Βουλή: Διαδηλωτές πέταξαν τρικάκια κατά την έναρξη της ομιλίας του Κ. Μητσοτάκη

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Βουλή: Διαδηλωτές πέταξαν τρικάκια κατά την έναρξη της ομιλίας του Κ. Μητσοτάκη
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Λίγο πριν ξεκινήσει την ομιλία του ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Την απομάκρυνση μικρής ομάδας νέων, που πέταξαν τρικάκια από τα θεωρεία της Βουλής, ζήτησε από τη φρουρά του κοινοβουλίου, ο πρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης. Το επεισόδιο συνέβη κατά την έναρξη της ομιλίας του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, επί της πρότασης δυσπιστίας στην κυβέρνηση.

Λίγα λεπτά αργότερα, εκδόθηκε ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς, σύμφωνα με την οποία «στον αγώνα ενάντια στη συγκάλυψη οι φοιτητές και οι φοιτήτριες της χώρας βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Και αυτό έκαναν μέσα στο κοινοβούλιο. Φοιτητές μεταξύ των οποίων μέλη της Νέας Αριστεράς προχώρησαν σε μια συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας μεταδίδοντας το αίτημα των μεγάλων συγκεντρώσεων: να παραιτηθεί η κυβέρνηση. Χαιρετίζουμε τη θαρραλέα τους πρωτοβουλία. Οξυγόνο παντού!».

Οι νέοι ακούστηκαν να φωνάζουν «είστε ένοχος» και στα τρικάκια που πέταξαν αναγράφονταν οι λέξεις «φύγετε τώρα» πάνω από τα πρόσωπα των κ. Χρ. Τριαντόπουλου, Κ. Μητσοτάκη και Κ. Αχ. Καραμανλή. Ο πρωθυπουργός, που βρισκόταν ήδη στο βήμα, σχολίασε: «Συμβαίνουν αυτά κε πρόεδρε. Λίγος ακτιβισμός στο κοινοβούλιο δεν θα διαταράξει την ομαλή ροή της συζήτησης».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

ΕΣΠΑ: Έρχονται επιδοτήσεις 220 εκατ. ευρώ σε επιχειρήσεις για στρατηγικές τεχνολογίες και άμυνα

Η φόρα της Credia - Η μάχη της κυβερνοασφάλειας - Μυρίζει εξαγορά

Τι χρήματα παίρνει ο Ολυμπιακός για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας

Φόρτωση BOLM...
reader insider