INSIDE OUT

Είναι οι δεξιοί/κεντροδεξιοί/κεντρώοι πιο φιλόζωοι; - Τι ζήτησαν οι βουλευτές από τον Πρωθυπουργό

05-10-2022 | 07:09
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Είναι οι δεξιοί/ κεντροδεξιοί/ κεντρώοι πιο φιλόζωοι; - Τι ζήτησαν οι βουλευτές από τον Πρωθυπουργό
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google

Χθες ήταν μια μέρα που ο Δημήτρης Παπαδημούλης θα έψαχνε μια αγκαλιά. Ένα χάδι. Ένα κούνημα ουράς. «Ζήτα συγγνώμη και σβήσε τις αναρτήσεις σου», του ζήτησε ΔΗΜΟΣΙΑ, στο twitter ο Geroen Lenaers (Γερούν Λέναερς) Πρόεδρος της Επιτροπής PEGA του ευρωκοινοβουλίου. Είχε προηγηθεί ΔΗΜΟΣΙΑ ανακοίνωση στα σόσιαλ του αντιπροέδρου, ότι η επιτροπή PEGA, θα έρθει στην Αθήνα να «ανακρίνει» τον Πρωθυπουργό για το θέμα των επισυνδέσεων. Όμως ο Δημήτρης βιάστηκε να χαρεί.

Δεν είναι και μικρός o διασυρμός. Όμως οι αριστεροί είναι σκληροί. Ο leftish Παπαδημούλης άντεξε την διαπόμπευση. Χωρίς σκύλο και χωρίς γάτα.

Φιλοζωία

Δεν έχουν όλοι τις ίδιες αντοχές. Αξίζει να σημειωθεί πάντως , ότι με μια πρόχειρη αναζήτηση, οι δεξιοί-κεντροδεξιοί-κεντρώοι-φιλελεύθεροι είναι πιο εκδηλωτικοί. Να οι φωτό με σκυλάκια και γατάκια. Από τους ΠΑΣΟΚους τη φιλοζωϊκή τιμή σώζει η βασίλισσα του κάμπου και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Ευαγγελία Λιακούλη, σε απλή καθημερινή πόζα στην αυλή, για την οποία το σκυλάκι έκανε και σήκωμα ρίζας.

Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο.

Κακός άνθρωπος

Για τον Άδωνι πάλι, «όποιος κακομεταχειρίζεται τα ζώα είναι κακός άνθρωπος, να το θυμάστε αυτό!». Ευχήθηκε σε όσους έχουν κατοικίδια και ανέβασε φωτογραφία του αγαπημένου του Ερμή.

Σε πιο προσωπική στιγμή, ο αγαπημένος σκυλάκος του παντοδύναμου Άκη Σκέρτσου. Μάλλον με πυρετό, δέχεται αδιαμαρτύρητα την θερμομέτρηση. Πιστεύω ότι ο Άκης θα έχει έτοιμο κι ένα σχετικό excel για τον κτηνίατρο.

Με αδέσποτο και ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, ο οποίος επισκέφτηκε το Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων (ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ) στο Πάρκο Σχιστού, και ξεναγήθηκε στους ριζικά ανακαινισμένους χώρους, οι οποίοι έχουν χρηματοδοτηθεί από τα Προγράμματα «ΦιλόΔημος ΙΙ» – «Άργος». Αν δε μιλήσει η Σταματίνα Σταματάκου σας το λέω, δεν πιστεύω τίποτα.

Από πολιτικούς Αρχηγούς, (εννοείται εκτός από τον σταρ Πίνατ) ξεχωρίζω παλαιότερη φωτογραφία του Αλέξη με χαριτωμένο σκυλάκι ράτσας

Όμως του την έπεσαν οι άτεγκτοι (και η Σταματίνα), γιατί δεν υιοθέτησε αδέσποτο, τονίζοντας με βεβαιότητα ότι είναι σκυλάκι εκτροφής! Μα γιατί τόση σκληρότητα βρε παιδιά, και τα εκτροφής δεν έχουν ψυχή;

Αντίθετα πιο χαλαρός ο πρώην βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σιμορέλης που με αφορμή την επέτειο θυμήθηκε πόσο του λείπει ο αγαπημένος του.

Αιτήματα

Θα μπορούσα να συνεχίσω άνετα μέχρι το Χάλοουιν με σκυλάκια και γατάκια, αν δεν έπρεπε να μεταφέρω κλίμα από την χθεσινή συνεδρίαση της Κ.Ο. της ΝΔ. Μίλησαν 24 βουλευτές, δημόσια ανάρτηση για το τι είπε έκανε ο Καιρίδης, μια βουλευτής λιποθύμησε (περαστικά στη Νόνη Δούνια), ένας ζήτησε να έχουν λόγο οι βουλευτές στην διαμόρφωση του προγράμματος της επόμενης 4ετίας, ενώ οι περισσότεροι έκαναν αυτό που κάνει κάθε βουλευτής προεκλογικά: κατέθεσαν αιτήματα.

Από αυτά ξεχωρίζω ως σημαντικότερο, την ιδέα να «παγώσει» το αποτέλεσμα της απογραφής. Δηλαδή στις επικείμενες εθνικές εκλογές να μην εφαρμοστεί ο νέος εκλογικός χάρτης, η ανακατανομή, που, «κόβει» έδρες από ορισμένες περιφέρειες.

Λιτανείες

Ο γαλάζιος βουλευτής που αγωνιά δεν είναι ο μοναδικός. Μακρά προεκλογική εκστρατεία και σκληρός ανταγωνισμός. Οι υποψήφιοι γράφουν χιλιόμετρα, όχι αστεία. Συγκεντρώσεις, πολιτιστικά, γιορτές, αθλητικά, εννοείται και λιτανείες, μπαίνουν στο πρόγραμμα. Οι κεραίες μου έπιασαν στη λιτανεία της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Ιερόθεου στο Περιστέρι, εκτός από τον αεικίνητο Γιάννη Λοβέρδο, και τη Νάντια -φοράω-τζιν-και-σνικερς Γιαννακοπούλου , αλλά και τον δημοφιλέστατο Μιχάλη Χρυσοχοϊδη που κατεβαίνει στα δυτικά.

Σας φιλώ

Η Πυθία

Διαβάστε περισσότερα άρθρα της στήλης INSIDE OUT

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

23:56

Λιβύη: Εκρήξεις σε δεξαμενή καυσίμων στο διυλιστήριο της Ζάουιγια

23:37

ΗΠΑ: Ο Τραμπ υπέγραψε διάταγμα που περιορίζει τα συνιστώμενα παιδικά εμβόλια

23:24

Σε κατάσταση ξηρασίας τα 3/4 της Αγγλίας - Περιορισμοί στο νερό για 27 εκατ. ανθρώπους

23:09

Ήπιες απώλειες στην Wall Street ενόψει του πληθωρισμού

22:54

Cosco: «Τα δέκα χρόνια στον ΟΛΠ είναι μια επένδυση εμπιστοσύνης στις δυνατότητες του λιμανιού»

22:38

Σε σπινθήρες από καλώδια του ΔΕΔΗΕΕ αποδίδεται η πυρκαγιά στον Κουβαρά

22:22

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Κολομβία μετά τον σεισμό των 7,4 Ρίχτερ, τουλάχιστον 111 νεκροί

22:05

Ρωσία: Το Ανώτατο Δικαστήριο απαγόρευσε σε αντιπολιτευόμενο κόμμα τη συμμετοχή στις εκλογές

21:47

Κέρδη για τον χρυσό και νέα υψηλά 7 εβδομάδων

21:33

ΗΠΑ: Ο Ιούλιος ήταν ο θερμότερος μήνας που έχει ποτέ καταγραφεί στη χώρα

21:19

Bally’s Intralot: Νέα αγορά 1,01 εκατ. μετοχών από τη Deutsche Bank

20:56

Πετρέλαιο: Άνοδος 5% εν μέσω αβεβαιότητας για το άνοιγμα του Ορμούζ

20:40

Κωτσόβολος: Ιστορικό υψηλό πωλήσεων το 2025 με ενισχυμένη λειτουργική κερδοφορία

20:25

O Τραμπ προαναγγέλει πως θα ζητήσει αποζημιώσεις από την Τεχεράνη «για όσους έχουν σκοτώσει»

20:08

Ιράν: Αλλαγές στην ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων ανακοίνωσε o Μοτζταμπά Χαμενεΐ

19:52

Η Σουηδία απέτρεψε επιχείρηση των ρωσικών υπηρεσιών πληροφοριών

19:45

Ρωσία: Ουκρανική επίθεση με drones σε διυλιστήριο πετρελαίου - 13 νεκροί και 75 τραυματίες

19:30

Αναδιάταξη ισχύος γύρω από το Ιράν - Η συμφωνία της Μέκκας και η εσωτερική διαμάχη στην Τεχεράνη

19:25

Ζαπορίζια: Διακοπή ηλεκτροδότησης μετά από ουκρανικά πλήγματα σε ενεργειακές υποδομές

19:20

Κίνα: Απέτυχε η εκτόξευση του δορυφόρου ChinaSat-4B, εξερράγη ο πύραυλος

19:08

Ευρωαγορές: Νέο ρεκόρ για τον Stoxx 600 με μικτά πρόσημα στα ταμπλό

18:52

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στο Κοκκινόχωμα Καβάλας - Μήνυμα από το 112

18:41

Επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον Αιγύπτιο ΥΠΕΞ - Στενός συντονισμός Αθήνας και Καΐρου

18:25

Το Ομάν λαμβάνει μέτρα για να περιορίσει πετρελαιοκηλίδα κοντά στις ακτές του

18:20

Μελόνι-Φρεντέρικσεν: «Όχι στην ανεξέλεγκτη μετανάστευση» -Σε κοινή δήλωση ζητούν κέντρα επαναπατρισμού σε τρίτες χώρες

18:15

Mέτρα περιορισμού της χρήσης του νερού σχεδόν στο 70% της Γαλλίας

17:47

Ισπανία: Πύρινος εφιάλτης σε Βαλένθια και Ανδαλουσία - Χιλιάδες στρέμματα στις φλόγες

17:41

Εποχικοί Πυροσβέστες: Υπεγράφη η απόφαση για επιπλέον υπερωρίες, νυχτερινά και εξαιρέσιμα

17:40

Χρηματιστήριο: «Άντεξαν» ξανά οι 2.600 μονάδες - Αντίρροπες δυνάμεις σε τράπεζες και blue chips

17:38

Βρετανία: Επιδεινώνεται η ξηρασία - Ποτάμια και ταμιευτήρες σε κρίσιμα χαμηλά επίπεδα