Η ώρα της κρίσης για τον Ιμάμογλου - Σήμερα η δίκη για «κατασκοπεία»

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Η ώρα της κρίσης για τον Ιμάμογλου - Σήμερα η δίκη για «κατασκοπεία»
Εκρέμ Ιμάμογλου / Πηγή Φωτογραφίας: Getty Images
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Ανοίγει η αυλαία σήμερα (11/5) για τη δίκη του πολιτικού κρατούμενου Εκρέμ Ιμάμογλου, υπό την κατηγορία της «πολιτικής κατασκοπείας».

Ανοίγει η αυλαία σήμερα για τη δίκη του πολιτικού κρατούμενου Εκρέμ Ιμάμογλου, υπό την κατηγορία της «πολιτικής κατασκοπείας» στην Τουρκία, με βασικούς κατηγορουμένους τον πρώην δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης, τον σύμβουλό του, Νετζατί Οζκάν και το δημοσιογράφο Μερντάν Γιαναρντάγ.

Η πρώτη συνεδρίαση της υπόθεσης πραγματοποιείται στο συγκρότημα των φυλακών Μαρμαρά στη Σηλυβρία, ενώπιον του 25ου Κακουργιοδικείου Κωνσταντινούπολης. Στη διαδικασία αναμένεται να παρουσιαστούν οι απολογίες των τριών κατηγορουμένων.

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ταμείο Ανάκαμψης: Ο διπλός κίνδυνος για κονδύλια και δαπάνες – Πώς μπορεί να εκτροχιαστεί ο προϋπολογισμός

Κτηματολόγιο: Τι φέρνει η επόμενη ημέρα για τις Πολεοδομίες και την αγορά ακινήτων

Τα 5,33 ευρώ ανά κιλό λαγοκέφαλου είναι περιβαλλοντικό μέτρο ή επίδομα σε ψαράδες;

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider