑ για τη Γάζα